Milice, 'ajd i ja da te zamolim za pomoć.
Trenutno sređujemo sobu za našu đačicu prvačicu. Ona ima lepu sobu ali u buduće će zahtevati malo više funkcionalnog nameštaja.
Moj problem je što sam joj celu sobu odradila u Koral boji- između roze i kajsije. Sada treba da joj uzmemo krevet, orman i police. Da li će biti katastrofalno ukoliko pomešam boje nameštaja. Jedina prihvatljiva varijanta mi je belo.
Evo boje na ovoj slici (malo je lom ali tako je uvek kod nas jer smo na duži vremenski period angažovali dva operativca na pravljenju haosa i rade punom parom

)
Da li da mešam nameštaj po principu- komad belo, komad koral, ili da na nekim komodicama zamenim vratanca pa da budu bela...da na zidove naizmenice stavljam one police koje se šrafe na zid- belo oral...nisam pametna.
I još nešto- Trenutno imamo PINK spageti luster i pink spageti zavese (pink resice). I zidovi su nam zeleno roze, sada bih i to menjala. Da li ću pogrešiti ako mi bočni zidovi gde nije zavesa budu pink a čeoni beli???
Joooj, smorih.
Hvala unapred.
PS: moram da promenim boju nameštaja jer se ovaj više ne proizvodi :smajli koji udara glavom u zid: