gost 305754
Poznat
- Poruka
- 9.412
čitaj Bibliju pa ćeš znati
to niko ne zna daj prosvetli me...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čitaj Bibliju pa ćeš znati
a koja je kazna za one koji krše zakon a ne pokaju se?
čitaš li ti Biblijska prorpčanstva?
to je isto kao da me pitaš kakve veze ima pederastija sa pedofilijom?

koji si ti klasican produkt centra za priordnjacke studije....
to je isto kao da me pitaš kakve veze ima pederastija sa pedofilijom?
Miroljub Petrovic je onako lud i sugestivan, okupio interesantnu druzinu oko sebe... I poslao ih da njegov nauk propovedaju po svim forumima... Ponekad mi lice na nekakav neformalni klub postovalaca njegovog lika i dela, ali uglavnom podsecaju na klub navijaca...
Ja bih Servanta nominovala za vodju navijaca, on bi bio dostojan nosilac te funkcije.
kako si dosao do ovog zakljucka citajuci moje postove
![]()
I ženski polni organ, sa sve srodnim muškim, namenjen je za specifičnu komunikaciju(po tvom tumačenju, tako određen i od Boga) i to(opet, po tvom tumačenju) nisu stvari oko kojih ćemo da glasamo i da odlučujemo je li dobro ili ne.Tvoj Tvorac nigde nije naveo da ti, gospoja Jestira i vama slični MOGU da odlučuju, šta će, kako i na koji nnačin žene odraditi sa onim, čime ih je "obdarila" specifična komunikacija i interakcija sa muškim "specifičnostima".Kakva osuda čoveče?
Kakvo levo kakvo desno?
Jesi ti čitav?
Ako je telefon namenjen za komuniciranje i razgovor, može ceo svet da ga koristi da gađa nekog to mu nikada neće biti prava namena i nešto što je dobro.
Ovo nisu stvari gde ćemo da glasamo i da odlučujemo je li dobro ili nije.
I ženski polni organ, sa sve srodnim muškim, namenjen je za specifičnu komunikaciju(po tvom tumačenju, tako određen i od Boga) i to(opet, po tvom tumačenju) nisu stvari oko kojih ćemo da glasamo i da odlučujemo je li dobro ili ne.Tvoj Tvorac nigde nije naveo da ti, gospoja Jestira i vama slični MOGU da odlučuju, šta će, kako i na koji nnačin žene odraditi sa onim, čime ih je "obdarila" specifična komunikacija i interakcija sa muškim "specifičnostima".

kako si dosao do ovog zakljucka citajuci moje postove
![]()
Ako misliš na "specifičnu" centralu, ondak' se slažemoubola si ga ko prstom u centralu...![]()
moj zakljucak je nidje veze.to je isto kao da me pitaš kakve veze ima pederastija sa pedofilijom?
Padaš na privid jer ne razumeš suštinu.Ja bih da završim pričicu...
"Sa druge strane imamo ljude koji se gnušaju ubijanja... kukala devojka nema kome da se obrati da joj ubije dete koje je nesposobna da odgaji...." Šta ćemo sad?

Ti obožavaš da ideš u krajnost, ali ovaj put si pogrešio sredstvo.
Psihoaktivni lekovi su pogrešan metod lečenja i svako normalan ne poseže za tim.

a ne, ne, ne...plejboj je bzvz...tamo je sve tako....plasticno
njemu treba nesto prirodno neprskano, rasno, da puca od zravlja.![]()
U brak mogu da stupe samo oni koji su ozbiljni i spremni za stvaranje porodice.
A onaj koji živi zdravo umreće zdrav.Neko ko živi zdravo nemože da dobije gangrenu.
Ako živi nezdravo i umre od gangrene to nije kazna nego posledica nezdravog načina života.

već sam ti odgovorila,pogledaj prethodne postoveda ponovim pitanja slugi i jestiri posto vidim nem odgovora.
za jestiru
da li je po bozijem zakonu moguce da dete ispasta za greh roditelja?
Ti da si malo obrazovanija znala bi da je ta granica davno povučena na mestu koje kaže da je masturbacija greh i da je loša po čovekovo zdravlje.a tebi to ima veze?
pobogu zenu daj obrazuj se malo blamiras se![]()
Ja nisam stručnjak za Bibliju ali ne treba biti mnogo pametan da se neke stvari skapiraju.citam ...pa?el podrzavas gay brakove i gde se to spominje u prorocanstvima?
i sta znaci ovo posto si strucnjak za Bibliju...
"Zakon i proroci su do Jovana; odsele se carstvo Božije propovijeda jevanđelijem, i svaki navaljuje da uđe u njega."
već sam ti odgovorila,pogledaj prethodne postove
U kog boga ti veruješ?U nekog sadistu koji će doveka da muči nepokajane?pakao,vecna bogodsutnost...
Deca ne mogu ispaštati zbog roditeljskog greha(kazna za greh je večna smrt) ali mogu u ovom životu sad osetiti posledice grešnog života svojih roditelja.ne mogu da nadjem, pa ako bi bila ljubazna....
Deca ne mogu ispaštati zbog roditeljskog greha(kazna za greh je večna smrt) ali mogu u ovom životu sad osetiti posledice grešnog života svojih roditelja.
ne znaš ti jer su te tako naučilito niko ne zna daj prosvetli me...