Jadni mi muskarci.Trudimo se da omogucimo zenama sve sto je potrebno da manje u kuci rade.ja sve pomazem u kuci,i u kuhunji,bas sve.Ali necu da izigravam majmuna pa da po celi dan vucem krpe i cetke po kuci,da pazim gde cu da zgazim,da dizem a ne vucem serpu,ili da slucajno prstom ne dotaknem nekog djavola sa visokim sjajem.Niti cu da dozvolim zeni da vuce krpe i cetke po celi dan i briska nesto,pa ima i ona dusu valjda.E to ne dam.
Svi "instrumenti"za kucu,OK,slazem se.Ali da mi zena celog zivota izigrava kucnu pomocnicu nece moci,e to ne mozeeeeeee.Tacka,nema diskusije,zavrsena prica.Tako je bar kod mene.
Svi "instrumenti"za kucu,OK,slazem se.Ali da mi zena celog zivota izigrava kucnu pomocnicu nece moci,e to ne mozeeeeeee.Tacka,nema diskusije,zavrsena prica.Tako je bar kod mene.

uvijek se neke muzgice vide 

ja cuvam parice da zamenim plinsku inox plocu za ravnu bas zbg ciscenja i sad procitam sve ovo!!! odlepih od ciscenja glupog sporeta, jos sam ga i uzela mislevsi da je laksi za odrzavanje i sto ne volem na struju, i opet poludeh...