Abortus

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
greska je subjektivna kategorija...ne moze niko od nas suditi bilo kome zbog licne odluke
hteli to da priznate ili ne, abortus jeste licna odluka.

ove slike su svakome potresne osim ljudima zednim krvi koji ni o cemu ne umeju da razmisle pre nego sto ih serviraju

A tebi slike smetaju...?

A delo abortusa te ne uzbudjuje?

Ovuda se NAVELIKO ZALAZES ZA ABORTUS, odnosno "prekid trudnoce", a grozis se slika istog?!

Kako to?

I ko je onda od nas dvoje zedan krvi? Ko?

Treba mirno da pogledas koji su PLODOVI TVOJIH ZALAGANJA .....:evil:?

Poslednja izmena:
kako ste predvidljivi,mislim neki od muskaraca na temi. prvo krece diskusija,svako argumentuje ono u sta veruje itd, i onda se pojavi neki pametnjakovic (ovaj put blajbinger) i krene da kaci slike ilegalnih abortusa od petog pa navise meseca, pa se onda ostali kao zgraznjavaju,pa dolaze moderatori da ciste slike, onda beseda doticnog koju vise niko ni ne cita( i na poslednjoj temi o abortusu koju sam pratila,isto je jedan prico sam sa sobom) i tako ....:neutral:

baš me nervira kad neko u tuđe ime pokušava da bude veći papa od pape. Nek sve bude i tačno...da je fetus živ, da oseća bol i da se može posmatrati kao ubistvo. Ali ko smo mi da sudimo drugima...Bog nam je dao slobodu izbora i nek sudi onaj kome je to dato. Zašto ti koji histerišu ženama da su ubice ne krenu u misiju da spreče ubistva koja su svuda oko nas. A mogli bi nešto da učine i za tu decu, rođenu i ostavljenu. :rtfm:

to je i problem ove teme, nisam je zamislio kao temu o abortusu kako ju je uprostio SUPERMODERATOR !!!!!!!!!!!!!

ovo je vecita tema o kontracepciji i o tome kako se olako igramo svojim zdravljem...............
\abortus je posledica neodgovornog sexualnog cina u kome trpi na zalost jedno nevino bice i jedna neodgovorna zena a ponekad i neodgovoran par

ne slazem se da je nebezbedan keks samo losa odluka zene, pravi muskarac brine o svojoj lepsoj polovini, pa bila to veza i za samo jednu noc!

da ne prosirujemo temu na raznorazne bolesti i slicno, ja sam pokusao da je kroz upravo aktuelan dokumentarni film ""22-a nedelja" d dam jos jedan pogled na vecitu temu i dilemu, nebezbedan keks je uvek nebezbedan
nekad nas bog pogleda, nekad ne
a posledice znaju biti surove....
posebno po zene :(

Mislim da zene koje abortus vide kao vid kontracepcije nisu normalne ili su neskolovane.
Jadno i u jednom i drugom slucaju.

Kada sam studirala, pre desetak godina, devojka koja je bila student generacije, sada vec dr nauka, inace sva u fazonu "od mene u selo nema pobolje devojce" , transparentno je pricala da su je baba i majka naucile, da je abortus zdrav:dash::dash:, jer se tako regenerise krv::dash:
Svaki pregled kod ginekologa za nju je bio katastrofa, mislim na preglede koji su nam bili obavezni deo sistematskog pregleda, gde bi ona nevina isla kod ginekologa, pa tamo idu samo "pokvarene" (njen izraz) devojke:dash:
Zamisli, sada nju, kao univerzitetskog profesora, cemu ta nekog da nauci:dash:
Ima jos mnogo, mnoooogggoooo "bisera" koje je ona pricala,a i praktikovala, tako da nekima uopste ne vredi skolovanje, jer kad ih od malena zatucaju, nema tu posle ispravke!

baš me nervira kad neko u tuđe ime pokušava da bude veći papa od pape. Nek sve bude i tačno...da je fetus živ, da oseća bol i da se može posmatrati kao ubistvo. Ali ko smo mi da sudimo drugima...Bog nam je dao slobodu izbora i nek sudi onaj kome je to dato. Zašto ti koji histerišu ženama da su ubice ne krenu u misiju da spreče ubistva koja su svuda oko nas. A mogli bi nešto da učine i za tu decu, rođenu i ostavljenu. :rtfm:

E ti si ovd stavio pecat sa pametnom diskusijom: "Sve i da je fetus ziv i oseca bol.."

JESTE, ZIV JE I OSECA BOL...

"Mi ne mozemo da sudimo drugima..."

A KAKO I ZASTO ONDA SUDE DRUGIMA KAD UBIJU DETE OD GODINE DANA?

KOJA JE RAZLIKA?

Da li sto je jedno unutra (da ne kazem gde) a drugo napolju? :dash:

Bog nikom nije dao slobodu izbora da sudi o tudjem zivotu ili smrti, taj izbor samo on ima.

kako ste predvidljivi,mislim neki od muskaraca na temi. prvo krece diskusija,svako argumentuje ono u sta veruje itd, i onda se pojavi neki pametnjakovic (ovaj put blajbinger) i krene da kaci slike ilegalnih abortusa od petog pa navise meseca, pa se onda ostali kao zgraznjavaju,pa dolaze moderatori da ciste slike, onda beseda doticnog koju vise niko ni ne cita( i na poslednjoj temi o abortusu koju sam pratila,isto je jedan prico sam sa sobom) i tako ....:neutral:

Ma nemojte da se zgrazate na slike licemerke!

