Абортус је раван холокаусту

pa jeste kada oce svi da zive po gradovima onda je zemlja prenaseljena.:mrgreen:

E nije, nego svi hoće da se ebu i rađaju decu, dok jednog dana svi ne crknu od gladi, jer dovoljno je dve sušne godine da Zemlja ostane bez dovoljno hrane, a onda nastupa gužva u mravinjaku i oslanjanje na primalne instinkte.
To je slično kao kada bi svako hteo da ima automobil ili drveni nameštaj, posledice su katastrofalne.
Biće dakle da je vreme da ljudska svest evoluira, da se mentalitet razmnožavanja pogleda sa veće distance i smisao življenja dovede na viši nivo.

E nije, nego svi hoće da se ebu i rađaju decu, dok jednog dana svi ne crknu od gladi, jer dovoljno je dve sušne godine da Zemlja ostane bez dovoljno hrane, a onda nastupa gužva u mravinjaku i oslanjanje na primalne instinkte.
To je slično kao kada bi svako hteo da ima automobil ili drveni nameštaj, posledice su katastrofalne.
Biće dakle da je vreme da ljudska svest evoluira, da se mentalitet razmnožavanja pogleda sa veće distance i smisao življenja dovede na viši nivo.
ala su tebe isprepadali:lol:

e sad zamisli da su i tvoji roditelji tako razmisljali..gde bi ti bio kraj tj pocetak :hahaha:

Možda iz istog razloga zbog koga mesto gde takvi ljudi žive nazivaš grob?
ti se izgleda nisi naspavao danas,pobrkao si me sa nekim

Moguć je život i bez laptopa i mobilnog ali si Ti insistirala da bi to ponela sa sobom.
moguć je ali ja želim da budem ukontaktu sa određenim ljudima
Šta je sa strujom, da li Ti je potrebna struja?
potrebna je u određenoj meri ali može se i bez nje

e sad zamisli da su i tvoji roditelji tako razmisljali..gde bi ti bio kraj tj pocetak :hahaha:

Zato kažem vreme je za evoluciju svesti.
Dakle, prvo obrazovanje, pa onda deca, a ne sedi u kola da se vozaš, a ne umeš znake na putu da razlikuješ, ubićeš nekoga.
Slično je i kod neobrazovanih ljudi, prave decu, koja će sutra da love nekakve veštice.

Čovek je biće stvoreno da uči neprestano i da spoznaje nove granice, nije stoka, koja vazdan pase travu i ne pomišlja da promeni to svoje ponašanje.
Može čovek i da retardira, naravno, kako to neki zagovaraju, da se vrati u kameno doba, ali mislim da to nije u Božijem planu, jer da jeste, niti bi mu podario sposobnost razmišljanja.

suša,nema hrane,frka,frka:lol:

Tebi to nije problem, Ti imaš svoju malu zelenu mašinicu za hladno ceđenje, a možeš i bez zejtina, samo bez laptopa ne možeš.
Problem je što onaj što pravi laptop ne može bez zejtina, ali Tebe to ne zanima, to je njegov problem, On se truje, da bi Ti živela tobož zdravo.

P.S. Videćeš uskoro koliko je smešna suša.

Dakle, prvo obrazovanje, pa onda deca, a ne sedi u kola da se vozaš, a ne umeš znake na putu da razlikuješ, ubićeš nekoga.
Slično je i kod neobrazovanih ljudi, prave decu, koja će sutra da love nekakve veštice.

Čovek je biće stvoreno da uči neprestano i da spoznaje nove granice, nije stoka, koja vazdan pase travu i ne pomišlja da promeni to svoje ponašanje.
Može čovek i da retardira, naravno, kako to neki zagovaraju, da se vrati u kameno doba, ali mislim da to nije u Božijem planu, jer da jeste, niti bi mu podario sposobnost razmišljanja.

dzaba ti evolucija svesti kad si moralno i duhovno degradiran...

Otkud radijacija? Postoji kosmičko zračenje, na primer.

Pitala si šta će Lilinoj deci visoke škole. Evo, da ne budu tako glupa i neobrazovana poput tebe. Jel dovoljno jasno?

Uzgred, ne postoje "savršene kopije", ali ljudi koji sanjare da žive kao Bušmani to ne mogu da shvate. :kafa:
jedino što je ovde jasno je da tebi ništa nije jasno
idi popij jednu kaficu možda ti se um razbistri

O ne! sada moram da menjam potpis...:rida:

Dokazi mi da slika iskasapljenog deteta na dlanu doktora NIJE moje dete
Mene je jako asocirala na moje izgubljeno dete, koje je odstranjeno iz tela majke. Zelim da uklonis te odvratne slike.
Takvi kao ti upravo cine borbu protiv abortusa - besmislenom. Tolika kolicina bezosecajnosti i bahatosti u sprezi sa odbranom ovakve teme- nespojivo!

Prvo treba da se izvinis nama koji smo povredjeni tvojim slikama, pa onda da nastavimo raspravu.
Treba da rodis barem jedno dete, da bi znala koji su to problemi odgajiti vise od jednog u ovakvoj zemlji.

Snimke koje ti postavljas, niko ne gleda, jer ga moze sacekati slika deteta koje je iseceno na komade.
A sram treba da te bude tvog nacina borbe.Odnosno tvoje ogranicenosti i zatucanosti.
ako ih ona skine ja ću ih okačiti,jer je taj način borbe jedini ispravan
nemaš ti šta da se osećaš prozvanim osim ako tvoja žena nije abortirala

Tebi to nije problem, Ti imaš svoju malu zelenu mašinicu za hladno ceđenje, a možeš i bez zejtina, samo bez laptopa ne možeš.
Problem je što onaj što pravi laptop ne može bez zejtina, ali Tebe to ne zanima, to je njegov problem, On se truje, da bi Ti živela tobož zdravo.

P.S. Videćeš uskoro koliko je smešna suša.
ne brani ni tebi niko da se skloniš dok je vreme

ako ne znas da volis dzaba ti sto znas da kostrusises neku letelicu..stvaras mrtve stvari..robote...a ono sto je najlepse i najvrednije,zivot ne zelis da stvoris jer si toboze evoluirao...naopaka ti logika moj djavole crni

Šta znači voleti?
I lopov voli da krade, i manijak voli da ruši, neko voli da muči i ubija ljude, neko voli da lovi nekakve veštice, neko voli da bude član inkvizicije i slično.
Evolucija svesti upravo znači sposobnost spoznaje šta je dobro, a šta je loše voleti.

Back