AC/DC u maju 2009. u Beogradu

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
Set lista turneje black ice
1. Rock ‘n’ Roll Train
2. Hell Ain’t A Bad Place To Be
3. Back in Black
4. Big Jack
5. Dirty Deeds Done Dirt Cheap
6. Thunderstruck
7. Black Ice
8. The Jack
9. Hells Bells
10. Shoot to Thrill
11. War Machine
12. Anything Goes
13. You Shook Me All Night Long
14. T.N.T.
15. Whole Lotta Rosie
16. Let There Be Rock
Bis
1. Highway to Hell
2. For Those About
to Rock (We Salute You)
:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Poslednja izmena:
Članak iz 24 stata
Rok-veterani AC/DC, koji je već 36 godina sinonim za rok, u Beograd stižu na dan koncerta, 26. maja, a 350 članova njihove ekipe četiri dana ranije.
- Za postavljanje bine potrebno je tri dana. Bend dolazi sa 44 kamiona i 30 autobusa i donose celokupnu opremu - kaže Petar Vukašinović iz „Komune“ koja organizuje prvi koncert AC/DC u Srbiji.
Bina koja će biti smeštena na severnoj strani Partizanovog stadiona je dimenzija 75 puta 21 metar i na njoj će biti scena koju grupa inače koristi na svojoj „Black ice“ turneji koja je već proglašena turnejom godine u celom svetu.
U razgovoru za „24 sata“ organizatori kažu da članovi benda nisu ni malo zahtevni.
- Nisu imali nikakve neuobičajene prohteve koji su karakteristični za velike zvezde. Oni donose svoj ketering i od nas su samo tražili frižidere, šporete, kombi za nabavku, ljude koji će im pomagati i voditi ih u šoping - kaže Vukašinović.
Dodao je i da su im tražili pola tone leda, što je malo u odnosu na tonu i po, koliko su morali da obezbede za Madonu. Zanimljivo je i da je Angus Jang tražio boce sa kiseonikom.
- On se puno kreće za vreme koncerta i između pesama uzima kiseonik. Inače, bend će najverovatnije biti smešten u Hajatu, a u Beogradu će ostati samo jednu noć - dodao je on.
Organizatori su najavili da će kapije biti otvorene od 18 sati, i pozvali posetioce sa hendikepom da kontaktiraju „Komunu“, kako bi se raspitali o posebnoj tribini kojoj se može pristupiti u kolicima.
Ulaznice se mogu pronaći na uobičajenim prodajnim mestima, a jedna osoba može da kupi najviše četiri ulaznice.

kombi za nabavku, ljude koji će im pomagati i voditi ih u šoping
Ako se pojave na bini - Brajan sa šajkačom a Angus u opancima, ima u doope da ih ljubim
smil42e4ced87bd70.gif

Pa, ono, mislim može, ako se nekome već ne kupuje ista karta po redovnoj ceni od 4300. :lol: (hint: pogledati ovde: http://www.eventim-yu.com/portal/rs/muzika/rock_pop/acdc/131592/performance.html )

Ja i onako sticajem okolnosti imam 2 karte (B desno i A levo), pa bi valjalo da se otarasim jedne. :lol:

Dakle organizatori zaje*avaju narod oko karata samo tako, i sada neki kupuju u Biletu karte od 8900 ne znajući da u Eventimu ima čak i onih od 3900!

Back