...a zašto se plašimo zgodnih žena??

Karlito Brigante:
Da li ovo važi za Srbe?:D
Verovali ili ne,muškarci se plaše idealno građenih žena.tako je pokazala anketa nedavno sprovedena u Americi!!!
Nasumična anketa koju je među čitaocima sproveo američki magazin ''More'',pokazuje da većina ispitanika(njih oko 88%),ima bezmalo patološki strah od savršeno građenog ženskog tela.Objašnjenje ovog fenomena leži u nesigurnosti muškarca i pomisli da nisu dovoljno dobri,kadri ili spremni da odgovore na ponuđeni izazov.Ili drugačije,muškarci ne veruju u savršenstvo,niti znaju šta da rade sa njim!I nauka kaže da je ovo sasvim zdravorazumno stanje svesti i prihvatanje činjeničnog stanja,jer ni sam život nije savršen,i ne treba olako ''padati'' na iluzije koje pruža(''iluzije'',šta kažete na ovo?:lol: ).
Rezime cele priče je da je ''jači'' pol sasvim zadovoljan svim sitnim nedostacima žena,koje s toliko muke pokušavaju da isprave.

ja cu se sloziti sa ovim..odavno mi je to jasno.. 8-)
Kome teba idealno gradjena zena...i sta uopste sa njom... :-? :wink:

Karlito Brigante:
Verovali ili ne,muškarci se plaše idealno građenih žena.tako je pokazala anketa nedavno sprovedena u Americi!!!
Nasumična anketa koju je među čitaocima sproveo američki magazin ''More'',pokazuje da većina ispitanika(njih oko 88%),ima bezmalo patološki strah od savršeno građenog ženskog tela.Objašnjenje ovog fenomena leži u nesigurnosti muškarca i pomisli da nisu dovoljno dobri,kadri ili spremni da odgovore na ponuđeni izazov.Ili drugačije,muškarci ne veruju u savršenstvo,niti znaju šta da rade sa njim!I nauka kaže da je ovo sasvim zdravorazumno stanje svesti i prihvatanje činjeničnog stanja,jer ni sam život nije savršen,i ne treba olako ''padati'' na iluzije koje pruža(''iluzije'',šta kažete na ovo?:lol: ).
Rezime cele priče je da je ''jači'' pol sasvim zadovoljan svim sitnim nedostacima žena,koje s toliko muke pokušavaju da isprave.

Најлепше жене по дефиницији припадају најјачим мушкарцима, то је неки

природни закон и није ништа ново, само што се данашњи психолози,

социолози и остали "стручњаци" ишчуђују свим нормалном и једноставном

стварима, не би ли мистификовали свој посао и придали себи на значају.

Ne , ne plašimo se zgodnih žena.
Plašimo se blajhanih, sličnih žena, sličnog šminkanja, sličnog oblačenja, sličnih stavova, sličnog brzanja bez razmišljanja, sličnih osveta, sličnih smejanja, koje traže različitog muškarca koji mora da ispuni slične zahteve, jer niti u mora , niti u sličnom ne vidimo sebe.

A čuveno je to kad pridješ takvim sličnim ženama na nedozvoljenom mestu ,da dobijaš sličan odziv "moooooolimmmmm" ili pak ćutanje i neki preplašen pogled......

Tuzni_patak:
Ne , ne plašimo se zgodnih žena.
Plašimo se blajhanih, sličnih žena, sličnog šminkanja, sličnog oblačenja, sličnih stavova, sličnog brzanja bez razmišljanja, sličnih osveta, sličnih smejanja, koje traže različitog muškarca koji mora da ispuni slične zahteve, jer niti u mora , niti u sličnom ne vidimo sebe.

A čuveno je to kad pridješ takvim sličnim ženama na nedozvoljenom mestu ,da dobijaš sličan odziv "moooooolimmmmm" ili pak ćutanje i neki preplašen pogled......
Koji si ti lik...:lol: Mene se žene ne plaše,niti bi mi bilo drago da je tako.

Pa možda ima veze to što sam 2m i što imam 100 i što mi je najsmešnije kad nas negde ribe voze padnu sledeći komentari:

Hajde prvo ti (mom drugu), ti si manji .A on ima 5 cm veću visinu i 30 kg veću težinu ....
I stalno se obojica nasmejemo , ili čak padne komentar , zašto se čini da je on manji....
Pravilo kažiprsta.....

Tuzni_patak:
Pa možda ima veze to što sam 2m i što imam 100 i što mi je najsmešnije kad nas negde ribe voze padnu sledeći komentari:

Hajde prvo ti (mom drugu), ti si manji .A on ima 5 cm veću visinu i 30 kg veću težinu ....
I stalno se obojica nasmejemo , ili čak padne komentar , zašto se čini da je on manji....
Pravilo kažiprsta.....
To svakako ima veze.:) Mada nas biologija uči da bi ženke trebale da padaju na više i snažnije muškarce.Praiskonski nagon vezan za opstanak vrste,jači mužjak će da lakše podigne porodicu,a i mladunci će imati bolje genetske predispozicije.

Karlito Brigante:
BILO JEDNOM U AMERICI, MISLIM DA JE OVDENA DRGCHIJE!

Karlito Brigante:
To svakako ima veze.:) Mada nas biologija uči da bi ženke trebale da padaju na više i snažnije muškarce.Praiskonski nagon vezan za opstanak vrste,jači mužjak će da lakše podigne porodicu,a i mladunci će imati bolje genetske predispozicije.

e pa sad..ja nikako ne spadam u tu vasu statistiku..ali dobro nije to nista novo..navikla sam da budem drugacija..nisam laka ali sam svoja.. :wink:

da pojasnim...ja recimo mnogo vise volim niske muskarce..onako s jakim nogama..i ljepom guzom...i sta sad?..hmmm..biologija je cudo... :lol:

Lijepe žene su često i razmažene jer su navikle da se muškarci dive njihovoj ljepoti. Zato se samo one lijepe žene koje su usput i pametne uspiju othrvati tome da lebde u oblacima i da se smatraju božanstvima. Muškarci bi, naravno, voljeli biti češće u društvu lijepih žena a još bi više voljeli zagristi ih kao slatko voće. Ako nisu jako samouvjereni u bilo koje svoje kvalitete, jasno je da će se bojati prići ljepotici jer smatraju da su sami ružni, nedovoljno bogati, moćni, slavni. Boje se čak da je ljepotica isprobala puno seksualnih partnera i da će njihovo umijeće udvaranja, kao i seksualno umijeće – ismijati.
Kako se, jadni, varaju! Lijepe žene nisu ni gluplje ni pametnije od drugih, samo su, kao što sam napisala, razmaženije. Isto su od krvi i mesa, često
su željne i ljubavi i dobrog seksa, često su usamljene (iako su uvijek u društvu i u centru pažnje!).
Ljepotica koja nije glupa i čvrsto stoji s obje noge na zemlji, najsretnija je, jer si izabere normalnog, običnog muškarca (čak i ako se on sam ne usudi izabrati nju) s kojim, najčešće, proživi sretan život. Iako taj život ne mora biti na visokoj nozi.. 8-)

Back