ADA CIGANLIJA

• Začetnik teme Začetnik teme ica69
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
do toga nece doci jer je to izuzetno obiman zahvat zbog velicine ade.
onda se postavlja pitanje koji bi deo bio ogradjen a koji ne jer na adi ima dosta drugih aktivnosti osim samog jezera.
i na kraju to bi na prvom mestu osetili zakupci restorana zbog manjeg prometa koji bi nasto usled smanjene posete i onda ne bi mogla uprava ade da trazi toliki novac za zakupninu i bili bi na gubitku.

Тамо где ја идем никада нема пуно људи. Узмеш 92 код Сајма и дођеш на средину макишке стране.

Данас сам баш била, вода је већ претопла, једино под тушем можеш да се освежиш.

Bio sam sredinom avgusta i iako uvek branim relativnu čistoću ade ovo je bilo baš...Čak i pre nego što sam ušao u vodu video sam skramu od ulja, što ne znam dali sam ikada video na površini ali sam ipak ušao...Nemaš osećaj da plivaš u vodi, svežina i to, kao da je sva voda bila presvučena time i još me nešto ili ubolo ili ožarilo, možda meduza što mi se nikada nije desilo u vodi, znači da je narušen balans...Posle kada sam izašao nisam se osećao čisto i već masno, sav sam bio slepljen, ne znam šta je to ispušteno u jezero, možda se neko čamac ili skuter pokvario pa se izlilo ili na drugi način...

Bio sam sredinom avgusta i iako uvek branim relativnu čistoću ade ovo je bilo baš...Čak i pre nego što sam ušao u vodu video sam skramu od ulja, što ne znam dali sam ikada video na površini ali sam ipak ušao...Nemaš osećaj da plivaš u vodi, svežina i to, kao da je sva voda bila presvučena time i još me nešto ili ubolo ili ožarilo, možda meduza što mi se nikada nije desilo u vodi, znači da je narušen balans...Posle kada sam izašao nisam se osećao čisto i već masno, sav sam bio slepljen, ne znam šta je to ispušteno u jezero, možda se neko čamac ili skuter pokvario pa se izlilo ili na drugi način...

Ожарила те трава са бодљицама а не медуза, иди бре у першун.
А уље на води може бити само од намазаних људи.

Štrokavo je do bola... na Adi.

U Ilinoisu, Vinskonsinu, na Indijanskim dinama, koje su fantastične sa zlatnim peskom, se plaća ulazak na plažu od 10 $ pa naviše... zavisi...negde se vodi računa, negde je zapušteno.odnosno ne vodi se posao kako treba.

Ада је чиста и уређена. Ја не знам о чему ти пишеш уопште.
Вода је исправна, шљунак без отпадака, травњаци уређени, тушеви раде...
Неки људи су једноставно размажени.

Naravno...svake godine u sezoni po 300.0000 kupača...što si tu uhvatila detalj kad nema gužve ne znači ništa, možda onome ko nikad nije bio... smrad i prljavština u svako doba godine..nisam obilazio nudistički deo...tako da za to ne bih imao komnetar..

Pre ćeš ti da se lečiš od onog što pokupiš tamo svakojake boleštine.......ne lažu lekari..za grad je afirmativno da piše pohvalno o Adi...

Ожарила те трава са бодљицама а не медуза, иди бре у першун.
А уље на води може бити само од намазаних људи.
Veruj mi da znam da razlikujem dodir te trave od uboda ili ''peckanja'', ovo je bilo to drugo...
Kada sagledam stvari možda ovaj predlog za naplatu ''ufura'' i nije toliko loš, da se raščisti i voda i plaže...Ja bih to dao nekoj stranoj, po mogućstvu nemačkoj, firmi oni bi to brzo doveli u red...Ali ne firma nekog našeg ''gastarbajtera'' već baš nemačka firma samo je to garant kvaliteta...

Back