Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj ne lupaj on je bio pevac u nekoj drugoj grupi na znam tacno kako se zove pa je presao u ac/dcfantom piroman:Da, da li ste znali da je Brian bio njihov sofer pre nego sto je postao pevac?
Ja sam tako cuo, ne moras me tuci. A, ako je tako, reci u kojoj grupi?papaj@:aj ne lupaj on je bio pevac u nekoj drugoj grupi na znam tacno kako se zove pa je presao u ac/dc
znam sve o njima
sta u kojoj grupifantom piroman:Ja sam tako cuo, ne moras me tuci. A, ako je tako, reci u kojoj grupi?
Nema veze. Samo procitaj ono sto sam postovao u drugoj poruKi.papaj@:sta u kojoj grupi
:shock:joj kako lupas ti si prvo rekao brian a sada mi stavljas biografiju bona aj malo se koncentrisi dal pricamo o bonu ili brianufantom piroman:Evo, obojica smo bili u pravu:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bon_Scott
aham bio je u bendu Geordie...papaj@:aj ne lupaj on je bio pevac u nekoj drugoj grupi na znam tacno kako se zove pa je presao u ac/dc
ja imam i jos neke od ac/dc-a pa ako hoces razmenu javi mi na pmmj12:Po glasu su mi isti, ali mi po izgledu Brajan vise lici na pevaca za AC/DC, onako obucen kao losi momci 80ih godina, juri zenske i spreman da se pobije u baru zbog bilijara...
Imam sve on njih,zajedno sa Geordijem i Bon Skotovim "Valentines"-om u kome je bio pre AC/DC. Jel zna neko gde da nadjem Live at Donnington ili neki drugi koncert (No Bull i Stiff Uper Lip imam)