A vasi muskarci?

• Začetnik teme Začetnik teme mammy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako se oblaci, valjda je stil casual, malo otkacena varijanta...
mrzi sportsku odecu, nikad ne nosi patike, osim kada ide na fudbal
Ne ide sam u kupovinu, ne pada mu na pamet, voli sa mnom ili ja sama da mu kupim nesto, mislim da uziva u toj paznji :D
Ne maze se nicim, ono posle brijanja... kada se obrije, samo to
ponekad krema za ruke
stavlja gel za kosu :D
ja to mrzim, te gelove and stuff
pa ja sam ga osisala :lol: rekla bih da sam zasluzna za njegovu jako, jako kratku kosu :D

Kakvi su vasi partneri?
- Visok, lep, jako zgodan
Kako se oblace?
- Casual, najvise ga volim kada je u izbledelim farmerkama mmmmmm
A sta mrze?
- Nisam primetila da nesto mrzi....
Idu li sami u kupovinu?
- Da, bez problema. Voli da kupuje i da se lepo oblaci.
Mazu li se kremicama?
- Pa i nije neki tip da se macka kremicama.
Stavljaju li gel u kosu?
- Ne stavlja, nema potrebe za tim.
Koliko ste vi zasluzni/krivi za njegov trenutni look?
- Ukusi nam se totalno poklapaju, tako da i ne moram da uticem na njegov look. Jedino sto bi pozelela kod njega je to da cesce koristi parfeme od dezodoransa.

Najvise voli sportski fazon, ali bukvalno samo trenerke, i to iskljucivo nike. Odlepim kad krenemo da kupi farmerke ili pantalone ili cipele.. a on na kraju kupi patike..... Zbog posla mor ada nosi odelaa samo ponekad moze pantalone i neki dzemperic ili ako je leto majca sa kragnicom i nesto slicno. Onda sizi, davi ga kravata, davi ga dzemper i naravno bocka ju ga dzemperi. Ali vreme prolazi i polako se navikava. Zajedno idemo u kupovinu ili mu sama nesto kupim sto mu treba i sto voli da nosi.
Sto se tice kozmetike to sam kupuje. Koristi parfeme (obozava ih), dezodorans, gel ne jer ima dugu kosu i vezuje je u rep (uvek). Lozi se na neke lude brijace, sad je u Nemackoj kupio neku suludu penu za brijanje sa nekim svemirskim brijacem i povremeno kad ne zaboravi koristi kremicu Q10 niveinu. Ja sam mu kupila wash piling ali nije hteo ni da cuje a kamoli da to koristi.

mammy:
Kakvi su vasi partneri?

Pametan, inteligentan, načitan, lepo vaspitan...

mammy:
Kako se oblace?

Pantalone isključivo crne i to farmerice ili vojničke pantalone. Majice jednobojne, uglavnom crne, ali ponekad bude i neka veselija boja. Košulje crne, maslinasto zelene... Ponekad nosi tregere i i to mi se jako dopada. Od cipela nosi samo Martinke, a uz to ide i fajerka (jakna).

mammy:

Mrzi gradski prevoz pa se zato uvek vozi kolima, a onda mu smeta i gužva u saobraćaju. Mrzi likove iz naše zgrade koji bacaju đubre kroz prozor. Mrzi neradnike. Voli filmove i muziku, košarku više nego fudbal. Voli mene, našeg sina i našeg psa.

mammy:
Idu li sami u kupovinu?
Ili im vi kupujete odjecu po sopstvenoj zelji?

Kad ide sam u kupovinu to onda znači da je otišao do prodavnice po hleb, mleko, itd... Garderobu mu uglavnom kupuju drugi, do nedavno je to bila mama, a sad to radim ja. Nije teško izabrati stvari za njega :)

mammy:
Mazu li se kremicama?
Stavljaju li gel u kosu?

Jedino što podseća na kremu je nivein aftrshave balsam za osetljivu kožu. Gel je stavljao kad je imao "frizuru", ali kako se u poslednje vreme šiša ultra kratko nije mu ni potreban.

mammy:
Koliko ste vi zasluzni/krivi za njegov trenutni look?

Pa ako na sebi ima trenutno crne vojničke pantalone, onda sam odgovorna pošto su to nekad bile moje pantalone, a ako ne onda nisam odgovorna :lol:

Bogami, ovo sto je do sad opisano je sve "moj dragi je lep, visok, zgodan, inteligentan, savrsen...blablabla"
Sve neki Apoloni :shock:
Gde se kriju ti prelepi muskarci?? Gdeeee??? ja ih po Beogradu slabo vidjam :shock: ?!?!

I koja se zabavlja/udata sa niskim, debelim, bubuljicavim, zdepastim, celavim muskarcima koje vidjam svakog dana???

slatko volim :)):
@etotako--pa nisam ni mislila konkretno na tebe ;) nego sve zene do sad su opisale k'o da su sve udate za Apolone, pa mi nesto cudno :?
a znaci-- "meni je moj muskarac najlepsi na svetu"--subjektivna lepota je u pitanju..ok...

ni ja nisam opisivala fizički izgled mog muškaraca, molim da uđe u zapisnik. osim što sam rekla da je ćelav

@ Slatko volim, koji je tvoj problem ?
( moj odgovor na ovu temu je bila delimicno i sala.... ako nisi primetila.. )
i jeste, moj muskarac je visok ( i ja sam visoka )...
Svako prica ono sto vidi SVOJIM ocima..

Jao, vidi ih kako se pravdaju... :lol:
Pokusajte da postove procitate kao neutralni posmatrac, pa cete i sami da uvidite da se zaista stice upravo onakav utisak kakav je "slatka" iznijela...
Elem, nema u tome nista lose, zar ne?

Gazdarica:
Jao, vidi ih kako se pravdaju... :lol:
Pokusajte da postove procitate kao neutralni posmatrac, pa cete i sami da uvidite da se zaista stice upravo onakav utisak kakav je "slatka" iznijela...
Elem, nema u tome nista lose, zar ne?
Pa u tome je poenta, kako da budes neutralan kada govoris o osobi koju volis ? :D
Naravno da nema nista lose :D
Molim vas, drzite se teme :razz:

slatko volim :)):
na ovom forumu sve zene imaju samo visoke, zgodne i lepe muskarce :shock: :shock: :shock:
Da nisi malo zlobna? ;)
Hmmmm, moj muskarac nije bas visok. Ali i to je relativno - iste je visine kao ja, a ja sam visoka. Ali jeste zgodan i lep.
Ne znam cemu se cudis - nijedna ti nece reci "Volim jednog vrlo neprivlacnog muskarca"-svakom je onaj koga voli lep.
Sigurno ne gledamo u njih i mislimo:"Jao, sto si mi ruzaaaaaan, ne mogu da te gledam."

Ali moj je muskarac slucajno, zaista lep. Zgodan, atraktivan, sarmantan, zene ne mogu oci sa njega da skinu, na ulici, u kafeu, na zurkama.Smeju se i na njegovo:"Sto je lep dan danas" ;) Ma i ja sam isto, cim smo se upoznali. ;)
I jos ima gipko, lepo, snazno, pravo musko telo, ima divne pokrete. Hoda kao bezbrizan decak.Ma divan je, nekad ga gledam izdaleka, kad me jos ne ugleda, i uzivam.Ali isto znam, i da nije sve to, opet bi mi bio lep, nasla bih ja nesto da mi se na njemu narocito svidja.

Back