goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Gde je to bio sam za prvi maj na adi i nije bilo izgorelo, možda se neko ''dete'' igralo šibicama...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam kako se zvase ovaj lokal
Gde je to bio sam za prvi maj na adi i nije bilo izgorelo, možda se neko ''dete'' igralo šibicama...
Mislim da je novobeogradska...Kako ja ovo nisam videla ?!
Ovo je sa novobeogradske strane, a ja tamo idem drugim stazama , a ne uz jezero. Moraću večeras da obratim pažnju...Mada , možda je i sa makiške..
Mislim da je novobeogradska...
Au bre sve znaš ko pravaJa sam uglavnom sedeo sa makiške strane...Ne znam za te nargile, to bih voleo da probam...
Otprilike mogu vizuelno ovo da lociram mislim da nije od ''poznatijih''...Uostalom sutra idem do Banovovg Brda pa ću u povratku pogledati...
I ja, zapažam dobro detalje...
Ništa od provere danas, jedva se iskobeljah od kišurine, oborio sam sve brzinske rekorde od BB do kuće...
tako je.ada je stvarno prekrasna,i do prosle godine sam ispod starog savskog mosta uvek isla u-levo,ka adi,ali sad uvek skrecem desno,ka dunavskom keju.Uz Kalemegdan svakako najlepse mesto u Beogradu, za sport, opustanje i uzivanje.
Bilo je prevruce ....Sefice, pricaj kako je bilo
Videh neki deo prenosa na tv.