Adaptacija stana od poda do plafona

Milesa ima ludu srecu izgleda :)

Znam za taj patent sto sad pominjes ,, i ja ga koristim , al ne za plocice nego za polovinu ploce.
Prekrijem deo sa srtujom i dugmicima nekom krpom kad przim da ne prska mast...

e pokrivam i ploču...
to sam zaboravila da napišem - kao podrazumeva se

a ovi katalozi iz prodavnica dušu dali za to - veliki i sve pokrijue jedan list

u grnetu se lepo kuva i u turbo rerni.....
a i ravna ploča je ok kad neko zna da kuva

Da bi isprzila obicna jaja,par minuta posla,moras da izlepis zid,pa da pokrijes plocu,pa da spustis vertikalno tiganj,pazi samo da ga ne povuces,mora da se dize vertikalno...
Muskaraca koji je "dasa",znaci gost u kuci,to ne tangira i ne zanima ga,ne primecuje.Mi glupi,koji shvatamo zaposlenu zenu pa dosta pomazemo u kuci,to vidimo i smeta nam.Smeta nam da se robuje stvarima,hocu da stvari sluze i robuju nama a ne mi njima.
Bez ikakvog popovanja,nije mi to namera,ali tehnika ipak treba a nam olaksa zivot,ne obratno.z:poz:

inače, lepljenje papira je moj izbor jer je znatno lakše od čišćenja masnoće koje bi bilo bez obzira na vrstu šporeta.
Ja to naročito radim zato što nisu pločice u pitanju već su donji i gornji deo kuhnije tr ujedno tj između njih je iverica a ne pločice

Slazem se sa tobom,pametno je postaviti papir,manje posla.
Srecom ovde koristimo iskljucivo plin za sporet,ali u Srbiji "mora"ploca,to je jel`te "in".Budalastina koja nista ne znaci,nista bolje,nista brze,ekonomicnije...ali je "moderno".Cvrc.z:pz:lol:

Srecom ovde koristimo iskljucivo plin za sporet,ali u Srbiji "mora"ploca,to je jel`te "in".Budalastina koja nista ne znaci,nista bolje,nista brze,ekonomicnije...ali je "moderno".Cvrc.z:pz:lol:

Ma nije, bre, sto je "in", nego me pre cetiri godine kad smo kupovali ubedise da cu lakse cistiti ravnu povrsinu nego sve neravnine oko ringli, a ja mlada i glupa poverovala i taakoo...

Inace, mislim da u kuci pre svega treba da se osecaju prijatno svi koji u njoj zive.
Dosta mi je bilo kod mojih visokog sjaja, belih tepiha, crnog namestaja na kom bljesti svaka trunka prasine.
Volim da mi je cisto, ali necu, bre, da se hvatam za glavu kad god neko pipne bilo sta, kad mi gosti udju obuveni, kad mi muz ili dete udju u kuhinju,...

Ja nemam problem sa čišćenjem ploče.Nije izgrebana.Očistim je cifom i abrazivnim delom sunđera,izbrišem truleks krpom,poprskam merom za stakla i uglancam suvom krpom...i ona se cakli kao nova.

Imam problem sa čišćenjem onog dela oko dugmića,jer ne znam baš koliko je preporučljivo stalno skidati i nameštati tu plastiku.Na stranu što sam jedno dugmence,hm...ras.hebala...

A ne bih se vratila na klasičan šporet sa ringlama,nema tih para...Mora za lepotu nešto i da se istrpi.

Kupis reso sa dve ringle,zastitis plocu pa kuvas rucak.Skuvas,spakujes reso u of,otkrijes plocu a ona se blista,nova,nema nigde risa,sija se k`o pasja m`da.z:kiss:z:plez:

znam i ovakve slucajevez:lol:

a da li neko ima one keramicke plinske ploce? jel i sa njima isto kao i sa ravnim na struju?
ja cu odlepiti bas od sporeta... z:((z:((z:(( ne mogu da verujem da vi vi o njima pricate...

Kad smo kupovali sporet htela ja kombinovani sa plinom ali muz sve nemoj ajde da uzmemo ovaj,vidi kako je lep i ja sta cu poslusa muza :aha:

i ja sam htela da kupim sporet sa pinom,ali u mojoj lepoj kuhinji nema mesta gdi da turim bocu...tako da sam od te namere odustala..:roll:
sto se ciscenja ovo staklenog koji imam...ja ne znam u cemu je stos z:hm:..nikad ne bude tako cist kad ga ja cistim,kao sto ga ocisti teta koja dolazi petkom z:lol:..i tako ja subotom i nedeljom sporet i ne pipam..da duze bude cist z:mrgreen:

Back