A zasto navijate za mafijase i ubice?

којештарија

запад је овде све што је уложио троструко извукао плус геополитчке интересе које још остварује уценама и притисцима уз све то задуживање које се свакодневно повећава...
Samo cinjenice:

-Da si bio penzioner u Slobino doba, penzija bi ti kasnila godinu dana, i bila bi 15 evra.

-Budi srecan sto si penzioner u doba kada je Srbija vise otvorena ka zapadu.

Samo cinjenice:

-Da si bio penzioner u Slobino doba, penzija bi ti kasnila godinu dana, i bila bi 15 evra.

немој више спамовати тему - пријавићу те сваки пут

доста је више твог смарања и те русофобије на основу твојих којештарија јер друго ништа и немаш.
више пута сам ти дао прилику и тражио аргументе чињенице да је србиај руски играч али наравно ниси то поставио већ и даље идеш својим којештаријама

сам си поставио ову тему и придржавај је се

доста више смарања о злим русима у свакој теми

Samo cinjenice:

10 dojče maraka. Tada su bile sankcije.

Kad se frljaš činjenicama gledaj da budeš bar informisan.

Penzioneri su najugroženija kategorija danas i ovde jer su em pokradeni, em nisu u stanju da sebi zarađuju dodatne prihode, priroda, fizika im ne dozvoljava.
P
Ponižavanjem te kategorije nemoćnih ljudi, ponižavate sebe ustvari i sebi činite medvedju uslugu jer ako oni i ne mogu sebe da brane tu smo mi, velika većina nas koji smo slabi na stare i nemoćne i ko njih omalovažava ne može prići vlasti.

Čudo da je AV to skapirao, a nijedan vaš vodja, predstavnik nije?

Zato i prolaze kako već prolaze poslednju deceniju.

Off: kako ovaj može da bude penzos kad ima tek 50 godina?

Penzioneri su najugroženija kategorija danas i ovde jer su em pokradeni, em nisu u stanju da sebi zarađuju dodatne prihode, priroda, fizika im ne dozvoljava.
P
Ponižavanjem te kategorije nemoćnih ljudi, ponižavate sebe ustvari i sebi činite medvedju uslugu jer ako oni i ne mogu sebe da brane tu smo mi, velika većina nas koji smo slabi na stare i nemoćne i ko njih omalovažava ne može prići vlasti.

Penzija je bila 10 maraka zbog Slobine vlasti i njegove kontrole svog kapitala u Srbiji, ne zbog sankcija.

Penzioneri cu uvek biti ugrozena kategorija ljudi, tako je i izmisljen protocni bojler od PIO fonda; ali danas im je, zbog kakve-takve otvorenosti ka zapadu, ipak 5-7 puta bolje nego u doba Slobe.

Kapetanmark je invalidski penzioner, i ja to postujem.

To nema nikakve veze sa njegovoj ljubavi prema FSB-u, koju ne mogu da postujem.

P

Pandur, dođoš. Radio za Slobu pa sad radi redempšn.

1759167378619.jpeg

E a da li znate koliko su komunisti pobili Srba i koliko opljačkali ovaj narod i gde su se ti isti obučavali i sa kim su delili ideologiju? Da li znate koliko je komunizam odneo života u svetu? Da li znate koliko je zemalja bilo ekonomski i kulturno opustošeno zarad komunizma? Znate li zašto je ceo istočni blok jedva čekao da se udalji od SSSR-a? Probaj Poljaku da pričaš o pravednoj Rusiji i komunizmu koji donosi raj i blagostanje, ili nekome u Baltičkim zemljama, Česima, Slovacima itd. Ljudi bi ti se onda samo nasmejali i kulturno prekinuli priču sa tobom. Zapadno Evropski Imperijalizam je srušen odavno i to ne zahvaljujući komunizmu nego administraciji Ruzvelta, Trumana i Ajzenhauera. Neokolonijalizam se javio u zemljama gde su pukle slavne komunističke revolucije i nastao haos. Tamo gde narod nije popio Rusku priču živi se daleko bolje od onih koji su popili i popušili tu priču. Evo "pametni" Rusi su i od svoje pravoslavne braće Ukrajinaca napravili neprijatelje. Baš uspešna i prosperitetna politika. I mi Srbi smo od Slobe komuniste napravili patriotu Srbina sa sve Hrvatom Šeseljem koji i danas sa svojim učenikom baca Srbiju u sve dublje blato. Baš smo pametni i sposobni što se iz rezultata vidi. Imamo nula saveznika, nula partnera, nula zemalja sa kojima možemo da nađemo neki zajednički interes.

