Abortus i troskovi

Da li mislite da je u redu da u zmelji od 7.5 miliona sa oko 200 000 abortusa treba da se ciscenja placaju iz budzeta?
budzet mu dodje nesto kao privatni sektor gde gro muskaraca radi + krediti i doznake iz inostanstva.

zasto da muskarci placaju za ubijanje sopstvene dece?

moje je misljenje da abortus treba da bude naplacivan pravo iz zenskog novcanika.

najs nachin da se poboljsa natalitet. posle joj oduzmes staratelstvo (ja uspeo) i baj baj, nema chedomorstva.

200 000 abortusa......

i jel je fakat - sovinizam?
kad je srbija postala afrika?

Abortus se mora zabraniti jer je ubistvo i ugrozavanje prava rodne ravnopravnosti a ne zbog troskova.

U brate pa ženama u Rusji ne trebaju muškarci, i zidaju i malterišu, dižu krovove, rade keramiku, moleraj i sve.
Znači sposobne su, i to ne samo u Rusiji, nego tamo gde muka natera tu iskažu svu sposobnost, tamo gde nema potrebe naravno da neće...

Ali istina je da, bar iz mog iskustva, žene često imaju lošiju logiku od muškaraca, da nekada iracionalno i previše emotivno ulaze u neke stvari,
ali naravno nisu sve takve, neke više neke manje, neke nisu takve uopšte (to je ono kad kažemo ima muški mozak :lol: ).

Znači sve je individualno, s tim što je mnogo veći procenat žena u oblacima, nego muškaraca, ali za to postoji racionalno objašnjenje, žene i muškarci imaju dosta različitu hemiju - hormone. Različiti hormoni različito utiču na mozak...

Ali opet smo daleko od teme. :)

Znam mnogo zena koje i pored polne zarazenosti, sve svoje probleme resavaju kupanjem i vaginalnim tabletama.....

I tako godinama....

Zamisli da se uvede da placaju lecenje kod ginekologa 200din.....tek onda neces smeti nigde bez kondoma....a i sa kondomom se mnoge stvari dobiju usput..
Bitnije je sto ce se napraviti mentalni oklop, tj nesto sto nije sigurno postace uobicajeno i sigurno....napravi se model ponasanja...
Jedan od predstojecih modela ponasanja je klinka je nije bolesna...

Back