A-SMYLE Prijave 2010

Yay, napokon prilika da ja objasnim nekome *_*
Mozes odmah u 1. da se prijavis, potrazi na njihovom sajtu raspored, vidi koji ti je grad najblizi i tog datuma odi izmedju 8:30 i 13:00 cini mi se (ja sam tamo bio u pola 9), dace ti kartoncic i ti popunis to, upises svoje podatke, stave ti sliku i upisu u koliko imas 1. ispit (ja sam imao u 10). Ako prodjes sve, ici ces u 2. godini. :D
Pitaj sve, tu smo (nadam se) xD

E hvala na informacijama,jos da pitam da li je onaj gradjanski aktivizam obavezan,znaci ovde u Srbiji sta smo radili,volontiranje itd...?Znam da je to bilo ranije al msm da sad nije potrebno...i samo da dodam,sta misle kad kazu kao liderska situacija,tjst kad si se osecao kao da si lider?

Poslednja izmena:
E hvala na informacijama,jos da pitam da li je onaj gradjanski aktivizam obavezan,znaci ovde u Srbiji sta smo radili,volontiranje itd...?Znam da je to bilo ranije al msm da sad nije potrebno...i samo da dodam,sta misle kad kazu kao liderska situacija,tjst kad si se osecao kao da si lider?

volontiranje jeste plus pri izboru kandidata ali to ne znaci da neces proci ako ne volontiras tako da tu nemoj da brines :)
liderska situacija ti je npr da si bio vodja nekog projekta mozda u svom razredu, u skoli ili slicno . poz :)

Gradjanski aktivizam podrazumeva to da, po povratku u Srbiju, pocnes da se bavis reformom drustva i raznim projektima za unapredjenje okoline.
http://www.americancouncils.org/siteSearchResults.php?str=Balkan+Youth+Voices
Poseti ovaj sajt i downloaduj neki broj casopisa, unutra ces naci mnoge projekte koje su pokretali alumni (bivsi ucesnici programa).

Ljudi, hajde mi da radimo nesto, do aprila ima dooooosta da se ceka. :D
Koj biste grad voleli da posetite?

Samo tih deset, i ja sam trazio po netu ali nisam uspeo nista da nadjem . . . Hocu jos i ja!
Ja bih voleo svasta da vidim, ali najvise NY zato sto, ne znam, za mene je on uvek pretstavljao Ameriku, onako, Kip slobode i to . . . :D

Back