On je neo-cetnik.
Uf, i ti naginješ na neku meni neomiljenu stranu pa sam te ipak gotivila kad smo bili mlađi i ludji.

Nego, nisam znala za kapetana, evo izvinjavam mu se ukoliko sam imala neke neumesne primedbe ali primetila sam da se pajta sa meni najneomiljenijom osobom foruma i automatski sam i njega otpisala kao sagovornika.
Moja greška.

E a da li znate koliko su komunisti pobili Srba i koliko opljačkali ovaj narod i gde su se ti isti obučavali i sa kim su delili ideologiju? Da li znate koliko je komunizam odneo života u svetu? Da li znate koliko je zemalja bilo ekonomski i kulturno opustošeno zarad komunizma? Znate li zašto je ceo istočni blok jedva čekao da se udalji od SSSR-a? Probaj Poljaku da pričaš o pravednoj Rusiji i komunizmu koji donosi raj i blagostanje, ili nekome u Baltičkim zemljama, Česima, Slovacima itd. Ljudi bi ti se onda samo nasmejali i kulturno prekinuli priču sa tobom. Zapadno Evropski Imperijalizam je srušen odavno i to ne zahvaljujući komunizmu nego administraciji Ruzvelta, Trumana i Ajzenhauera. Neokolonijalizam se javio u zemljama gde su pukle slavne komunističke revolucije i nastao haos. Tamo gde narod nije popio Rusku priču živi se daleko bolje od onih koji su popili i popušili tu priču. Evo "pametni Rusi su i od svoje pravoslavne braće Ukrajinaca napravili neprijatelje. Baš uspešna i prosperitetna politika. I mi Srbi smo od Slobe komuniste napravili patriotu Srbina sa sve Hrvatom Šeseljem koji i danas sa svojim učeničkom baca Srbiju u sve dublje blato. Baš smo pametni i sposobni što se iz rezultata vidi. Imamo nula saveznika, nula partnera, nula zemalja sa kojima možemo da nađemo neki zajednički interes.
Jeste , Komunisti su provodili Inkviziciju, spaljivali ljude na lomacama, zene proglasavali vjesticama , pobili stotine hiljada, milione domorodaca Juzne, Srednje, Sjeverne Amerike, Afrike, Azije, u Ausvicu, Treblinki, Jasenovcu i drugim stotinama nacistickih logora tokom 2 svjetskog rata, i Komunisti ubijali Srbe, Hrvate a ne kvislinge i ratne zlocince koji su se saginjali Hitleru, Musoliniju, madjarskim, bugarskim itd fasitima.:D

Slobu Komunistom moze nazvati samo mediokriotetski neoCetnik, Slobu ciji ministar informisanja je bio Vucic a koalicioni partner cetnicki vojvoda Seselj, i samo mentalna nejac ne shvata da je Srbija preko 3 decenije pod sapom nacional kriminalaca, istih onih koji su izgubili od Komunista rat 1945,a period od 1945 do 1990 je za Srbiju na planu kulture, prosvete, ekonomije, pravne drzave itd vrhunac istorijski!

Isti taj zapad, Cercil, Ruszvelt su podrzali Tita i Partizane kao dio svjetske pobjednicke antifasisticke koalicije!

Back