ABRAKADABRA VIDI LIJE!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme kebda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
alex_cool:
Analiza podataka:
Latentna homosexualnost je u virtualnom prostoru.
Casa mleka, dobra, ali zavisi od krave.
Jedno oko jeste cesto vece od drugog.
Kad mrmot zavije cokoladu u foliju on sta?

p.s -jos nisam izvadio svoj sony iz futrole
p.p.s- svi na kebdu..............GRRRRRRRRRRRRR! :twisted:
TO BVATE. I NIJE LATENTNE VEC "TOTALNA"
RAZOTKRIO SI ME JA SAM JEDAN OD MANIJAKA KOJI HVATAJU MLADE (DEVOJCICE I DECAKE) I SVASTA IM RADE.
A BE BATE OD NIS ISL. KAKAV SI TI LIK SVE ZNAS.
OK PRIZNAJEM PORAZ MENJAM NICK I NEMA ME VISE.
:cry:
DOVIDJENJA SVIMA :D :D

HEj! Pa otkud ja znam gde je ana, manijace koji hvata mlade devojcice i decake preko neta i svasta im radi..........
HEJ! :idea:
(alex cita..manijak........devojcice........svasta radi....i dolazi do zakljucka......naime alex je genije)

Sta si uradio sa anom!? :x
(alex repetira svoj MP5)
ZboRI HUljo!! :twisted:

oh, da umalo da zaboravim, izvini. 8)

alex_cool:
HEj! Pa otkud ja znam gde je ana, manijace koji hvata mlade devojcice i decake preko neta i svasta im radi..........
HEJ! :idea:
(alex cita..manijak........devojcice........svasta radi....i dolazi do zakljucka......naime alex je genije)

Sta si uradio sa anom!? :x
(alex repetira svoj MP5)
ZboRI HUljo!! :twisted:

oh, da umalo da zaboravim, izvini. 8)
NESTALA JE SAMA. KAZEM JA OVO SLUZI ZA ZEZANJE.
ALI SIGURAN SAM DA JE PROMENILA NICK.
MA OVO JE VID BALANSIRANJA MOZGA.
I NAJVAZNIJE DODJES MI KLOPU KOD "JOCE I NENE"
POZDRAV

Hej, ne verujem ti kebdo, mislim, bi li ti da si na mom mestu........... :?
Ne verujem da je anci-sto-banci promenila nik....zasto..pa samo ja to ljudima mogu da uradim........a nisam stigao to da uradim njoj :P
I nisam zeleo........anyway..............KUPI SVOJU PLJESKAVICU BRE!
:twisted:

salim se bre, castim nema frke. :wink:

alex_cool:
Hej, ne verujem ti kebdo, mislim, bi li ti da si na mom mestu........... :?
Ne verujem da je anci-sto-banci promenila nik....zasto..pa samo ja to ljudima mogu da uradim........a nisam stigao to da uradim njoj :P
I nisam zeleo........anyway..............KUPI SVOJU PLJESKAVICU BRE!
:twisted:

salim se bre, castim nema frke. :wink:
sljaka me ubi puno pozdrava iz bg

kakve pljeskavice valjda sargarepice za zelenka ali kad smo vec kod toga neverovatne su njegove evolutivne transformacije podsetimo se za trenutak prvo je bio zelenko, zatim zebran a sada se vratimo na gole cinjenice rad je od majmuna stvorio coveka a zatim ga pretvorio u magarca i na kraju moram da priznam da i mage imaju nekih prednosti skacu na sve i svasta pa onda imamo pravi arsenal trupkajucih vrsta cija je zajednicka osobina da im rad tesko pada osim ako im ne ponudis sargarepicu... 8)

anna16:
kakve pljeskavice valjda sargarepice za zelenka ali kad smo vec kod toga neverovatne su njegove evolutivne transformacije podsetimo se za trenutak prvo je bio zelenko, zatim zebran a sada se vratimo na gole cinjenice rad je od majmuna stvorio coveka a zatim ga pretvorio u magarca i na kraju moram da priznam da i mage imaju nekih prednosti skacu na sve i svasta pa onda imamo pravi arsenal trupkajucih vrsta cija je zajednicka osobina da im rad tesko pada osim ako im ne ponudis sargarepicu... 8)
AAAAAAAAAAAAAAAAAA LEPO, DOSADA SE VRATILA?
OPET SI ME NASMEJALA DO SUZA.
PA GDE SI TI FILOSOFE?
:lol: :lol: :lol:

kebda:
anna16:
AAAAAAAAAAAAAAAAAA LEPO, DOSADA SE VRATILA?
OPET SI ME NASMEJALA DO SUZA.
PA GDE SI TI FILOSOFE?
:lol: :lol: :lol:
bolje do-sada nego ni-kada...
bolje do suza nego do bluza...
eto malo filo-krevetiram...

anna16:
Omen:
anna16:
Omen:
anna16:
Omen:
... ovoliiiiiiiiikim ZELENIM... očima :shock:
:D
ma mislio je na sedlo! :roll:
... abrakadaaaaabra... vidi kebde na... sedlu :? sa ovoliiiiiiiiiikim zelenim... očima! :roll:

ajoj pa nije na vec pod zato i beci zelene okice! :roll:
... eee rekla si NA... :?
ma to onako lirski-otmeno da se navuce... 8)
Paaa... kak'i ti je to lirski ukras!? :roll: ne NA... valjda ZA?

(hihiiiihihi... ima ovde i neke nevidljive bojice! :D )

Back