Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Bljab ne bi ja jedio Kruelu...Jeste da je stavila smeškast avatar,al....
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()

Nikada nisam bio ozbiljniji.
Abortus je ZLOCIN IZ KORISTOLJUBLJA I NISKIH POBUDA i tako bi MORAO BITI TRETIRAN.
Nista nije blazi ni naivniji ni neviniji od bilo kog drugog ubistva.
Jos je i daleko suroviji i BESKURPULOZNIJI jer zrtva nema
bas nikakvu sansu da se odbrani..
Odakle je slika?
Lekar koji nelegalno radi abortuse u šupi ih pravi za book možda?
Ti već vređaš daleko gore od mene, sram te bre bilo.
Nemaš pojma o čemu pričaš.
Za 4 dece ti svaka čast, ali to nije borba protiv abortusa, to je tvoja lična stvar.
I to što si ti nekome u svojoj kući zabranio abortus je onako, doprinos, do mojega.
Na osnovu toga ti ovde arlaučeš kao strašni sud i dozvoljavaš sebi da pišeš ovakve bljuvotine? Sramno.
![]()
Poznajm ja Cruellu vec par decenija...
Dugo mi ratujemo.
Ona je moj broj.
Sta si se tako upalila?
Izgleda negde te nesto zulji?
(Savest i tvoj nick nisu bas u korelaciji).
Svako ce na nebu podneti racun za ono sto je radio na Zemlji.
"Čovečanstvo će podneti račun Bogu..... Pošto imamo odgovornost za svoje živote, podneti cemo račun. Odgovaraćemo za svoje misli, svoje motive i dela.Podnećemo račun, ali mnogi od nas neće proći ovaj ispit."
Ne znaš šta bi drugo rekao? Virtuelni ratniče bez trunke savesti. Da je tvoja žena daleko bilo morala da prekine trudnoću u 5,6, mesecu, da je morala da gleda kako ubrizgavaju kalijum, pitala bih te ja da li bi pakovao za poneti. Ništa odvratnije dugo nisam pročitala.Mislim da bi se moralo i konkretnije poraditi na tome da ne bude abortusa.
Danas čak i u porodicama koje su svesno stvarale decu postoje problemi da se ta deca prehrane.
Teško da će neka devojka, a da nema zaleđinu u vidu porodice, imovine, da se odluči u ovo današnje vreme da ima decu... pa smatrala abortus ubistvom ili ne. Džaba mi ovde mlatimo praznu slamu, to je problem koji treba da se rešava na globalnom, državnom nivou.
I nije dovoljno samo razvijati svest o kontracepciji, treba omogućiti i normalan život tim majkama i toj deci... što je teško u društvu gde žene dobijaju otkaz ako samo i pomenu da će imati decu.
Ja sama sam protiv toga (protiv abortusa), ali iz duboko ličnih razloga, ali se ne bih mešala drugom u odluku, jer sam svesna da je ona proizvod (ta odluka) spleta okolnosti, koje ja sa strane verovatno i ne mogu da procenim kako treba ...
E ti si ovd stavio pecat sa pametnom diskusijom: "Sve i da je fetus ziv i oseca bol.."
JESTE, ZIV JE I OSECA BOL...
"Mi ne mozemo da sudimo drugima..."
A KAKO I ZASTO ONDA SUDE DRUGIMA KAD UBIJU DETE OD GODINE DANA?
KOJA JE RAZLIKA?
Da li sto je jedno unutra (da ne kazem gde) a drugo napolju?
Bog nikom nije dao slobodu izbora da sudi o tudjem zivotu ili smrti, taj izbor samo on ima.
Negde si se zeznuo.....
A što tebe žulja moj nik?Ne znaš šta bi drugo rekao? Virtuelni ratniče bez trunke savesti. Da je tvoja žena daleko bilo morala da prekine trudnoću u 5,6, mesecu, da je morala da gleda kako ubrizgavaju kalijum, pitala bih te ja da li bi pakovao za poneti. Ništa odvratnije dugo nisam pročitala.
Nego, kad je to Bog otišao na neplaćeno, a tebe postavio za v.d.?

aha
ko da časne sestre ne rade abortuse niti sahranjuju živu decu da bi sakrile sramotu zbog stupanja u nečasne sex. odn sa monasima
Nigde se nisam zeznuo...Svi mi imamo svoju Cruellu....

