- Poruka
- 345
a sta muskarci izgovaraju u toku sexa?
ovo je vec malo licno pitanje ako vam neprijatno nemojte nista kazati
voli vas Mathea
voli vas Mathea

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne izgovaram nista .a sta muskarci izgovaraju u toku sexa?
voli vas Mathea![]()
Ne izgovaram nista .
Jel treba da recitujem ?![]()
Zavisi šta vi cure želite da čujete. Toplo preporučujem komplimente i ono klasično: "u kako me pališ". Najjednostavnije. A o bezobraštinama ne bih. Ima i toga, onoliko koliko mi partnerka dozvoli.
voli vas Mathea![]()
Pa mogu po potrebi, šta treba. Ubaciš žeton i odabereš ploču. Mogu da se pretvorim u Captain Obvious-a i izgovaram očiglednosti poput: '' kako si topla'', ''kako si vlažna'', ''mmm, bradavica...''
Ipak, najbolja je koitalna komunikacija sa submisivnom ženskom osobom. Nijedna se ne napali toliko na dirty talk kao submisivna kučka kada je nazoveš kučkom... za početak.
Jel' ulazi u program istovremeno pljaskanje
po dupetu ?
Ili tu privilegiju imaju jedino te kučke !?
Izbegavam da gestikuliram dok pričam. Osim ako nije opravdano, u dramske svrhe.Jel' ulazi u program istovremeno pljaskanje
po dupetu ?
Ili tu privilegiju imaju jedino te kučke !?
Praksa "prljavih reči" tokom seksa,uglavnom je stvar
dogovora između partnera.
Jedno drugom unapred kažu šta bi želeli da čuju u zanosu.
Tema je promenljiva i zavisi od želje partnera.
Nema šablonskog ponašanja !
Aaa nista
voli vas Mathea![]()
Ja aktivne žene zovem hibridnim vevericama. Kučke su one druge.e izvini kako SUBMISIVNA kucka? kucke su valjda neke aktivne zene, a submisivno stvorenje je nesto pasivno
onako kao pravi se d aje pasivna i fina a u stvari je l to, je l sam to , jao![]()
kako nema sablonskog kad se dogovorite unapred :I onda bi trebalo da se ispaljujete npr ti kazes Reci mi TIGRE a ona kaze PICOPEVAC
to nije sablonski
voli vas Mathea![]()
Ooooooooooo, super su ti te dlake iz nosa, napalio sam se kao junac.
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, hoces da ti sporim sapatom saopstim jednu vanvremensku mudrost kneza Rogana iz Groskog vijenca?
Agrrrrrrrrrrrrr, zar moras toliko bucno da prdis? Uuuuuuuuhhhhhhh, je li poceo Dnevnik? Da da nastavimo kasnije?
A ****** nece da puste ton
Ooooooooooo, super su ti te dlake iz nosa, napalio sam se kao junac.
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, hoces da ti sporim sapatom saopstim jednu vanvremensku mudrost kneza Rogana iz Gorskog vijenca?
Agrrrrrrrrrrrrr, zar moras toliko bucno da prdis? Uuuuuuuuhhhhhhh, je li poceo Dnevnik? Da nastavimo kasnije?