a sta muskarci ...?

Pa mogu po potrebi, šta treba. Ubaciš žeton i odabereš ploču. Mogu da se pretvorim u Captain Obvious-a i izgovaram očiglednosti poput: '' kako si topla'', ''kako si vlažna'', ''mmm, bradavica...''

Ipak, najbolja je koitalna komunikacija sa submisivnom ženskom osobom. Nijedna se ne napali toliko na dirty talk kao submisivna kučka kada je nazoveš kučkom... za početak.

Pa mogu po potrebi, šta treba. Ubaciš žeton i odabereš ploču. Mogu da se pretvorim u Captain Obvious-a i izgovaram očiglednosti poput: '' kako si topla'', ''kako si vlažna'', ''mmm, bradavica...''

Ipak, najbolja je koitalna komunikacija sa submisivnom ženskom osobom. Nijedna se ne napali toliko na dirty talk kao submisivna kučka kada je nazoveš kučkom... za početak.

Jel' ulazi u program istovremeno pljaskanje
po dupetu ?
Ili tu privilegiju imaju jedino te kučke !?

Praksa "prljavih reči" tokom seksa,uglavnom je stvar
dogovora između partnera.
Jedno drugom unapred kažu šta bi želeli da čuju u zanosu.
Tema je promenljiva i zavisi od želje partnera.
Nema šablonskog ponašanja !

kako nema sablonskog kad se dogovorite unapred :I onda bi trebalo da se ispaljujete npr ti kazes Reci mi TIGRE a ona kaze PICOPEVAC
to nije sablonski

a sta muskarci izgovaraju u toku sexa?

ovo je vec malo licno pitanje ako vam neprijatno nemojte nista kazati

voli vas Mathea:heart:

Ček bre da ja tebe nešto priupitam. Je li tebe ikada torbalo neko muško kad postavljaš to pitanje ?

Msm, ae da razumem one teme koje si postavljala tipa .. 'el volite lafice ili gospojice, volite li vi muški ovakve ili onakve, rek'o želiš da nam ispitaš ćud, ali ovo pitanje mi naslućuje kan'da si neiskusna u bliskim susretima erotske vrste.

Ili se iza profila krije neki jungfer koji tek treba da skida mrak pa se raspituje kod starijih :per:

Poslednja izmena:
kako nema sablonskog kad se dogovorite unapred :I onda bi trebalo da se ispaljujete npr ti kazes Reci mi TIGRE a ona kaze PICOPEVAC
to nije sablonski

Šablonski znači da se ne primenjuje ista pesmica
u svakoj predstavi.
Za svaku predstavu - nove pesmice.
Uvek - premijera....!

Ako joj daš napismeno za "tigre",a ona drvi ******
i nervira - sa onim "picopevac", rešenje je sledeće :
promeniš pljeskanje.
Batališ dupe.
Pljeskaš iza ušiju....!

I dovedeš stvari u red.
Vrlo efikasno.
A,onda će ti priča o uticaju mesečevih mena na menstruaciju
bele mečke.....!

a sta muskarci izgovaraju u toku sexa?

ovo je vec malo licno pitanje ako vam neprijatno nemojte nista kazati

voli vas Mathea:heart:

Ooooooooooo, super su ti te dlake iz nosa, napalio sam se kao junac.
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, hoces da ti sporim sapatom saopstim jednu vanvremensku mudrost kneza Rogana iz Gorskog vijenca?

Agrrrrrrrrrrrrr, zar moras toliko bucno da prdis? Uuuuuuuuhhhhhhh, je li poceo Dnevnik? Da nastavimo kasnije?

Poslednja izmena:
Ovakvu facu montiram

big-smiley-003.gif

Back