Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Nisam overavala diplomu. Meni priznaju srednju skoli, jer sam zavrsila u Svajcarskoj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Far
Palata pravde u Beogradu takodje?
Znam da ne moram ici licno ali ko ce da mi to uradi? Brat mi je u Crnoj Gori, sestra studira. Nema ko. Osim nekih prijatelja mozda da ih pitam
A trebao bih i novi pasos da napravim. I da pokusam da zaobidjem ambasadu u Kairu i prijavim brak i dete direktno kod maticara. Ako bude moguce i izvodljivo. Mozda ni to ne moram licno! Videcu da zamolim nekog.
Znaci da mogu da zaobidjem ambasadu u Kairu i sto se overe diplome tice?
Ti si uvek od velike pomoci
Pozdravi i Milana
Uverenje o nekaznjavanju ili o krivicnom gonjenju. Da li to treba i gde i kako se overava? Zna li neko?
To se vadi u SUP-u ili MUP-u.
Uverenje o nekaznjavanju ili o krivicnom gonjenju. Da li to treba i gde i kako se overava? Zna li neko?
Imam uverenje samo treba da se prevede na engleski prvo jel tako? I posle prevodjenja overa u palati pravde pa u MUP-u, kako ti kazes zmaju, a? Ili se pecat u Palati Pravde uzima pre prevodjenja? Kao u slucaju diplome?
A drugo pitanje je: da li neko moze da odradi ovo umesto mene ili moram licno? Uverenje o nekaznjavanju sam dobio a nisam licno bio tamo. To je uverenje iz SUP-a. Verujem to je to isto koje treba da se prevede i onda, kako zmaj kaze, na overu u Palatu Pravde pa MUP. SUP - MUP. Trt-mrt. Znaci SUP izdaje a MUP overava a?
Ne postoji SUP samo MUP (ministarstvo unutrasnjih poslova)
Kako ne postoji SUP zmaju? Moj pasos je izdat od SUP-a. Tako u njemu pise. Ili SUP ne postoji od nedavno?
Kako ne postoji SUP zmaju? Moj pasos je izdat od SUP-a. Tako u njemu pise. Ili SUP ne postoji od nedavno?
Stari pasos imam. Izdat 2006.
Treba mi svasta. Puno toga... Najmanje mesec dana bih sredjivao papire kada bih otisao u Srbiju. Ako ce firma da me ceka mozda tako i uradim. Ako ne onda nek oni vide kako ce da mi izmajmunisu novu vizu![]()
Pa koji to pasos imas? Na novom pise MUP R SRBIJE PU (policiska uprava) pa mesto u mom slucaju Bgd.