A-SMYLE Prijave 2010

Pa posle treceg kruga ispadaju svi osim srecnih 62 koji idu u USA. Naravno, ove godine su u Americi vecina zamene (tako nam je receno) tako da i ako niste u prvih 62 i dalje ima sanse xD

Ja polazem takodje u Nisu ali ne znam kada je, treba da nam jave, ako ne dobijem mail sutra do pola 5, zovem da pitam xD

druga sam godina, opsti smer.. psihologiju i latinski gubim sad kad zavrsim drugi razred, tako da samo eto mozda srpski i ruski, a ako prodjem 3 krug, gledacu da mi izborni predmeti budu sto slicniji ovim ovde npr hemija, da ne bih morao da polazem razliku, mada kazu da gimnazija ne polaze :) raspitacu se kod direktorice kada budem sakupljao prepise ocena :)

Iskreno se nadam da si u pravu :D

mi (Nislije (ja sam Leskovcanin, ali to mi je TC xD)) smo radili eseje u sredu, i time smo zavrsili pisanje eseja za ovu generaciju YAY
Sada imamo jos intervjue (zato, sto vise pomoci do 10. ! ! ! ) i ove formular(cin)e
Moze li neko da napise detaljnije intervju, kakva pitanja (znam da je gore vec pomenuto i mnogo vam hvala za to, ali meni to treba deeetaaaljnooooo XD imam strasnu tremu xexe)

Nisam citao celu temu, necu da lazem. I sam sam prosao do treceg kruga pre par godina, i prosao eseje, a podbacio na intervjuu. [Jer sam imao uzasnu tremu, jedva sam pricao. Sad bih ih oduvao.]

Anyway, nadam se da je vas esej sadrzao vise od 100 reci [ili 120, cini mi se da je 120 bilo kod mene. :T], jer je to pre bio neki... well, recimo, uslov. Zato jer se sve ispod 120 ne smatra esejem. [jelte, esej je pandan nasem sastavu, a sastav nije "Ja idem u skolu i volim da ucim." <- Banalan primer, znam, ali opet, sastav mora da ima uvod, razradu i zakljucak.]

I takodje, nadam se da niste previse filozofirali, jer se to ne trazi. :) Glavna poenta je da budete svoji.

Nisu nam trazili broj reci ali znam da je sastav 120-180 reci sasvim dovoljan
Dali su nam A4 papir i ja sam napisao stranicu ipo, 2 eseja. Nemam trenu za intervju, nadam se da cu da prodjem :D
Imam intervju 11. 1. u 13:30.

Ima li jos neko tada?

Back