Abortusa od 4,5,6 pa i 7 mesci ima isto koliko i onih legalnih! Nemoj da se pravis luda...

Kao, ti ne znas da lekari zenama prvo ubrizgavaju gorku so da UBIJU DETE, a posle vrse abiortus?

A sad se ovde kao zgrozene na slike! :evil:

Trebali bi lekari da upakuju sve ono sto izvade iz vas da nosite kuci i da kasnije gledate sta ste uradile! :evil:

Ne pricam ja sa sobom, ja pricam sa VASOM NECISTOM SAVESCU!

Protiv abortusa su i Patrijarh, i Papa, i Dalaj lama i Ajatolasi......I samo tu, samo na tom pitanju, se slazu oni sto se inace nigde ne slazu: "ABORTUS JE UBISTVO!

Da li i oni pricaju sami sa sobom?

Ili ti mislis da si pametnija i moralnija od svih njih?
:dontunderstand:

Abortusa od 4,5,6 pa i 7 mesci ima isto koliko i onih legalnih! Nemoj da se pravis luda...

Kao, ti ne znas da lekari zenama prvo ubrizgavaju gorku so da UBIJU DETE, a posle vrse abiortus?

Trebali bi lekari da upakuju sve ono sto izvade iz vas da nosite kuci i da kasnije gledate sta ste uradile! :evil:

Protiv abortusa su i Patrijarh, i Papa, i Dalaj lama i Ajatolasi......I samo tu, samo na tom pitanju, se slazu oni sto se inace nigde ne slazu: "ABORTUS JE UBISTVO!

Ili ti mislis da si pametnija i moralnija od svih njih? :dontunderstand:

Ae, frajeru, šta si ti uradio da abortusa bude manje?
Jesi li osnovao ili se pridružio nekoj građanskoj inicijativi za uvođenje seksualnog obrazovanja još u osnovne škole?
Ili za popularizaciju kontracepcije?
Ili za popularizaciju preventivne ginekologije, razbijanje predrasuda, brige o sopstvenom zdravlju?

Ili samo kačiš po forumima krvave slike i likuješ ovde nad sopstvenom umišljenom superiornošću, vređajući ceo svet?
Te slike koje postavljaš, mutavi, su napravljene ne sa nelegalnih, već sa medicinski opravdanih kasnih prekida trudnoće što je iskustvo koje nijedna žena ne može da prođe bez teške traume! Da li si ti normalan? Kako te bre nije sramota?

Ili ti mislis da si pametnija i moralnija od svih njih?
:dontunderstand:

Kome bre da pakuju...? :evil:

Saglsili se oni i oko inkvizicije i spaljivanja vestica, da je sve to strogo moralno.

Spalise Djordana Bruna zbog jeresi i nepostovanja onoga sto je Bog odredio...

O krstaskim ratovima da ne govorim......paljenje, ubijanje, pljackanje i silovanje...u ime Boga

Blajbi..mani se boga i vere u ovavoj raspravi...daleko neces da stignes:roll:

Ae, frajeru, šta si ti uradio da abortusa bude manje?
Jesi li osnovao ili se pridružio nekoj građanskoj inicijativi za uvođenje seksualnog obrazovanja još u osnovne škole?
Ili za popularizaciju kontracepcije?
Ili za popularizaciju preventivne ginekologije, razbijanje predrasuda, brige o sopstvenom zdravlju?

Ili samo kačiš po forumima krvave slike i likuješ ovde nad sopstvenom umišljenom superiornošću, vređajući ceo svet?
Te slike koje postavljaš, mutavi, su napravljene ne sa nelegalnih, već sa medicinski opravdanih kasnih prekida trudnoće što je iskustvo koje nijedna žena ne može da prođe bez teške traume! Da li si ti normalan? Kako te bre nije sramota?

Ja sam uradio to da imam cetvoro dece i da nikada nisam dozvolio zenama da abortiraju.

Jesi li i ti to uradila? Koliko ti imas dece?

Kako ti znas odakle je slika koju sam ja postavio ?

I molim te izbegni vredjanja ubuduce ("mutavi"), ja umem da vredjam daleko gore od tebe. (Vec sam tvoj avatar mi daje dobre ideje)

Poslednja izmena:
Kome bre da pakuju...? :evil:

Saglsili se oni i oko inkvizicije i spaljivanja vestica, da je sve to strogo moralno.

Spalise Djordana Bruna zbog jeresi i nepostovanja onoga sto je Bog odredio...

O krstaskim ratovima da ne govorim......paljenje, ubijanje, pljackanje i silovanje...u ime Boga

Blajbi..mani se boga i vere u ovavoj raspravi...daleko neces da stignes:roll:

Cruella, nije samo Papa prootiv abortusa.

SVI SU.....

Ja sam uradio to da imam cetvoro dece i da nikada nisam dozvolio zenama da abortiraju.

Jesi li i ti to uradila?

Kako ti znas odakle je slika koju sam ja postavio ?

I molim te izbegni vredjanja ubuduce ("mutavi"), ja umem da vredjam daleko gore od tebe.

Odakle je slika?
Lekar koji nelegalno radi abortuse u šupi ih pravi za book možda?
Ti već vređaš daleko gore od mene, sram te bre bilo.
Nemaš pojma o čemu pričaš.

Za 4 dece ti svaka čast, ali to nije borba protiv abortusa, to je tvoja lična stvar.
I to što si ti nekome u svojoj kući zabranio abortus je onako, doprinos, do mojega.
Na osnovu toga ti ovde arlaučeš kao strašni sud i dozvoljavaš sebi da pišeš ovakve bljuvotine? Sramno.

Back