A1 / Vip mobile - Pitanja i odgovori

Mene Vip pokrade u romingu kao lud, telefon nisam pipnuo i stajao je sve vreme u apartmanu, racun samo 5 puta veci od normalnog :lol:
I pre sam isao u roming sa ovim istim telefonom i sve je bilo u redu, ocigledno da Vip Srbija od skora pljachka gradjane. Bas me zanima sta ce mi ispricati kada budem trazio detaljan listing, nece dobiti ni prebijenog dinara od mene :)

Jedno je sigurno - ni u ludilu ne nosite Vip postpejd u inostranstvo jer ce vam racuni biti po 20.000 - 30.000 dinara minimum.

Mene Vip pokrade u romingu kao lud, telefon nisam pipnuo i stajao je sve vreme u apartmanu, racun samo 5 puta veci od normalnog :lol:
I pre sam isao u roming sa ovim istim telefonom i sve je bilo u redu, ocigledno da Vip Srbija od skora pljachka gradjane. Bas me zanima sta ce mi ispricati kada budem trazio detaljan listing, nece dobiti ni prebijenog dinara od mene :)

Jedno je sigurno - ni u ludilu ne nosite Vip postpejd u inostranstvo jer ce vam racuni biti po 20.000 - 30.000 dinara minimum.

cudi me da do sada nisi raskinuo ugovor sa njima..

Ja vec vise od dve godine koristim VIP, i pre mesec dana sam produzio ugovor na jos dve godine... Naravno, uz novi telefon... :lol:

Za moje potrebe, ovo mi bas odgovara... Za hiljadu i neki dinar imam 325 minuta ka svim mrezama, 1000 minuta u VIP mrezi, 325 poruka (moze i svih 325 mms), 325 MB za internet... Zadovoljan... :)

Korisnik sam vip mreze, imam postpaid racun i ugovor na 2 godine. Pre dva dana izgubila sam telefon i sa njim i karticu vip. Znam da mogu da uzmem novu karticu, ali me zanima posto sam pod ugovorom, da li mogu u okviru VIP-a i svoje sadasnje tarife da uzmem drugi telefon za 1 din? Da li je tako nesto moguce?

Malo sam se razocarao sad u Vip . Inace mi je jako kul ali sada sam prso i kad sam zvao call centar da ne znam da su oni ljudi u call centru tako ljubazno napsovao bih im sve redom .
Elem, posao sam sa kesom u rukama da kupim Galaxy tab , sav ushicen sto po prvi put imam pare za to cudo . Informisao sam se na sajtu, zvao call centar da pitam ima li na lageru kakva je procedura da bih tek u momentu kad sam otisao u radnju da ga kupim saznao da se rate isplacuju preko cekova gradjana . A zamisli kad nigde nista ne pise o tome, pa cak i ako pise ne pise tamo gde treba da pise (u napomenama kod uredjaja a poslacu im mejl u toku dana sa prigovorom na rad) :neutral: I tamo me saceka onaj fin gospodin koji izgleda kao da je pao sa Marsa i saopsti mi ovu radosnu vest . I tako se ja vratim kuci bez icega osim emocije razocarenja . :(

p.s mislim koja budala ima 6 ceka u ovo ludo vreme :roll:

UBEDLJIVO NAJVECI KRIMINALCI ZAJEDNO SA MTS-OM!
JA SAM MEDJU PRVIM KORISNICIMA VIPA U SRBIJI I SVE JE BILO OK DOK NISU NAKUPILI DOVOLJAN BROJ KORISNIKA DA PREMA VAMA MOGU DA SE PONASAJU KAO PREMA SMECU!!!
UZEO SAM PRE PUTOVANJA NA LETOVANJE, NJIHOV EURO DATA 5 PAKET, SA 5MB DOVOLJNO DA PROVERIM SVOJE MAILOVE. NAKON 3 DANA, GOSPODA MI ONEMOGUCAVAJU ODLAZNI, A I DOLAZNI SAOBRACAJ. PO POVRATKU, "LJUBAZNI" OPERATER MI KAZE DA SAM U ZADUZENJU 5.000,00 DINARA KOJE TREBA AVANSNO DA UPLATIM KAO ZNAK DA SE SLAZEM SA NAVEDENOM POTROSNJOM A TO CE MI SE KOD SLEDECE RACUNE ODBIJATI!!!! DA NAPOMENEM, MOJE STVARNO ZADUZENJE JE 1.700 DINARA, A TIH 5.000 KOJE SE NIGDE NE POJAVLJUJU ( NI U RACUNU NI U SPECIFIKACIJI SAOBRACAJA) JE NJIHOVO "PREDVIDJANJE" MOJE POTROSNJE :besan2: POSLE 4 PRIGOVORA, NIKO MI NE ODGOVARA, A VRHUNAC JE STO NA PITANJE KAKO DA RASINEM UGOVOR, OPERATER KAZE DA ME NE CUJE I DA POZOVEM PONOVO :udriglavu:

LOPUZE I CIST OLOS, PLUS KORISTIM SMART PHONE UZ POZAMASNI INTERNET PAKET KOJI JE NE UPOTREBLJIV SEM U PAR GRADOVA U SRBIJI!
DALEKO IM LEPA KUCA!!!!!

UBEDLJIVO NAJVECI KRIMINALCI ZAJEDNO SA MTS-OM!
JA SAM MEDJU PRVIM KORISNICIMA VIPA U SRBIJI I SVE JE BILO OK DOK NISU NAKUPILI DOVOLJAN BROJ KORISNIKA DA PREMA VAMA MOGU DA SE PONASAJU KAO PREMA SMECU!!!
UZEO SAM PRE PUTOVANJA NA LETOVANJE, NJIHOV EURO DATA 5 PAKET, SA 5MB DOVOLJNO DA PROVERIM SVOJE MAILOVE. NAKON 3 DANA, GOSPODA MI ONEMOGUCAVAJU ODLAZNI, A I DOLAZNI SAOBRACAJ. PO POVRATKU, "LJUBAZNI" OPERATER MI KAZE DA SAM U ZADUZENJU 5.000,00 DINARA KOJE TREBA AVANSNO DA UPLATIM KAO ZNAK DA SE SLAZEM SA NAVEDENOM POTROSNJOM A TO CE MI SE KOD SLEDECE RACUNE ODBIJATI!!!! DA NAPOMENEM, MOJE STVARNO ZADUZENJE JE 1.700 DINARA, A TIH 5.000 KOJE SE NIGDE NE POJAVLJUJU ( NI U RACUNU NI U SPECIFIKACIJI SAOBRACAJA) JE NJIHOVO "PREDVIDJANJE" MOJE POTROSNJE :besan2: POSLE 4 PRIGOVORA, NIKO MI NE ODGOVARA, A VRHUNAC JE STO NA PITANJE KAKO DA RASINEM UGOVOR, OPERATER KAZE DA ME NE CUJE I DA POZOVEM PONOVO :udriglavu:

LOPUZE I CIST OLOS, PLUS KORISTIM SMART PHONE UZ POZAMASNI INTERNET PAKET KOJI JE NE UPOTREBLJIV SEM U PAR GRADOVA U SRBIJI!
DALEKO IM LEPA KUCA!!!!!

Ne bas lepo iskustvo..
treba ovo da se cuje sto dalje i sire..
a ovamo na reklami kazu da imaju 1000 ljudi dnevno koji se prikljucuju VIPu

Back