ADA CIGANLIJA

• Začetnik teme Začetnik teme ica69
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da je novobeogradska...

Jeste darling . :) Nema mosta u daljini , a lepo se vidi krivina.Pošto se vidi i ovaj toalet znači da nije u delu do bandžija, jer su tu sređeni vodovod i kanalizacija.

Deluje dosta usamljeno..mogao bi biti onaj gde se mogla da puši nargila . Ili Režiser, a to bi bila prava šteta- tu se okuplja zanimljiv svet

Poslednja izmena:
Au bre sve znaš ko prava:zag: Ja sam uglavnom sedeo sa makiške strane...Ne znam za te nargile, to bih voleo da probam...:)
Otprilike mogu vizuelno ovo da lociram mislim da nije od ''poznatijih''...Uostalom sutra idem do Banovovg Brda pa ću u povratku pogledati...

Au bre sve znaš ko prava:zag: Ja sam uglavnom sedeo sa makiške strane...Ne znam za te nargile, to bih voleo da probam...:)
Otprilike mogu vizuelno ovo da lociram mislim da nije od ''poznatijih''...Uostalom sutra idem do Banovovg Brda pa ću u povratku pogledati...

Imam dobru dedukciju , mogla bih da radim u policiji . Bez zezanja :lol:

Obavezno mi javi šta si video,jer sam se ja danas vratila...jako je duvalo.

I ja, zapažam dobro detalje...
Ništa od provere danas, jedva se iskobeljah od kišurine, oborio sam sve brzinske rekorde od BB do kuće...

Provereno :) Adam i Eva. Nisam mogla da se setim koji je , jer dugo nije radio.Ne znam da li se sećaš, skroz mala brvnara sa dugačkim lelujavim belim zavesama,uvek širom otvoren, a nigde nikoga. Povremeno je tu bio samo gazda ( mislim da je on ) koji je delovao kao veliki bonvivan , uvek u lepom društvu..skroz privatno i opušteno :)

Uz Kalemegdan svakako najlepse mesto u Beogradu, za sport, opustanje i uzivanje.
tako je.ada je stvarno prekrasna,i do prosle godine sam ispod starog savskog mosta uvek isla u-levo,ka adi,ali sad uvek skrecem desno,ka dunavskom keju.
negde sam jednom procitala da je prisustvo ollova u vazduhu,na adi,5x vece od dozvoljenog,i objasnjenje je bilo,zato sto je dole,nisko

img5004-1.jpg

- - - - - - - - - -

img5043-1.jpg

Nesumnjivo je,da je Ada ciganlija blago beograda,a za otkrivanje njene izvanredne lepote,treba da zahvalimo nasem Momi Kaporu.I ako nije rodjeni beogradjanin,Moma Kapor je po onom sto je ucinio za beograd,najveci i najzasluzniji beogradjanin.Pretvaranje Ade ciganlije u "Beogradsko more"ucinjeno je mnogo,za stanovnike ovoga grada.Pogotovu za one,koji zbog svojih skromnih prihoda,nisu u mogucnosti da preko leta{a ni preko zime}otputuju na neke dalje turisticke destinacije,van svoga grada.Ono sto zameram,mislim da je otvaranjem preteranog broja kafea,koji su postavili stolove i stolice enormno mnogo,i to,do samog jezera,konacno poceli da ugrozavaju prirodne lepote same jezerske obale!Mislim,da bi Uprava Ade ciganlije,morala da razmisli o ovome,i da revidira ,odn.utvrdi koji je to optimalan broj kafea na Adi a koji nece ugroziti njenu prirodnu lepotu.Mislim,da je Ada,vec sada ,preterano urbanizovana i ako se nastavi,sa besomucnim otvaranjem kafea,bez ikakve kontrole,ubrzo izgubiti svoje cari,koju joj je priroda podarila.::heart:

Back