otkacena slavonka
Domaćin
- Poruka
- 4.422
samuraijack:More ti to mene poprckuješ! Ja si ni ne poznajem tebe, i da znaš da se čak ni ne upoznajem s nepoznati. :-D :grin:![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samuraijack:More ti to mene poprckuješ! Ja si ni ne poznajem tebe, i da znaš da se čak ni ne upoznajem s nepoznati. :-D :grin:![]()

Karlito Brigante:Da li ovo važi za Srbe?![]()
Verovali ili ne,muškarci se plaše idealno građenih žena.tako je pokazala anketa nedavno sprovedena u Americi!!!
Nasumična anketa koju je među čitaocima sproveo američki magazin ''More'',pokazuje da većina ispitanika(njih oko 88%),ima bezmalo patološki strah od savršeno građenog ženskog tela.Objašnjenje ovog fenomena leži u nesigurnosti muškarca i pomisli da nisu dovoljno dobri,kadri ili spremni da odgovore na ponuđeni izazov.Ili drugačije,muškarci ne veruju u savršenstvo,niti znaju šta da rade sa njim!I nauka kaže da je ovo sasvim zdravorazumno stanje svesti i prihvatanje činjeničnog stanja,jer ni sam život nije savršen,i ne treba olako ''padati'' na iluzije koje pruža(''iluzije'',šta kažete na ovo?).
Rezime cele priče je da je ''jači'' pol sasvim zadovoljan svim sitnim nedostacima žena,koje s toliko muke pokušavaju da isprave.
Karlito Brigante:Da li ovo važi za Srbe?![]()
Verovali ili ne,muškarci se plaše idealno građenih žena.tako je pokazala anketa nedavno sprovedena u Americi!!!
Nasumična anketa koju je među čitaocima sproveo američki magazin ''More'',pokazuje da većina ispitanika(njih oko 88%),ima bezmalo patološki strah od savršeno građenog ženskog tela.Objašnjenje ovog fenomena leži u nesigurnosti muškarca i pomisli da nisu dovoljno dobri,kadri ili spremni da odgovore na ponuđeni izazov.Ili drugačije,muškarci ne veruju u savršenstvo,niti znaju šta da rade sa njim!I nauka kaže da je ovo sasvim zdravorazumno stanje svesti i prihvatanje činjeničnog stanja,jer ni sam život nije savršen,i ne treba olako ''padati'' na iluzije koje pruža(''iluzije'',šta kažete na ovo?).
Rezime cele priče je da je ''jači'' pol sasvim zadovoljan svim sitnim nedostacima žena,koje s toliko muke pokušavaju da isprave.
Koji si ti lik...Tuzni_patak:Ne , ne plašimo se zgodnih žena.
Plašimo se blajhanih, sličnih žena, sličnog šminkanja, sličnog oblačenja, sličnih stavova, sličnog brzanja bez razmišljanja, sličnih osveta, sličnih smejanja, koje traže različitog muškarca koji mora da ispuni slične zahteve, jer niti u mora , niti u sličnom ne vidimo sebe.
A čuveno je to kad pridješ takvim sličnim ženama na nedozvoljenom mestu ,da dobijaš sličan odziv "moooooolimmmmm" ili pak ćutanje i neki preplašen pogled......
Mene se žene ne plaše,niti bi mi bilo drago da je tako.To svakako ima veze.Tuzni_patak:Pa možda ima veze to što sam 2m i što imam 100 i što mi je najsmešnije kad nas negde ribe voze padnu sledeći komentari:
Hajde prvo ti (mom drugu), ti si manji .A on ima 5 cm veću visinu i 30 kg veću težinu ....
I stalno se obojica nasmejemo , ili čak padne komentar , zašto se čini da je on manji....
Pravilo kažiprsta.....
Mada nas biologija uči da bi ženke trebale da padaju na više i snažnije muškarce.Praiskonski nagon vezan za opstanak vrste,jači mužjak će da lakše podigne porodicu,a i mladunci će imati bolje genetske predispozicije.BILO JEDNOM U AMERICI, MISLIM DA JE OVDENA DRGCHIJE!Karlito Brigante:Da li ovo važi za Srbe?![]()
Tuzni_patak:Pa možda ima veze to što sam 2m i što imam 100.
Karlito Brigante:To svakako ima veze.Mada nas biologija uči da bi ženke trebale da padaju na više i snažnije muškarce.Praiskonski nagon vezan za opstanak vrste,jači mužjak će da lakše podigne porodicu,a i mladunci će imati bolje genetske predispozicije.

Pa to je slično... čvrsti, kockasti, stameni, jaka građa...otkacena slavonka:e pa sad..ja nikako ne spadam u tu vasu statistiku..ali dobro nije to nista novo..navikla sam da budem drugacija..nisam laka ali sam svoja.. :wink:
da pojasnim...ja recimo mnogo vise volim niske muskarce..onako s jakim nogama..i ljepom guzom...i sta sad?..hmmm..biologija je cudo...![]()
nisam laka ali sam svoja
moonja:pa sad....
medved_bg:Pa to je slično... čvrsti, kockasti, stameni, jaka građa...

neozbiljko:Ja se plašim da će zgodna žena da me odbije, pa da se posle crvenim pred samim sobom (za druge me boli d...)
A nezgodnih žena se klonim. Umeju da budu nezgodne ;-)