Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U, da, malo sam se zaebopapaj@::shock:joj kako lupas ti si prvo rekao brian a sada mi stavljas biografiju bona aj malo se koncentrisi dal pricamo o bonu ili brianu![]()

papaj@:ja sam vatreni fan
moja omiljena grupa
imam sve od njih puno certa
ma obozavam ih
eto nisi sam anguse
a sto se tice pevaca ac/dc je imao 3 pevaca a sada jos ima jednog :
Dave Evans bio je u grupi samo 2 godine a najpoznatiji hit njegov je can i sit next to your girl
ali ac/dc na pocetku je poceo kao rock n roll band
1975 na jednom certu Dave Evans je odbio da peva pa su ga izbacili iz benda
onda dolazi bon skot legenda a ja mislim da dalje znate sve
znam dosta o ac/dc-u zato sto sam kupio knjigu u engleskoj zove se higheay to hell by bon scott
sve o njegovom zivotu
long life rock and ac/dc
jeste 74 zaebo sam se ali sam sada skontao da sam napisao 75AnguS_YounG:Ja mislim da je Dave odbio da izadje na binu '74, jer tad dolazi Bon, a '75 snimaju High Voltage, a Can i sit... je samo njegov txt koji je Bon kasnije pevao, a Dave je pevao sa njima pesmu Rockin' in the Parlour... I nisu snimili ni jednu pesmu sa njim... Mogu i ja mnogo toga da pisem o njima...
Treba da izdaju album u januaru,a i krajnje je vreme vise, ne mogu da zivim bez njih.E jer ce stvarno grupa AC/DC da udje u studio krajem ove godine?!
+sa bib let me put my loveing into u i shoot to thrillFakje:Oj!!! Cool ljudi, sto slusate AC/Dc!!!
Sta kazete, koji im je najbolji album? Meni je Back in Black, zbog BiB, You Shook..., i najjace pesme ikad - Hells Bells.
Ajd svi Acc fanovi, budite pozdravljeni, i dabogda poziveli 200 godina!
papaj@:+sa bib let me put my loveing into u i shoot to thrill
cuti ti si loud_actdifrent from others...:lampice brateeee.lampiceeeeee
nemoj da lažeš. Prihvati me papajo, ne odbacuj deo sebe.papaj@:
mamu ti ***** to si ti diff retarduFakje:nemoj da lažeš. Prihvati me papajo, ne odbacuj deo sebe.
a šta ima na onaj sajt? ne primećujem ništa zanimljivo.
sto su glasali ac/dc prviFakje:nemoj da lažeš. Prihvati me papajo, ne odbacuj deo sebe.
a šta ima na onaj sajt? ne primećujem ništa zanimljivo.
Pa normalno je da je Ac prvi u grupi ljubitelja Ac... e budalo!papaj@:sto su glasali ac/dc prvi
shit jeste, al prava. jbg, takav je život.papaj@:jak ta llista kad je FF ispred
i 2. rhcp
ma to je sranje lista