A-smyle

Jel bas 100% sigurno da te zovu posle 28 dana???
za koliko su vam iz drugih gradova javili da li ste prosli u 3. krug?jel zna neko da li ce uskoro stici rezultati za BG?
Nama su rekli da javljaju za 2-3 nedelje,ali su javili tek posle mesec ipo dana.

Nama i prethodnima su javili za TACNO 28 dana... Nzm za vas... Vrv isto... I sigurno nisu rekli 2-3 nedelje, rekli su 4.... :cool:

Patos, nista licno, samo kazem... Nema ljutis... :}

od koga si to cuo...? ja sam procitala da tamo mozes da budes samo tih 10 i po meseci i da po isteku te vize MORAS da se vratis zato sto je to liderski program sto podrazumeva da ces ti po povratku u Srbiju pokusati nesto da poboljsas....;)

Ne moze da se ostane... Mozda preko nekog drugog programa, ali ja dok sam citala Form 7 kaze : KO GOD JE UCESTVOVAO U A-SMYLE PROGRAMU 2 GODINE NAKON ZAVRSETKA PROGRAMA NE SMEJU DA IDU U AMERIKU! :think:

Odlican sajt! Hvala puno :super:

@Lil devil:
Nisam siguran dali su nam rekli da jevljaju za 2-3 ili 3-4,moguce da su rekli i 3-4,ali sam siguran da su sam javili 42. dan posle testiranja.Tako da za BG neverujem da ce biti pre nove godine.

Moguce da ni to nije tacno za tu devojku koja je sledecu godinu otisla na koledz,ali tako sam cuo od profesorke u skoli.Znam da tu postoje raznorazni izuzeci sto se tice viza,pogotovo kad te negde pozivaju da radis ili ovo kad si vec primljen na koledz.
Ja nisam cuo za to da 2 godine nesme da se ide u ameriku,ako je to istina,meni nema smisla da idem zato sto sam ja planirao da studiram u USA,a da mi ovo bude kao neka pripremica ili vezba,raspitacu se jos.

Drago mi je da sam uspeo da pomognem sa linkom za taj sajt,ja sam se isto prijatni iznenadio kada sam ga prvi put video.

Jedina razlika je sto je taj lik ciji je to blog isao preko agencije.Tako da ako neki ovde nisu znali-postoji i malo skuplja varijanta a to je da se ide preko agencije,a cene se krecu od 4000$ do 5000$ bez karte i dzeparca (i ovde porodica koja vas prima radi to bez ikakve novcane nadoknade,ali oni tih 4000-5000 uzimaju zato sto mogu i oni prakticno nemaju nikakve troskove) + 2x karta $200-$1100 i jos nekih 300$ "radi reda" + 1000$-2000$ dzeparca+dodatni troskovi tamo.Nekih 5000 evra u najboljem slucaju.
U sustini sve je potpuno isto,jedina prednost je sto nema 4 kruga resavanja testova,strahovanja,cekanja i rizika od neprolazenja.
Tako da ko neprodje ove godine,ili se nije prijavio,a ima para na bacanje-jos uvek ima nade:)
Nebi da reklamiram bilo koju agenciju,ali potrazite u googlu ili se raspitajte kod nekog ko ima iskustva s tim,lako ih je naci.

Jedina razlika je sto je taj lik ciji je to blog isao preko agencije.Tako da ako neki ovde nisu znali-postoji i malo skuplja varijanta a to je da se ide preko agencije,a cene se krecu od 4000$ do 5000$ bez karte i dzeparca (i ovde porodica koja vas prima radi to bez ikakve novcane nadoknade,ali oni tih 4000-5000 uzimaju zato sto mogu i oni prakticno nemaju nikakve troskove) + 2x karta $200-$1100 i jos nekih 300$ "radi reda" + 1000$-2000$ dzeparca+dodatni troskovi tamo.Nekih 5000 evra u najboljem slucaju.
U sustini sve je potpuno isto,jedina prednost je sto nema 4 kruga resavanja testova,strahovanja,cekanja i rizika od neprolazenja.
Tako da ko neprodje ove godine,ili se nije prijavio,a ima para na bacanje-jos uvek ima nade:)
Nebi da reklamiram bilo koju agenciju,ali potrazite u googlu ili se raspitajte kod nekog ko ima iskustva s tim,lako ih je naci.

Kad takve pare das ne moze da ti ne bude lepo :D
Da ne bude ostalima ko i meni(njegova prica opicuje kako je sve odlicno), opet ko zna u kakvu porodicu mozes da upadnes. Ne verujem da su sve porodice onakve, cak mislim da su retke... Nazalost...

