AC/DC

ko je bolji pevac ac/dc-a ?

• bob skot

• brajan dzonson

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ooo da pa naravno da ima...i to mnogo fanova na forumu..samo cekaj sad ce ti se svi oni javiti...evo bas sad slusham You shook me all night long... samo idem na repeat :D

pa da...pojavljivale su se AC/DC ankete,najbolji pevac,gitarista, sad i fanovi, pa ono mogu ja mnogo o AC/DC da pricam tako da nemam nista protiv teme..

:))) Thunder Struck..... ja ih obozavam , moj prvi rock band ..... omiljena stvar wholle lotta rosie , rock and roll singer , for those about to rock i ima ih jos mnogo , ove volim zbog textova ...
Stedza ne verujem bas da je bila anketa za najboljeg gitaristu , ili nisu valjda poredili Angusa i Malcolma ??? Inace sto se tice pevaca , postojao je i treci pevac , imao sam ranije neke snimke pesme TNT sa tim likom ..... FOR THOSE ABOU TO ROCK < WE SALUTE YOU!!!!!

ja sam vatreni fan
moja omiljena grupa
imam sve od njih puno certa
ma obozavam ih
eto nisi sam anguse

a sto se tice pevaca ac/dc je imao 3 pevaca a sada jos ima jednog :
Dave Evans bio je u grupi samo 2 godine a najpoznatiji hit njegov je can i sit next to your girl
ali ac/dc na pocetku je poceo kao rock n roll band
1975 na jednom certu Dave Evans je odbio da peva pa su ga izbacili iz benda
onda dolazi bon skot legenda a ja mislim da dalje znate sve
znam dosta o ac/dc-u zato sto sam kupio knjigu u engleskoj zove se higheay to hell by bon scott
sve o njegovom zivotu
long life rock and ac/dc

ja sam vatreni fan
moja omiljena grupa
imam sve od njih puno certa
ma obozavam ih
eto nisi sam anguse

a sto se tice pevaca ac/dc je imao 3 pevaca a sada jos ima jednog :
Dave Evans bio je u grupi samo 2 godine a najpoznatiji hit njegov je can i sit next to your girl
ali ac/dc na pocetku je poceo kao rock n roll band
1974 na jednom certu Dave Evans je odbio da peva pa su ga izbacili iz benda
onda dolazi bon skot legenda a ja mislim da dalje znate sve
znam dosta o ac/dc-u zato sto sam kupio knjigu u engleskoj zove se higheay to hell by bon scott
sve o njegovom zivotu
long life rock and ac/dc

Back