LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.666
A ovaj, sto vas mnogo boli ona stvar za tudju stvar?![]()
Mislim sto se potresa neko sto ce neko da abortira?
Jel ce da izdrzavate to dete?
Ama neće niko da izdržava to dete....ovo je edukacija bre

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ovaj, sto vas mnogo boli ona stvar za tudju stvar?![]()
Mislim sto se potresa neko sto ce neko da abortira?
Jel ce da izdrzavate to dete?
El sad treba da obrnemo jos jedan krug?![]()
ne... ubiti nerodjeno dete...sta tu ima da se objasnjava...uzas..El sad treba da obrnemo jos jedan krug?![]()
da, da , da
srbija godisnje na taj nacin izgubi ceo jedan grad![]()
da, da , da
srbija godisnje na taj nacin izgubi ceo jedan grad![]()
Apsolutno si u pravu!Ali najjače mi je kad svi nariču zbog mortaliteta.. pa kad neko nakrca desetoro dece, i pruža ruku da dobije milostinju, onda se čuju komentari "šta je pravio toliku decu kad ne može da ih izdržava"?
Ne valja ovako, ne valja onako...
Kako god da okreneš, nisi dobar srbin.
Bitno da smo najveći dušebrižnici kad treba da se čisti u komšijskom dvorištu. I to kad je u pitanju tako intimna stvar, kao što je odlučivanje o potomstvu.
E to sto je svetski priznat i poznat sigurno znaci da je on u pravu a neistomisljenici nisu.a narocito to sto je nas
Ja licno smatram da je krajnje vreme da ljudi prestanu da se ponasaju ko tetaPerse i da upiru prste u one druge... zivi kako oces i radi od sebe sta oces a dozvoli to isto drugima. Tvoje misljenje je tvoje pravo, i sigurno ces naci istomisljenike... ali cemu to uzaludno pokusavanje da ubedis ove druge da je tvoje misljenje jedino ispravno? Nema knjige koju mogu procitati a koja ce da promeni moj stav. Sto se onda trudite, cemu...
Ja lepo kažem, dajte bolje uslove, pa da vidite kako će da se rađaju rumena dečica.
znam za neke koji imaju uslove za desetoro dece pa i dalje misle da im treba jos malo dok ne pocnu da misle na decu ...![]()