Malo bi ti bilo mracnije u trpezariji osim ako ne ostavis prozor umesto vrata, ali koliko sam shvatila ti zelis da imas ceo zid? Jel' bi imala vrata da odvojis trpezariju od dnevne sobe ili je sve otvoreno?
Sta mislis da imas radni deo u dnevnoj sobi pored prozora na zidu gde se sad nalazi neka S polica? Ne znam tacno sta podrazumevas pod radnim kutkom, sto, kompjuter, police? ili radnu povrsinu za kuhinju? (u tom slucaju moja ideja naravno otpada).
Bravo na savetu. Pod radnom povrsinom podrazumevam sto za kompjuter, sa policama za moje pusule papira, knjiga, zakona, koje cega jos imam koliko hoces. U tom slucaju bih morala da skratim jedan prozor u dnevnoj sobi, onaj do zida, malcice.
Ali zaista cu razmisliti o tvom predlogu.
Imas li neke ideje za boje zidova, prostorija tapete. Sada sam u fazi da mi se jako svidja kombinacija sivo, krem, ali kako sam krenula da birama, ispasce da ce mi ceo stan biti u tim bojama, sto ce me smoriti vremenom,.
Predsoblje bi sivo krem, a? Mozda kupatilo belo crno, ili sivo krem, a da jedan zid okrem u crveno.
BOje kuhinje? nEKE UNIVERZALNE KOJE NECE DA DOSADE, I DA SE UKLOPE I SA DNEVNOM SOBOM
zA SPAVACU MISLIM DA CE BITI LILA
ne bi bilo vrata. Na ovom se crtezu ne vidi, ali arhitektica koja mi je ovo radila je predvidela da taj radni kutak bude ispod prozora u trpezariji. Na slici to izgleda sjajno, ali sam skontala da je neprakticno. pre svega taj prozor ne bih mogla da otvaram,, i gubim dosta od trpezarije. Ne dopadaju mi se ni neke druge stvari. Npr. tamo gde je ona predvidela policu u dnevnoj sobi, verovatno cu staviti americki plakar od zida do zida posto mi je spavaca soba jako mala, i u njem,a mesta za garderober,
Svaki je predlog dobro dosao