Moguce da ni to nije tacno za tu devojku koja je sledecu godinu otisla na koledz,ali tako sam cuo od profesorke u skoli.Znam da tu postoje raznorazni izuzeci sto se tice viza,pogotovo kad te negde pozivaju da radis ili ovo kad si vec primljen na koledz.

Ja sam totalno neupucena u celu tu pricu oko viza... :/ Ali znam da u FORM 7 pise da dve godine nakon toga ne mozes u USA... A za izuzetke nzm... :/

U kom si ti krugu?

PS. Stizu rezultati pre nove godine 100000000%! :)

Kad takve pare das ne moze da ti ne bude lepo :D
Da ne bude ostalima ko i meni(njegova prica opicuje kako je sve odlicno), opet ko zna u kakvu porodicu mozes da upadnes. Ne verujem da su sve porodice onakve, cak mislim da su retke... Nazalost...

Znam,ja san bas pre neki dan razmisljao..
Ne samo da puknes pare za koje mozes na hawaje nego nije isti osecaj,ovako se osecas kao predstavnik svoje zemlje,kao neko ko je iza sebe ostavio stotine drugih kandidata,kao neko ko je to zasluzio,a ovako kad placas osecas se kao neki saban koji nije mogao da prodje testove,pa sad to resava parama.

Koji si ti grad Lil devil?

Kragujevac... ;)

Znam,ja san bas pre neki dan razmisljao..
Ne samo da puknes pare za koje mozes na hawaje nego nije isti osecaj,ovako se osecas kao predstavnik svoje zemlje,kao neko ko je iza sebe ostavio stotine drugih kandidata,kao neko ko je to zasluzio,a ovako kad placas osecas se kao neki saban koji nije mogao da prodje testove,pa sad to resava parama.

Slazem se u potpunosti! :D

Ja josh cekam na rezultate...danas je 23. dan od testiranja..vec me polako hvata nervoza,iako sam odlicno uradio... a to pravilo da ti naredne dve godine ne mozes da ides tamo je cista glupost,zato sto ce jedna cura i decko iz moje skole koji su u drugoj bili u Americi preko A-smyle-a , aplicirati na razne fakultete u Americi,tako da je ta informacija sranje...a bas sam se prijatno iznenadio za to da je cura zavrsila tamo 2 godine za jednu,i ostala na fakultetu...mada mislim da moras da se vratis cisto da bi ispostovao sve to sa A-smyle-om,a posle se vratis,to je najlakse....raspitacu se jos kod ovo dvoje koji su bili u Americi....

Ja josh cekam na rezultate...danas je 23. dan od testiranja..vec me polako hvata nervoza,iako sam odlicno uradio... a to pravilo da ti naredne dve godine ne mozes da ides tamo je cista glupost,zato sto ce jedna cura i decko iz moje skole koji su u drugoj bili u Americi preko A-smyle-a , aplicirati na razne fakultete u Americi,tako da je ta informacija sranje...a bas sam se prijatno iznenadio za to da je cura zavrsila tamo 2 godine za jednu,i ostala na fakultetu...mada mislim da moras da se vratis cisto da bi ispostovao sve to sa A-smyle-om,a posle se vratis,to je najlakse....raspitacu se jos kod ovo dvoje koji su bili u Americi....

Nisam idiot... Ne bih pisala o onome o cemu nisam sigurna i davala dezinformacije!!! :roll:

Inace ovo je jedna od stavki Form 7 (obrasca broj 7) koji smo mi i roditelji dobili od A-SMYLE-a da potpisemo... :P

Prilozi

• ssssssssssssssssssssssssssss.jpg
    ssssssssssssssssssssssssssss.jpg
    20,1 KB · Pregleda: 33
Nisam idiot... Ne bih pisala o onome o cemu nisam sigurna i davala dezinformacije!!! :roll:

Inace ovo je jedna od stavki Form 7 (obrasca broj 7) koji smo mi i roditelji dobili od A-SMYLE-a da potpisemo... :P

Zanimljivo,bas cu zvati u ponedeljak BG da proverim.
Moguce da je to,iako ti to potpisujes i na neki nacin se obavezujes, samo nesto sto stoji na papiru,neverujem da ovi iz amasade imaju bas sad kopiju toga pri ruci kada trazis vizu.

E ljudi kako vam se cini ideja da svi od sada pisemo na engleskom,sve postove.....Da svi vezbamo jezik i oni koji ne idu i oni koji idu i koji treba da slusaju predavanja na engleskom godinu dana......

yo!:) Ok, this is interesting..:) I'm soooooo nervous... When someone asks me something about a-smyle, I'm like :"Relax"... but,the truth is that I can't sleep at night.. I just want to recieve that call...:besna: :heart:

I'm chill... Cause I finished all of the paperwork and now I can just wait till April... And if I don't pass maybe it shouldn't happen... Who knows why is it good!? ;)

PS. Think positively... ;)

Back