Život piše drame..a. meni je jednom ćale rekao "Ne postoje loši ljudi, postoje okolnosti koje ih čine lošim"...ima tu nečega, pitanje je na šta nas sve mogu navesti teške okolnosti, a da pri tome niko ne shvati zašto je to tako. Zato se i čuvam osuđivanja drugih (a nekad sam tome sklona).
Vidi Valerija, ima u tome jedna kontradikcija: najmanje abortusa je tamo gde je beda najveca, a najvise tamo gde je vecina ljudi srednja klasa.
Sta nam to kaze?
Da su ljudi (zene) srednje klase najveci egoisti.
One ne mislie kako ce to dete ziveti kada se rodi (iako im je to omiljeni IZGOVOR) vec misle kako ce ONE ZIVETI i da ce im to dete oteti deo lepog zivota.
Da ce morati da trose na dete, a ne na sebe...
Pogledaj primer recimo Albanki i Srpkinja: realno, Albanke u proseku imaju mnogo manje nego Srpkinje, a imaju daleko vise dece. Kako to?
Zar se one ne plase da ce njihova deca ziveti bedno? Da li one manje vole svoju decu?
Sta tu nije u redu, pokusaj da zakljucis?
Zasto me zulja tvoj nick?
Pa moram da savladam nemusti jezik da bih sa tobom mogao da razgovaram...
Vidis kako ti znas za kalijum.....To mi nesto govori...
Neka Bog i mir budu uvek medju nama...
Hajde, nemoj mi zameriti sto sam malo zakuvao diskusiju.
Takav sam ja, nezgodan....![]()
"Ne postoje loši ljudi, postoje okolnosti koje ih čine lošim"..
Na zalost, ovo nije tacno....
POSTOJE LOSI LJUDI....Veoma losi...Ne zavisi to od okolnosti.
Tako losi da mi to ne mozemo ni da zamislimo. Pravi monstrumi u ljudskom obliku.
Verujte mi, sretao sam takve.
Whatever.
Samo mi nije jasno, sta pokusavas da postignes pljujuci po zenama ovde, i kaceci grozomorne slike...da trudnicama koje dodju, mozda da te podrze, pozli zbog tebe?
Sramotno je propovedati nesto u ime zakona, koji ne zabranjuje i Boga, za koga ne znamo , jer nije vidjen do sada.
A grozomorne stvari su se radile ( i dan danas se rade) u ime oba navedena.
Ko je to radio, radice i dalje, ko nije mozda hoce, mozda nece, ali si poslednji koji je pozvan da sudi o tako necemu.
Vidi Valerija, ima u tome jedna kontradikcija: najmanje abortusa je tamo gde je beda najveca, a najvise tamo gde je vecina ljudi srednja klasa.
Sta nam to kaze?
Da su ljudi (zene) srednje klase najveci egoisti.
One ne mislie kako ce to dete ziveti kada se rodi (iako im je to omiljeni IZGOVOR) vec misle kako ce ONE ZIVETI i da ce im to dete oteti deo lepog zivota.
Da ce morati da trose na dete, a ne na sebe...
Pogledaj primer recimo Albanki i Srpkinja: realno, Albanke u proseku imaju mnogo manje nego Srpkinje, a imaju daleko vise dece. Kako to?
Zar se one ne plase da ce njihova deca ziveti bedno? Da li one manje vole svoju decu?
Sta tu nije u redu, pokusaj da zakljucis?
Sta je cilj svakog vaspitanja Cruella?
Da ljudi nesto SHVATE.
Ako od svih zena koje citaju ovo sto pisemo ovde samo jedna shvati sta sam zeleo reci i pocne da razmislja o tome ozbiljno - cilj je postignut.
Ja ne sudim (ne dao Bog da ja sudim!) samo ukazujem jer imam i vise godina i vise obrazovanja i vise iskustva da POKUSAVAM da poducim.....
Sta je cilj svakog vaspitanja Cruella?
Da ljudi nesto SHVATE.
Ako od svih zena koje citaju ovo sto pisemo ovde samo jedna shvati sta sam zeleo reci i pocne da razmislja o tome ozbiljno - cilj je postignut.
Ja ne sudim (ne dao Bog da ja sudim!) samo ukazujem jer imam i vise godina i vise obrazovanja i vise iskustva da POKUSAVAM da poducim.....

Blajbi ovo naprosto nije tacno.Najmanje abortusa je u drzavama gde postoji seksualna edukacija .Odakle ti to da Albanke ne abortiraju ?Zamolila bih te da nas postedis tvoje proizvoljne tvrdnje i nepoznavanju formalne logike .
Od koga i kako znaš?![]()
Od 98% ucesnika.