A Tile ?

Vaše mišljenje o Titu

• Ukupno glasova
    203
  • Anketa je zatvorena .
Mislim sta to znachi "vaskoliko srpstvo"??:roll: Mislim vishe zvuchi onako podrugljivo:think: Ja ne mislim da je hteo da unishti sveto ili vaskoliko srpstvo vec jednostavno da nam je naneo mnogo stete. I za shta sad ja da glasam?:confused:
Pa glasaj po savesti, ne mogu sad ja da ti sugerišem pa posle na mene kad navale kuka & motika što sam nameštao izbore. Jok vala!
A vaskoliko obuhvata sve ma gde bili.

Ja sam lepo pokazao da ga se itekako sećaju, a ti meni reci jesi li negde video kafanu ''Sloba''?

Па чек да прође 30 година прошло је тек 5

Ја баш размишљам да отворим Бирцуз код Брацике
340x.jpg

Па чек да прође 30 година прошло је тек 5

Ја баш размишљам да отворим Бирцуз код Брацике
340x.jpg
A što, je li umro? A ti mrtav 'ladan ubacuješ ovde i klipove iz 2. svetskog rata. Nego paz' sad ovo:

''Beograđani Ema Malešević i Nikola Maksić u nedelju su se venčali u karlovačkoj Sabornoj crkvi Svetog oca Nikolaja, a sa svatovima u Karlovce doputovali Plavim vozom!''

http://www.bilbord-online.com/dnevnik-sr-karlovci-na-vencanje-plavim-vozom/

Bilo dakle prošle godine. Čujem da je i Boža vozao neke važne ekonomske goste tim vozom ili će ih tek vpzati, nisam razumeo. Nekad su radijski spikeri morali biti ljudi koji ne frfljaju. Titovo vreme.

A ni Sloba na taj voz nije bio gadljiv. Sedneš u Plavi voz pa se voziš kao Broz.:per:

nisi shvatio ali...:hahaha::hahaha::hahaha:

:dontunderstand: Па, реално, то и јесте највећа замерка... Мислим не што је прогласио Космет аутономном покрајином, већ што је отерао Србе оданде и забранио нам да се враћамо...

:dontunderstand: Па, реално, то и јесте највећа замерка... Мислим не што је прогласио Космет аутономном покрајином, већ што је отерао Србе оданде и забранио нам да се враћамо...

trebao je odmah da da republjik breeee:hahaha::hahaha:

ps. mozda se ovi ratovi ne bi ni desili... ko zna:think::think:

Svaka budala bi vodila zemlju kako treba u to vreme kad su Jugoslaviji i istok i zapad titrali m00da za prevagu. Posleratni narod napacen i zadovoljan sto se vise ne puca i da ima samo da pojede i prespava mirno.
Nije posle 45te niko mast'o o vizama i kako da vidi Nemacku, Italiju i Spaniju, niti je bilo blejanja po facebook-u za imbecilne mase, nego narod bio normalan, radne akcije, drzava se gradila, omladina se "druzila" i svi bili zadovoljni.
Danas se krmad tovi pored malih ekrana, bacaju ga na kojekakve Cece po pinku, a bulju bi dali da im neko da kredit pa da im i g00zica vidi puta za DZ.
Sve bi ja vas uprego da sadite sume, parkove, gradite puteve i pruge ... pa da vam bude BOLJE DZABA RADIT NEGO DZABA LEZAT .... e tek onda bi vidili napretka .... a tek bi onda mogli da pricamo i o nekim nagradama .... do tada vam treba kozu oderati sa ledja ... sto cenama zivota, sto mafija, kriminal, policija ... itd.

Back