C
chika_doktor
Gost
taman sam poceo da veceram..fuj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
san82:To je veoma diskutabilno pitanje - da li je svaki abortus ubistvo???![]()
katy:Kakva god situacija bila, ni jedno biće nije vredno smrti!!!
Životi su različiti i raznovrsni, ima problema...ali oduzeti nekome život je najveći greh!!!

Ne mogu da verujem :shock:hello_world:a zamisli ovu situaciju...imash vezu i volish "svog choveak"..planiras s njim porodicu...ali eto zgresish u avanturi i zatrudnish.. :IIIIIII shta ces da radis: precutkujes, priznash ili abortiras? to je jos gadnije nego dete iz silovanja, tu ce jos da ti cestitaju kako si hrabra... !!! a ovde..mada je ovo kao gradjanskiji problem, nije materijalni...al neko ce da pati
ne mislim kao silovanje nije gadno ok jeste ali kao posledica...
kao sta ces s drugim ako volish ovog..pa eto desava se
idem sad najbolje ne petljati se ni sa kim :I
katy:Abortus je ubistvo!!! Svako biće ima pravo da živi, i to pravo niko nema prava da mu uskrati!!!
Ljudovi sa Daunovim sindromom se nimalo ne razlikuju od običnih ljudi!!! Imaju osećanja i život...živi i pusti drugog da živi!!!
maminozlato:Ne mogu da verujem :shock:
ManjaAtina:Ovaj link sa prethodne strane...sokirala sam se
Sada, kad sam postala mama, sigurna sam da ne bih mogla nikad da abortiram. Uprkos svemu. Promeni ti se pogled na svet
hello_world:a zamisli ovu situaciju...imash vezu i volish "svog choveak"..planiras s njim porodicu...ali eto zgresish u avanturi i zatrudnish.. :IIIIIII shta ces da radis: precutkujes, priznash ili abortiras? to je jos gadnije nego dete iz silovanja, tu ce jos da ti cestitaju kako si hrabra... !!! a ovde..mada je ovo kao gradjanskiji problem, nije materijalni...al neko ce da pati
ne mislim kao silovanje nije gadno ok jeste ali kao posledica...
kao sta ces s drugim ako volish ovog..pa eto desava se
idem sad najbolje ne petljati se ni sa kim :I
HEBEHA:Ako je vec pored te silne ljubavi napravis nesto sa strane, ispadnes moralno go*no. A ako jos abortiras da to zataskas - onda si moralno go*no i kur*etina najobicnija. I prema sebi i prema obojici tih ljudi, a posebno prema nerodjenom stvoru.
HEBEHA:Ako je vec pored te silne ljubavi napravis nesto sa strane, ispadnes moralno go*no. A ako jos abortiras da to zataskas - onda si moralno go*no i kur*etina najobicnija. I prema sebi i prema obojici tih ljudi, a posebno prema nerodjenom stvoru.
pa brate ako je tebi skola normalan zivot onda bolje samog sebe odma abortiraj
Mom muzu i meni se desilo da smo saznali da nam beba od skoro 2 meseca ima genetsku bolest neku... odlucili smo se na abortus da ne bi unistili ni njen a ni nas zivot... dan danas patim zbog toga, ali evo opet sam trudna i sa bebom je sve ok za sad iako ja dosta panicim i pozurujem sve dalje testove... da je prva beba bila zdrava nikad ne bih abortirala!