ADA CIGANLIJA

• Začetnik teme Začetnik teme ica69
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Još uvek je malo zaleđeno...Danas je bilo mnogo ljudi,svom srećom ne toliko na bicikl stazi mada su i ti što su bili(pešaci) smetali saobraćaju...

Paaa. bogami i nije baš malo zaledjeno. Ima leda, baš sam se iznenadio, čak je i kraj same obale temperatura osetno niža nego recimo na brdu ili u gradu
Evo slike od danas poslepodne

xbrwk.jpg

Sredina je slobodna..Ja sam mislio da se sve istopilo...Na Dunavu više nigde ničeg.

Radili su ledolomci malo, gledao sam na TV-u prilog, ali veliko je jezero za onaj splav sa motorom i nabudženim delom za lomljenje leda, pa su zato samo po sredini radili kako bi se ostatak otopio pod uticajem toplog vremena, Što se više odmiče od gejzira ka sredini Ade, led je zastupljeniji i na moje iznenadjenje, temperatura je brat bratu jedva stepen dva, baš je bilo brrrr, dok kad sam se mrdnuo malo dalje bilo je prijatno.

U gejzir je super danas je baš bila lepa Duga kod njega...Jasna sve boje se vide...

Ja sam kasnije došao do Ade, želeo sam da izbegnem gužvu, ali sam se zahebao, našao mesto da parkiram kola tek u visini kafea petica, pa pešaka odatle do kraja i nazad, pravio sam fotke i otišao na kaficu. Ada je uvek uživanje, prava oaza da pobegneš od grada, tamo kao da si na drugoj planeti

Taj deo je odličan za šetnju i bajs i rekreaciju, ali kada dolazim kolima, na kraću šetnju ili na kafu, onda mi je makiška strana nekako draža. I tu je danas baš bila gužva

Back