А Тадић?

no_problem:
Па то значи само да ДС може да се опрости од следећег градоначелника

vlažni radikalski snovi.
demokratski blok uvek ide na izbore sa više lista, ako te zanima na koliko glasova kandidat ds-a može da računa u eventualnom drugom krugu izbora za gradonačelnika, slobodno saberi rezultate ds-a, g17, ldp-a, pa i deo dss-ovih glasača iz beograda.
nego, zašto bi tadić podneo ostavku? neko je već pomenuo da je njegova stranka duplirala broj glasova i mandata u odnosu na prošle parlamentarne izbore.

da sam na mestu radikala, ne bih se pojavljivao na forumu neko vreme.to se odnosi pogotovo na one koji su najglasnije mantrali o 40-50-150%

samo za njih:

50i17ca.jpg

Не знам само где ће сад да нађу "апстиненте које треба анимирати, а који не излазе због свађа у демократском блоку" и сличне небулозе.

О Елвине ту си. Него, да вас питам, како оцењујете то што је Агим Чеку, као председник Србије и ДС, послао емајл Младићевој жени, у којем између осталог обећава хапшење њеног мужа и бољи стандард

no_problem:
Присетимо се како су демократе говориуле да СРС има толики проценат гласача због мале излазности. Шта ћемо сада када је изашло 1/3 више бирача на изборе, а радикали исти проценат, тј. да ли се бринете што су радикали добили 100.000 гласова више него 2003. године?
Pa i reče je o velikoj izlaznosti, vi ste milion imali do 11h u kutijama, posle su samo ovi ostali glasali :lol: :lol:

То ћемо тек видети. А видећемо и шта ће бити после Ахтисарија.
Опозиција је рушила Милошевића 10 година. Да ли ће СРС доћи на власт сада, за годину дана или за четири године мање је битно. Оно што је битно је да је то неизбежно, а да у Србији након тога ништа неће бити исто. Никад више у Србији неће моћи да делују оне снаге и оне партије које данас делују и да се говори оно што се говорило од 2000. до данас.

no_problem:
Хоце мени неко одговорити на питање од ових демократа?

saberi rezultate sps-a i srs-a iz 2003-e i 2007-e i videćeš da imate porast od samo 40.000 glasova. dok ds ima porast od 400.000...

srs + sps

2003 - 1 347 579

2007 - 1 388 767

toliko o tome.

Što se tiče izlaznosti, da li neko od radikala misli da je izlaznost bila 40% da bi vi recimo dobili 750 000 glasova? ili milionček kao i sa ovom izlaznošću?
Kad to razjasnite sa sobom, onda ćete skontati šta znači velika izlaznost
ili slikovito, 100 000 više glasova na računu, mandat manje u skupštini...

Chávez:
Опозиција је рушила Милошевића 10 година. Да ли ће СРС доћи на власт сада, за годину дана или за четири године мање је битно. Оно што је битно је да је то неизбежно, а да у Србији након тога ништа неће бити исто. Никад више у Србији неће моћи да делују оне снаге и оне партије које данас делују и да се говори оно што се говорило од 2000. до данас.

ništa u životu nije neizbežno, sem smrti.

kada niste uspeli da se vratite na vlast u najtežim godinama tranzicije, verovatno nikada nećete uspeti. 1,4 miliona glasova vam je plafon.

Дс нема никакав пораст. ДС је остала на нивоу из првог круга председничких избора 2004. Милионе евра сте сасули кад оно прц.
btw, довољно је сетити се кампање ДСС па да буде јасно како гласачи виде ту партију и ком блоку они припадају.

Chávez:

neko bese pitao sta je to nedemokratski kod radikala...

vi uvek kazete je vasa vlast neizbezna srecom to vase nikako da dodje da bog da ne doslo.
moj drug inace zagrizeni radikal, je isao i dotle da "tadic nece pobediti nikolica na izborima dok je(nikolic) ziv" pa kada sam ga ja sutradan posle izbora pitao "sta to bi srbine" on kaze "nista". ja reko pa ko je precednik?
"on je tvoj precednik a ne moj"
jesi ti srbin? "jesam"
jel zivis u srbiji? "da"
jel boris tadic precednik srbije sad? "mmm da"
pa onda je i tvoj precednik. "nije"
eto sta su radikali...
:roll:
a vataju se na parolu "realno"

Back