ABRAKADABRA VIDI LIJE!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme kebda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ok, ok, shvaceno k'znanju, metamfore nisu dozvoljene moze neko da se ZA, trebalo je pod sedlo ali nisam imala srca taman se primio na dresuru i sargarepicu... 8)

uzgred, sedlo je stara stilska figura, cak i kad se bukvalno shvata potrebno je izvesti odredjenu figuru telom da bi se dobro primilo, prim.prev.drustvo pastira sumadije... :wink:

o vidi ko nam se to svez za jutarnje kaskanje probudio i izbecio svoje okice...
kao prvo nisam elokventna vec telokventna
kao drugo nemas pravo glasa dok si nasameren
i kao trece bas nesto razmisljam o topicu i minicu pa nisam sigurna sta mi se vise slaze uz kozne cizmice bic i stolicu???

anna16:
i kao trece bas nesto razmisljam o topicu i minicu pa nisam sigurna sta mi se vise slaze uz kozne cizmice bic i stolicu???

1. OK
2. KO?
3.kakva stolica TVRDA ili r e t k a ?

i dalje mi jase po mozgu jedna "anna16"...
dobro! :wink:

kebda:
anna16:

1. OK
2. KO?
3.kakva stolica TVRDA ili r e t k a ?

i dalje mi jase po mozgu jedna "anna16"...
dobro! :wink:

da da suvisno bi bilo i ocekivati da ces napisati nesto sofisticiranije, napokon cudo je da si progovorio ostalo je SF...
ipak da se potrudim bar malo:
1.kratko ali nerazgovetno
2)nerazgovetno ali kratkto!
3)ne znam u kom si stadijumu bicofobije ti mi reci...

i cetiri jahaca apokalipse jasu i dalje pazi da te sustignu zelenko...

"draga anna16" dosadile su mi igrice ovo ono ovako onako itd. ja sam covek u godinama imam slabo srce...

mrzi me da se natezem sa tobom koja mi uvek svojim komentarima nabacis osmeh na lice.
pozdrav
od tebe krsten "ZELENKO"

P.S. SLIHTANJE

D E T R O I D!!!!!!!!!!!!!!!
:) :D :) :D :)

kebda:
"draga anna16" dosadile su mi igrice ovo ono ovako onako itd. ja sam covek u godinama imam slabo srce...

mrzi me da se natezem sa tobom koja mi uvek svojim komentarima nabacis osmeh na lice.
pozdrav
od tebe krsten "ZELENKO"

P.S. SLIHTANJE

D E T R O I D!!!!!!!!!!!!!!!
:) :D :) :D :)

Dragi Zelenko,
evo da ti odgovorim. kod mene je kao i obicno. zezam se povremeno. jako mi je zao sto si se uzbudio i sto ti je vekerica pocela da preskace. predlazem ti da manje kaskas i da ne pijes hladno kada zapenis. ne smes da se natezes nisi ti pracka. a da usput i primetim seti se da pravoslavna religija kaze nikad ne ljuti kumu, ili kuma, ko ce se setiti detalja. dakle ako kuma kaze hop onda hopnes. ustalom nisam ja bas tako zahtevna. na svako hop dodje i po koja sargarepica pa ti vidi,
tvoja kuma anna16
p.s.sto se tice p.s.-a to...to...to mi prija! mislim ulizivanje. :wink:

kebda:
draga kumo pisem ti polako jer znam da sporo citas!
ti si show...
pozdrav
p.s. trenutno bez inspiracije "kumce"

shvatila sam kumce mi je metereopata ili patka latinski mi nije jaca strana moam da priznam...
dakle sta da radimo da bi se gorespomenuti inspirisao, svasta mi pada na pamet samo da je vekerica jaca, ali posto je vec debelo zagazio u srednje da krenemo izokola: dragi zelenko kod nas je sve po starom samo ti se majka seta po krovu... (po motivima iz vica o muji i hasi), a sad se opusti i zamisli tropsku klimu, talasice, palmice, po koji hladni koktelcic i kremu za suncanje na rukama oblasnog masera sampiona u apsolutnoteskoj kako te opusta...
nadam se da si se bar malo razveselio, tvoja kuma anna16

AAAA KAKVA TEMA!
anna16 daj da zakljucavaju ovo da smislimo nesto bolje, valja?
ti si ekranski mozgozder pored svih pi***pacenika ovde osoba sa zdravim smislom za humor.
kumo hvala opet sam nasmejan.
njihhhhaaaa pozdrav "dete" :wink:

kebda:
danas ne ali vec sutra....?
ili je to bilo juce.
nemogu "umirem od smeha" :wink:

Narucite vec danas! Ako niste juce. ne ostavljajte za sutra!
Vrlo do izuzetno povoljno: sve vrste rezervnih delova, kukovi, bubrezi, mozak, moze i na rate moze i polovno malo korisceno. Pogledajte nasu veliku ponudu tableta za ozivljavanje vasih davno posustalih vitalnih funkcija, kupis pet-sesta besplatno na www.metuzalem.co.yu

izuzetno: nova akcija staro-za novo na www.babazadevojku.co.gde.iju!!!

kebda:
sramoti se u cosku 5 min.
zar tako sa starim borcima pa za sta smo se mi borili?
osim za kiflice i pocasno mesto druga clana?
buuhhahahaha..... :(
eto! znala sam!
opet ste ga rasplakali...
inace je sasvim zivahan i lepo raspolozen ali kad naleti na neke kvazi-intelektualne tipove strasno mi se oneraspolozi. i sta sad? posle kifle ne ide sargarepa, mozda kockica secera?! a zelenko jel bi gricko kockicu???
p.s. i ne moj da bi ga neko opet isprovocirao mogu ja i da pustim pit-bula, ima crni pojas sedmi dan nije nista jeo!

Back