Abortus

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ABORTUS JE UBISTVO SA PREDUMISLJEJEM, SA OTEZAVAJUCIM OKOLNOSTIMA I TAKO TREBA DA SE TRETIRA U ZAKONU!

JEDAN ZIVOT NE POCINJE OD RODJENJA.

POCINJE OD ZACECA.

fys-el-abo.jpg

DRASTICNE KAZNE ZA LEKARE I ZENE KOJE ABORTIRAJU!

JEDINI IZUZETAK je ako je zena silovana ili ako joj je sa trudnocom zivot doveden u pitanje!

Poslednja izmena:
za tablete je trebala da pita ginekologa, ne učiteljicu

Kako da pita, kad nije nikad ni išla u školu... do tad nije ni znala šta je ginekolog, živela na brdu u Bosni... :neutral:
Ali zato sada zna... i opet neće da ide...:mrgreen:

Moram vam ovo ispričati...:D
Dobila baba neke bolove(inače ima 75 god), i odvede je mama na preglede... dobije ona neke lekove... i kaže dr.da sutra mama dođe po rezultate...
Ode mama sutra, i kaže on njoj:"Znate dobro bi bilo da ode kod ginekologa na pregled." mama ovako :eek: ... dolazi kući i kaže meni, "Kad budem babi rekla šta je dr.rekao to će biti smejurija":mrgreen:

I stvarno, rekla ona njoj, a baba:"Šta, gde, šta taj pregleda?... Bože ime moje mame pa ti si još luđa od njega, što mi to i govoriš... ":rotf::rotf::rotf:

Samo se ti smej:mrgreen:
Blajb je ozbiljan...

Nikada nisam bio ozbiljniji.

Abortus je ZLOCIN IZ KORISTOLJUBLJA I NISKIH POBUDA i tako bi MORAO BITI TRETIRAN.

Nista nije blazi ni naivniji ni neviniji od bilo kog drugog ubistva.

Jos je i daleko suroviji i BESKURPULOZNIJI jer zrtva nema
bas nikakvu sansu da se odbrani..

Nikada nisam bio ozbiljniji.

Abortus je ZLOCIN IZ KORISTOLJUBLJA I NISKIH POBUDA i tako bi MORAO BITI TRETIRAN.

Nista nije blazi ni naivniji ni neviniji od bilo kog drugog ubistva.

Jos je i daleko suroviji i BESKURPULOZNIJI jer zrtva nema
bas nikakvu sansu da se odbrani..

u jeeeeee onolika silna zakonodavstva ni ne znaju sta su propustila kad te nisu pri odobravanju abortusa konsultovala

tema je vecita i "tema" se dogadja najcesce upravo onima najglasnijima ........

nikad nije dovoljno pricati o njoj, sve dok se "greske" dogadjaju drugima a ne pocnu da se dogadjaju i nama samima..........

e, zabole me Đole za tamo neku što je abortirala iz njoj znanih ( i opravdanih) razloga...isto preporučujem i drugima...vodite svoje živote...

jedino što mene nervira u celoj priči je izuzetno niska stopa informisanosti( kao i upotrebe) kontracepcije, naročito među klincima i klinkama...uopšte, ne mogu da verujem da postoje žene koje dozvoljavaju svojim momcima da vršljaju kako njima padne na pamet( a ima ih, o da:neutral:)...i da se one tu ništa ne pitaju...alo, zemlja zove Balkan...:think:

ako im je lakše da abortus koriste kao kontraceptivno sredstvo, samo napred...njihov problem jer ne misle svojom glavom, na vreme...:D

...bez svesti o posledicama...
Može biti prirodno koliko hoćeš, to ne znači da svi treba da se je8u... prirodno je i da ti rastu dlake a ih briješ, prirodno bi nekad mogla pojesti 5 kila slatkiša pa to ne radim...

Nema tu ništa prirodno.. to je NEODGOVORNOST...

Ja ne razumem to oslanjanje na muškarca kad je sex u pitanju?:dontunderstand:
Kakvo oslanjanje?
U sexu podjednako uživamo oboje, ali svako snosi svoje posledice...

Bez zaštite se je8eš kad hoćeš da napraviš dete... u svim ostalim slučajevima... uopšte mi nije žao tih žena(izuzećemo silovanje naravno)... niko ih nije terao da šire noge... same sebi skaču u stomak...

Muškarci uopšte nisu krivi... svako treba SAM da vodi računa o svom telu... i svom zdravlju...
a sta je ovo nego pokazivanje tvoje zelje da ih kaznis

tema je vecita i "tema" se dogadja najcesce upravo onima najglasnijima ........

nikad nije dovoljno pricati o njoj, sve dok se "greske" dogadjaju drugima a ne pocnu da se dogadjaju i nama samima..........

greska je subjektivna kategorija...ne moze niko od nas suditi bilo kome zbog licne odluke

hteli to da priznate ili ne, abortus jeste licna odluka. ako vam se svidja bas da o istome govorite kao o ubistvu, samo napred

greska je subjektivna kategorija...ne moze niko od nas suditi bilo kome zbog licne odluke

hteli to da priznate ili ne, abortus jeste licna odluka. ako vam se svidja bas da o istome govorite kao o ubistvu, samo napred

Licna odluka je i ubiti nekog, ali se ipak za to sudi.

Kakva je razlika ubiti dete od 6 meseci ili od 10 meseci?

Licna odluka je i ubiti nekog, ali se ipak za to sudi.

Kakva je razlika ubiti dete od 6 meseci ili od 10 meseci?

klasicna zamena teza

jeste, licna odluka je sve u pogledu cega mozes u okviru zakonom propisanih granica da napravis izbor. ubistvo je definisano na prilicno drugaciji nacin od onoga koji ti imas u svojoj glavi

Back