A zasto navijate za mafijase i ubice?

Пара врти где бургија неће.
А ко ће враћа те силне Кредите,питање је ,сизифово.
сад ће криза са горивом , по намештаљци уса и њиовог савезника у србији, власти. (уз наравно ''руси су криви'' )

па прилика да се у инфлацији тобож оправданој покрију огромне сендвичарско батинашке услуге...

већ сам једном рекао да твоји ставови никога од нас срба у србији не занимају.
нити се такви ставови могу пронаћи код срба у сбрији, ево нек ми неко бар једног таквог обичног грађанина србина у србији представи и ја га частим

као што рекох , већ сам ти рекао да те наративе о руском утицају овде можеш само уз доказе и евидентне чињенице а не уз америчке наративе

знаш ми имамо чињенице а оне су тотално против твојих којештарија, изнео сам ти их.

дакле изволи или са чињеницама или настави да причаш личне којештарије

и држи се теме, опет прелазиш на твоју фобију - ''руси,руси, ти проклети зли руси!'' ;)
Cinjenica je da je Srbija KGB prcija, i da su svi moderni mafijasko-diktatorski rezimi ovog tipa pravljeni po uzoru na neustavni putinov rezim.

Izadji i sprovedi anketu medju SNS mafijasima sta misle o Putinu.

Prosto.
јел то аргумент ? јел то има неке правне или друге основе да се може узети као неки доказ ономе што ти тврдиш или су то којештарије ?

да то су твоје којештарије типа ''руси си криви, србија је руски играч'' и ако је србија директни западни играч са сијасет доказа и аргумената које сам ти навео

али као да ти гледаш дал је нешто аргументовано... :mazi:

рекох није нас брига онда за такве којештарије

јел то аргумент ? јел то има неке правне или друге основе да се може узети као неки доказ ономе што ти тврдиш или су то којештарије ?

да то су твоје којештарије.
Znaci, Putin ima poptuno neustavnu totalitarnu vlast u Rusiji.

Kontrolise i reketira SVE ruske privatnike, i neustavno upravlja svim ruskim kapitalom; cime cini ogromna krivicna dela, za koja ne odgovara.

Ima organizovane mafijaske batinase koji prete gradjanima.

Podseca li te taj rezim na nekog?

Istina, rednek šerif magaraca se ne kurči kao sa orbanom, vučićem i onim crnogorcem.

I on je svestan da je u odnosu na najdržavnika sveta, gospodina predsednika Putina tek jedan klovn više na političkoj sceni i shodno tome se i ponaša.

To što javno zapissava ove male i nebitne je još jedan pokazatelj njegovog primitivizma ustvari.

Ko je ikad video da je tzzar Putko nekog javno ponizio?
Niko i nigde što je jedan u milion mu poteza kojima dokazuje svoju veličinu :zaljubljena:

Znaci, Putin ima poptuno neustavnu totalitarnu vlast u Rusiji.

Kontrolise i reketira SVE ruske privatnike, i neustavno upravlja svim ruskim kapitalom; cime cini ogromna krivicna dela, za koja ne odgovara.

Ima organizovane mafijaske batinase koji prete gradjanima.

Podseca li te taj rezim na nekog?
ти си написао да је србија проруски играч

али НРАВНО НЕМАШ никакве доказе за такву неистину, која служи знамо чему...

дакле ако негде на два места имамо коруптивне системе то значи да су они у шеми једни с другим ?

јесу ли то једина два коруптивна система или режима у свету ?

поново нас замајаваш којештаријама .

нравно никада немаш аргументе за своје тврдње и измишљотине, које се по америчко западном наративу пласирају у стилу: русија је све крива! русија овде руководи ...

а онда имамо чињенице ,да еу комисија каже да је јадар стратешки пројекат за еу и њену привреду, имамо француску РАФАЛНУ љубав, ИМАМО КРЕДИТЕ, имамо ММФ (ммф је модерни начин поробљавања) имамо БРИСЕЛСКИ СПОРАЗУМ , имамо ФРАНЦУСКО НЕМАЧКИ СПОРАЗУМ ...
СВЕ ТО КАО средства уцена притисака

и онда је србија руски играч ?

па немој да нас смараш више којештаријама!

I ubili oko milion civila. Puca mi ona stvar kome su predali vlast i na koji način. Čuj pohvalno je to što je jedan masovni ubica mirno predao vlast drugom .masovnom ubici. Fujčina!
Mnogo vise od milion civila su ubili dikatatori cije ratove si pomenuo.

Znaci Ho Si Min, Kastro, Sadam ili Putin itd.

Fujcina je to sto ti zrtve tih bolesnih rezima pripisujes nekom drugom .

ти си написао да је србија проруски играч

али НРАВНО НЕМАШ никакве доказе за такву неистину, која служи знамо чему...

дакле ако негде на два места имамо коруптивне системе то значи да су они у шеми једни с другим ?

јесу ли то једина два коруптивна система или режима у свету ?

поново нас замајаваш којештаријама .

нравно никада немаш аргументе за своје тврдње и измишљотине, које се по америчко западном наративу пласирају у стилу: русија је све крива! русија овде руководи ...

а онда имамо чињенице ,да еу комисија каже да је јадар стратешки пројекат за еу и њену привреду, имамо француску РАФАЛНУ љубав, ИМАМО КРЕДИТЕ, имамо ММФ (ммф је модерни начин поробљавања) имамо БРИСЕЛСКИ СПОРАЗУМ , имамо ФРАНЦУСКО НЕМАЧКИ СПОРАЗУМ ...
СВЕ ТО КАО средства уцена притисака

и онда је србија руски играч ?

па немој да нас смараш више којештаријама!
I sam Putin je dosao na vlast uz pomoc zapadnih para.

Da li to znaci da je Putin zapadni, a ne ruski igrac?

Da nemas zapadni kapital u drzavi, penzija bi ti danas bila 15 evra, kapetanemark.

Sa druge strane, da imas samo ruski mafijasko-diktatorski kapital u drzavi onda...Pa onda bukvalno neka ti je Bog u pomoci.

Da nemas zapadni kapital u drzavi, penzija bi ti danas bila 15 evra, kapetanemark.
којештарија

запад је овде све што је уложио троструко извукао плус геополитчке интересе које још остварује уценама и притисцима уз све то задуживање које се свакодневно повећава...

Back