BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Granica za legalni abortus je 10. nedelja trudnoce, ne plod tad nije ziv, ne oseca bol...
Molim??
NIJE ZIV???
Znas li ti sta pricas?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Granica za legalni abortus je 10. nedelja trudnoce, ne plod tad nije ziv, ne oseca bol...

greska je subjektivna kategorija...ne moze niko od nas suditi bilo kome zbog licne odluke
hteli to da priznate ili ne, abortus jeste licna odluka.
ove slike su svakome potresne osim ljudima zednim krvi koji ni o cemu ne umeju da razmisle pre nego sto ih serviraju
?

Mislim da zene koje abortus vide kao vid kontracepcije nisu normalne ili su neskolovane.
Jadno i u jednom i drugom slucaju.

, jer se tako regenerise krv:

baš me nervira kad neko u tuđe ime pokušava da bude veći papa od pape. Nek sve bude i tačno...da je fetus živ, da oseća bol i da se može posmatrati kao ubistvo. Ali ko smo mi da sudimo drugima...Bog nam je dao slobodu izbora i nek sudi onaj kome je to dato. Zašto ti koji histerišu ženama da su ubice ne krenu u misiju da spreče ubistva koja su svuda oko nas. A mogli bi nešto da učine i za tu decu, rođenu i ostavljenu.![]()

Da li sto je jedno unutra (da ne kazem gde) a drugo napolju?![]()
Stigli smo do Boga![]()
Fin je to čikicaTo bre ko Deda Mraz...ili smrt.

kako ste predvidljivi,mislim neki od muskaraca na temi. prvo krece diskusija,svako argumentuje ono u sta veruje itd, i onda se pojavi neki pametnjakovic (ovaj put blajbinger) i krene da kaci slike ilegalnih abortusa od petog pa navise meseca, pa se onda ostali kao zgraznjavaju,pa dolaze moderatori da ciste slike, onda beseda doticnog koju vise niko ni ne cita( i na poslednjoj temi o abortusu koju sam pratila,isto je jedan prico sam sa sobom) i tako ....![]()

Ma nemojte da se zgrazate na slike licemerke!
Abortusa od 4,5,6 pa i 7 mesci ima isto koliko i onih legalnih! Nemoj da se pravis luda...
Kao, ti ne znas da lekari zenama prvo ubrizgavaju gorku so da UBIJU DETE, a posle vrse abiortus?
A sad se ovde kao zgrozene na slike!
Trebali bi lekari da upakuju sve ono sto izvade iz vas da nosite kuci i da kasnije gledate sta ste uradile!
Ne pricam ja sa sobom, ja pricam sa VASOM NECISTOM SAVESCU!
Protiv abortusa su i Patrijarh, i Papa, i Dalaj lama i Ajatolasi......I samo tu, samo na tom pitanju, se slazu oni sto se inace nigde ne slazu: "ABORTUS JE UBISTVO!
Da li i oni pricaju sami sa sobom?
Ili ti mislis da si pametnija i moralnija od svih njih?![]()
Protiv abortusa su i Patrijarh, i Papa, i Dalaj lama i Ajatolasi......I samo tu, samo na tom pitanju, se slazu oni sto se inace nigde ne slazu: "ABORTUS JE UBISTVO!
Ma nemojte da se zgrazate na slike licemerke!
Abortusa od 4,5,6 pa i 7 mesci ima isto koliko i onih legalnih! Nemoj da se pravis luda...
Kao, ti ne znas da lekari zenama prvo ubrizgavaju gorku so da UBIJU DETE, a posle vrse abiortus?
A sad se ovde kao zgrozene na slike!
Trebali bi lekari da upakuju sve ono sto izvade iz vas da nosite kuci i da kasnije gledate sta ste uradile!
Ne pricam ja sa sobom, ja pricam sa VASOM NECISTOM SAVESCU!

Ae, frajeru, šta si ti uradio da abortusa bude manje?
Jesi li osnovao ili se pridružio nekoj građanskoj inicijativi za uvođenje seksualnog obrazovanja još u osnovne škole?
Ili za popularizaciju kontracepcije?
Ili za popularizaciju preventivne ginekologije, razbijanje predrasuda, brige o sopstvenom zdravlju?
Ili samo kačiš po forumima krvave slike i likuješ ovde nad sopstvenom umišljenom superiornošću, vređajući ceo svet?
Te slike koje postavljaš, mutavi, su napravljene ne sa nelegalnih, već sa medicinski opravdanih kasnih prekida trudnoće što je iskustvo koje nijedna žena ne može da prođe bez teške traume! Da li si ti normalan? Kako te bre nije sramota?
Kome bre da pakuju...?
Saglsili se oni i oko inkvizicije i spaljivanja vestica, da je sve to strogo moralno.
Spalise Djordana Bruna zbog jeresi i nepostovanja onoga sto je Bog odredio...
O krstaskim ratovima da ne govorim......paljenje, ubijanje, pljackanje i silovanje...u ime Boga
Blajbi..mani se boga i vere u ovavoj raspravi...daleko neces da stignes![]()
Ja sam uradio to da imam cetvoro dece i da nikada nisam dozvolio zenama da abortiraju.
Jesi li i ti to uradila?
Kako ti znas odakle je slika koju sam ja postavio ?
I molim te izbegni vredjanja ubuduce ("mutavi"), ja umem da vredjam daleko gore od tebe.
Cruella, nije samo Papa prootiv abortusa.
SVI SU.....