medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Па реално то је максимум да је жена плодна у току једног циклуса, углавном је то и мање!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па реално то је максимум да је жена плодна у току једног циклуса, углавном је то и мање!
zapravo, ugura se sisaljka, eventualno se malo krcka lobanja ako je nije smrskalo ovo prvo, pa slijedi malko grebuckanja zidova... nema seciranjaПази, једно је кад те мало сецну, па закрпе, а друго је кад ти набије кутлачу па скупља резанце.
Управо се и залажем за то да се од најранијих дана почне са едукацијом, и сматрам да се нико томе не противи, али као и све друго у овој земљи да би се ствар покренула мора крвнички да се запне!
yao, tek sad vidimПа реално то је максимум да је жена плодна у току једног циклуса, углавном је то и мање!
E sad si se zakopao nacisto... Bolj da si cutao...
Savetujem ti da se edukujes malo...
Ako se oslanjas na takav vid kontracepcije, neces daleko da stignes![]()
Pa vidi... između dva zla, ti biraš manje... ali TI ga biraš... ne tvoj momak/muž... njemu ne stavljaju spiralu, on ne pije tablete...
I šta fali kondomima u braku(i izvan njega)? Najjednostavniji i po meni najblaži oblik zaštite za žene...
Ne pričam o sidi... ajde nemoj sad izuzetke... može i da bude kriva, jer se udala za budalu koja je8e ***** sa sidom... može i tako, jel da?
zapravo, ugura se sisaljka, eventualno se malo krcka lobanja ako je nije smrskalo ovo prvo, pa slijedi malko grebuckanja zidova... nema seciranja
u poodmakloj, opet, nista vece od reza
zapravo, za kasapljenje nisam cula ni u ilegali
ali, ti ovdje imas problem sa ubijenjem bjese ili sa oziljcima?
sto si preduzeo po pitanju tog zalaganja za edukaciju?
Дете и жену имам, нешто смо покушавали и други пут, али.... Едуковао сам се о томе, али то овде није тема да би о њој расправљали!
Дете и жену имам, нешто смо покушавали и други пут, али.... Едуковао сам се о томе, али то овде није тема да би о њој расправљали!
Moje mišljenje je ovakvo oduvek...
Slobodno prelistaj teme unazad, otkad sam ovde isto pišem... a nisam oduvek u ovoj situaciji...
I ne pišem ovo jer sam zatucana... samo vodim računa o sebi, i svom telu... pa nije ono potrošna roba...
Najlakše je je8ati se... to može svako...
Ali ako ne želiš bebu, ako nisi spreman na rizik abortusa i milion i jedne polno prenosive bolesti zaštiti se ili se ne je8i uopšte...
Nema kompromisa... to nije igra...
Kruela ubi čoveka u pojamNaravno da nije, al nemoj da tvrdis nesto sto ne znas, a plus nije tacno.![]()
nisi odgovorio na pitanjaСецирање је била метафора!
Ja ne znam ko može da se čudi broju abortusa kad se ovo smatra edukovanošću i to tako velikom da može da lepi neke smrdljive etikete unaokolo.
nisi odgovorio na pitanjasto si preduzeo?
vidim da sam znanje za koje se zalazes kao preventivu... ne posjedujes
samim tim, nisi ga prenio ni sledecoj generaciji, stavise
ako djete ima nivo znanja imalo blizak tvom, smjesi se abortus u bliskoj buducnosti
lapsus, porodjaj![]()
od strane koga?Дете ми је још увек мало да би причали о томе, али сигурно ће бити едукован!
Marice da li to znaci da si za zabranu abortusa ? Ako jesi nadam se da si svesna koje bi posledice prouzrokovala zabrana . I da Marice nisu sve zene ti odnosno neke zivotne okolnosti nam namecu da zene reaguju drugacije nego po tvojim upustvima i stavovima koji su ti usput veoma rigidni .
Inace sam misljenja da svaka odluka o abortusu ima u svojoj pozadini neku pricu .
Primer . Sestrinu drugaricu je ostavio muz kada je saznao da je trudna vec su imali jedno dete .Zbog specificnih okolnosti odlucila je da abortira jer je u tom trenutku za nju bilo najoptimalnije resenje .Ovakav slucaj nije izolavan ima verovatno jos dosta takvih primera .
Jeste, mišljenje jedne žene koja sama brine o svom telu... ne očekuje da muškarac i to radi umesto nje...![]()
Nisam rekla da sam protiv abortusa već da mi nije žao tih devojaka/žena/devojčica... ne treba ih žaliti... same su učestvovale u izazivanju istog... svojom voljom...
od strane koga?![]()
poklopio si se, ponovoПа наћи ћу неког ко је "едукован" да му то објасни. Ја сам Вам рекао оно што је апроксимативно реалан број полдних дана у ПРАКСИ, не у теорији и на шта се комплетна наука о вештачкој оплодњи ослања, и нисам желео да расправљам на ту тему и да се фрљамо са стручним и научним теоријма о "тачном" броју плодних данима. Међутим имам благи утисак да би неко желео да се ми препуцавамо о томе који је тачан број плодних дана, а не о томе да ли је абортус затуцана ствар или не!
Ma nije stvar u tome... može to i da bude samo njegova briga... stvar je u posledicama...Ok, nemam problem sa tim. Abortirala nikad nisam, a pilule pijem od 16 pre sexualnih odnosa iz neke sasvim drugacije price (moram da bih drzala hormone u prirodnoj ravnotezi na taj nacin).
Uopste nije ovde briga o svom telu, to je briga o sopstvenom i tudjem hipotetcki zivotu .
Radi se o tome da dete PRAVE dvoje i da je to odgovornist istih tih dvoje.
Sablaznila bih se isto da je neko rekao da je kontracepcija samo muska briga.
Već sam napisala... pa neću se ponavljati 100 puta u jednom danu... sve sem silovanja izuzimamo... ok?Ne bas uvek svojom voljom...
Ma nije stvar u tome... može to i da bude samo njegova briga... stvar je u posledicama...
Ako ih ima samo žena, onda bi ona trebala da bude prvashodno njena briga... a da li je muškarac brižan po tom pitanju ili nije, nije tema...
Već sam napisala... pa neću se ponavljati 100 puta u jednom danu... sve sem silovanja izuzimamo... ok?
Па наћи ћу неког ко је "едукован" да му то објасни. Ја сам Вам рекао оно што је апроксимативно реалан број полдних дана у ПРАКСИ, не у теорији и на шта се комплетна наука о вештачкој оплодњи ослања, и нисам желео да расправљам на ту тему и да се фрљамо са стручним и научним теоријма о "тачном" броју плодних данима. Међутим имам благи утисак да би неко желео да се ми препуцавамо о томе који је тачан број плодних дана, а не о томе да ли је абортус затуцана ствар или не!
Па наћи ћу неког ко је "едукован" да му то објасни. Ја сам Вам рекао оно што је апроксимативно реалан број полдних дана у ПРАКСИ, не у теорији и на шта се комплетна наука о вештачкој оплодњи ослања, и нисам желео да расправљам на ту тему и да се фрљамо са стручним и научним теоријма о "тачном" броју плодних данима. Међутим имам благи утисак да би неко желео да се ми препуцавамо о томе који је тачан број плодних дана, а не о томе да ли је абортус затуцана ствар или не!