naravno.Часног?![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno.Часног?![]()
![]()
Само се ти тешиnaravno.
sebe ne tešim već znam. a tebe utešiti teško da se može.Само се ти теши
šta je sad ovo? konstatujete da av ima pristalice?
Ti si bot, ali i botovi su ljudi, nema sta, krivicno odgovorni i slsvako ko je protiv blokade nastave kao načina svrgavanja vučića a uništavanja srpskog obrzovanja i života srpske dece je napre čovek.
pa da lupate možete. da čerečite niste intelektualno dorasli.Тебе су оставили ту незаштићеног да те черечимо кад свргнемо Муслијуа како би себи обезбедили Одступницу .
Јел видиш сад колико те воле и цене?![]()
Рече неко што ботује за власт на форуму...pa da lupate možete. da čerečite niste intelektualno dorasli.
Леп спин, госн приватник, коме је дупе зинуло за паре, па долазиш да какиш овде од лажне бриге за децу.svaki čovek govori iz ugla vlastite pokvarenosti. ovo je napisao tolstoj.
to znači da su svi ljudi uglavnom kvarni. a da iz njihovog govora možemo videti koji problem imaju.
Kad ćaci pokušava da bude pametan, al' jbg nije pa nije.Iz Brnabine kujne. Ko se lača mati...
jeftino.Od sektaškog huljinog isprdtka to mi je najveći komplimentZabrinuo bih se za sebe da me takav ološ hvali.
u neko drugo vreme bi za ovo što ste uradili srpskoj deci i obrazovanju zaslužili tešku kaznu. vučić ili nema petlju ili vam je poturio kukavičije jaje.Леп спин, госн приватник, коме је дупе зинуло за паре, па долазиш да какиш овде од лажне бриге за децу.
imaš puno poslova u srbij gde se časno može zaradjivati a da nisi član stranke na vlasti. to su uglavnom teški poslovi i oni koje niko neće. takvim privatnicima je svejedno ko je na vlasti.)Него, који приватни бизнис имаш, и да ли си ставио Вучић икону на исти, да се рашчисти кукољ?
Па сте зато обојица овде? Ха ха хаjeftino.
u neko drugo vreme bi za ovo što ste uradili srpskoj deci i obrazovanju zaslužili tešku kaznu. vučić ili nema petlju ili vam je poturio kukavičije jaje.
imaš puno poslova u srbij gde se časno može zaradjivati a da nisi član stranke na vlasti. to su glavnom teški poslovi i oni koje niko neće.)
Fala burazjeftino
haluciniraš.Па сте зато обојица овде? Ха ха ха
Pa vidiš valjda "subverSion"Мислим, испада да је у реду ботовати за анти СНС. По мени није. Бот сам по себи је тежак смор од лика.
Ниси једини СНС бот на теми...haluciniraš.
Ej, zamisli da ti padne nadstrešnica zbog korupcije, ubije 16 ljudi i ti botujes protiv ljudi koji zahtevaju da institucije rade svoj posao?nebitno da li se on izduvao ili neće.
zamisli da ti dete svira klavir i u srednjoj školi profesor odbije da drži nastavu 6 meseci. Ili sin upiše gradjevinski u Beogradu pa nikad ne nauči matematiku i postane probisvet u životu. Najmanje 10% ove dece će biti trajno obogaljeno u životu. Znam iz iskustva sudbine onih koje je zivot shebao na faksu...
a zašto? zato što junaci i pametnjakovići poput tebe ne umeju sami ražalovati barona AV-a?
njegovi politički protivnici glupi a cenu plaćaju deca.

citaraj onda tog a nemoj mene.Ниси једини СНС бот на теми...
ne botujem naravno protiv toga.Ej, zamisli da ti padne nadstrešnica zbog korupcije, ubije 16 ljudi i ti botujes protiv ljudi koji zahtevaju da institucije rade svoj posao?
"Nisam za vućića, ali..."ne botujem naravno protiv toga.
botujem protiv toga da se ne čini drugo zlo deci i obrazovanju jer su njegovi njegovi politički protivnici glupi da smisle IŠTA DRUGO a cenu ovih besmislenih blokada plaćaju deca.

Свако здраве памети је за Вучића, али то нема везе са гађењем према блокадерству и блокадерима. Од њих нема нико гори."Nisam za vućića, ali..."![]()
Ти плати приватне часове, имаш пара приватниче, плус што ти СНС плаћа.nebitno da li se on izduvao ili neće.
zamisli da ti dete svira klavir i u srednjoj školi profesor odbije da drži nastavu 6 meseci. Ili sin upiše gradjevinski u Beogradu pa nikad ne nauči matematiku i postane probisvet u životu. Najmanje 10% ove dece će biti trajno obogaljeno u životu. Znam iz iskustva sudbine onih koje je zivot shebao na faksu...
a zašto? zato što junaci i pametnjakovići poput tebe ne umeju sami ražalovati barona AV-a?
njegovi politički protivnici glupi a cenu plaćaju deca.
Да су бесмислене, ти би и даље израбљивао своје раднике и не би ботовао овде за власт.ne botujem naravno protiv toga.
protiv sam toga da se ne čini drugo zlo deci i obrazovanju jer su njegovi njegovi politički protivnici glupi da smisle IŠTA DRUGO a cenu ovih besmislenih blokada plaćaju deca.
Има, такви као ти.Свако здраве памети је за Вучића, али то нема везе са гађењем према блокадерству и блокадерима. Од њих нема нико гори.
Zamisli da su svi "nisam za vućića, ali" bolidi sa ovakvim žarom sa podržali zahteve studenata za pravdom i radom institucija? Dosad bi već sve 3x bilo gotovo. Ali ko bi ti plaćao za ovo botovanje i da li bi možda bio na sudu? Jel?ali vi činite veće zlo našoj deci i obrazovanju od njega. to je mali zaeb koji vi zaslepljeni mržjom previdjate.