AC/DC u maju 2009. u Beogradu

jel to imaš višak kartu ili odustaješ od Fan Pita ?
Ma imam i kartu za B desno koju sam prvobitno kupio a posle nisu hteli da mi zamene uz doplatu (kao i mnoge sjebali me onim "rasprodato" bajkama), nego sam pozajmio kintu da bih kupio tu za A desno. Dakle jednu u svaklom slučaju moram da prodam, a s obzirom da sam bankrot dibidus, i ovih za B desno ima k'o pleve tako da bih nju eventualno nešto debelo ispod cene mogao da prodam, moram da prodajem ovu za fan pit. :(

Ma imam i kartu za B desno koju sam prvobitno kupio a posle nisu hteli da mi zamene uz doplatu (kao i mnoge sjebali me onim "rasprodato" bajkama), nego sam pozajmio kintu da bih kupio tu za A desno. Dakle jednu u svaklom slučaju moram da prodam, a s obzirom da sam bankrot dibidus, i ovih za B desno ima k'o pleve tako da bih nju eventualno nešto debelo ispod cene mogao da prodam, moram da prodajem ovu za fan pit. :(
***, baš bezveze... Mogli su barem da ti zamene uz doplatu...

Hmm,ja sa A levo ne mogu u fan pit ? ):
Nope. Ako laže Eventim, lažemo i svi mi koji tvrdimo da može samo sa kartom za A desno. ;)

Copy-paste maila od Eventima:
Postovani,

Prvih 1500 posetilaca koji udju na stadion sa kartama "Stajanje A desno" ,moci ce da udju u "wavebreaker".

Srdacan pozdrav,

EVENTIM.YU
Bul. Zorana Đinđića 77, lokal L 3-6
11070 Beograd, Srbija

Tel. +381 11 31 49 887
Fax +381 11 26 07 253
Mob.+381 63 10 47 289

www.eventim-yu.com
office@eventim-yu.com

btw
Ovih karata od 5500 (kao i onih od 3900) više NEMA na Eventimu! Dakle kod mene vam je jedna od retkih prilika da je nabavite, i to po redovnoj ceni. :mrgreen:

Javio mi se konačno neko za kartu za A desno. Tako da, ko ide u B desno i treba mu/joj (ovo drugo naročito :P ) društvo a namerava da bude na ulazima već za otvaranje istih, u 15h, neka se javi. \m/

Evo satnice i još nekih detalja:
Legendarna rok grupa AC/DC sutra će na stadionu Partizana održati koncert, po prvi put u Srbiji. Organizatori događaja ,,Komuna" preporučuju dolazak pešice radi izbegavanja gužve i kao predgrupe najavljuju novosadski sastav Amajlija i The Answer koji dolazi sa AC/DC-em.

Kapije stadiona otvaraju se od 15 časova, a ulazi su naznačeni na mapi priloženoj ispod. U 18 i 45 nastupa Amajlija a sat vremena kasnije The Answer. Zvezde večeri, AC/DC, sa svirkom počinju 21 čas, a završavaju 2 sata kasnije.

acdcplanstadiona_mala.jpg

Prema poslednjoj odluci menadžmenta benda izričito je zabranjeno unošenje amaterskih i profesionalnih fotoaparata i kamera u koncertni prostor, a isti će biti oduzimani na ulazu. Naravno nije moguće unositi piće, hranu, oružje i pirotehnička sredstva.

Kao što je ranije najavljeno oko stadiona biće postavljen obruč obezbeđenja i niko bez karte za koncert neće moći da priđe staionu. Od 10 do 24 časa na dan koncerta za saobraćaj biće zatvorene sledeće ulice: Humska - od Dinarske do Botićeve, Dinarska - od Humske do ulice Dr. Milutina Ivkovića, Dr. Milutina Ivkoviča - od Dinarske ulice do Bulevara Mira.

Posetioci koji su kupili VIP ulaznice imaju obezbeđeno parking mesto.

Karte će se prodavati i na blagajni stadiona, sutra od 9 časova pre podne i to je poslednja prilika da se nabave ulaznice za ovaj koncert. Opširnije OVDE

AC/DC je juče u Beču svirao sledeće pesme (ista lista se očekuje i u Beogradu):

1. Intro/Rock 'n' Roll Train
2. Hell Ain't a Bad Place to Be
3. Back in Black
4. Big Jack
5. Dirty Deeds Done Dirt Cheap
6. Shot Down in Flames
7. Thunderstruck
8. Black Ice
9. The Jack
10. Hells Bells
11. Shoot to Thrill
12. War Machine
13. Dog Eat Dog
14. Anything Goes
15. You Shook Me All Night Long
16. TNT
17. Whole Lotta Rosie
18. Let There Be Rock/Guitar Solo
19. Highway to Hell
20. For Those About to Rock

Izvor: http://www.balkanrock.com/index.php/Najave/Poslednje-pripreme-za-ACDC.html

Poslednja izmena:

Back