13petar
Zainteresovan član
- Poruka
- 104
Samo me zanima jedno, vi koji ste radili 3. test znate. Koliko ranije trebamo da dodjemo? Primer, imam intervju u 2, kada ja treba da sam tamo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo me zanima jedno, vi koji ste radili 3. test znate. Koliko ranije trebamo da dodjemo? Primer, imam intervju u 2, kada ja treba da sam tamo?

jadnaaa...![]()
![]()
![]()
Ne sazaljevajte meDDD
Oćeš moći da polažeš i sledeće?
Anyway, ajde sad malo o onim diferencijalnim testovima
Kapiram da je srpski obavezan, jer teško da tamo ima škola u kojoj se uči srpski, a još teže da će nas poslati u jednu takvu.
Meni verovatno + nemački + logika.
Sve ostalo mislim da ima i tamo.
Srela sam na testiranju u BG-u devojku iz ekonomske i mislim da će stručnim školama biti mnogo teže da nađu kompatibilne predmete nego gimnazijalcima.

Maggie - Pa verovatno moras da nadoknadis predmete koji si propustio. Kada sam ja zvao ambasadu rekla mi je zena da cu morati mnogo testova da radim, mada, u objasnjenju na sajtu pise da sve ide u dogovoru sa skolom.
Nikola - Procitaj iznad, deo je za tebe xD Primer: Ja (u medicinskoj) ucim Anatomiju, biologiju, patologiju (od sledece godine) a ne verujem da ima tih predmeta (mozda Biology, mozda i anatomy, ali patology, then 100 types of chemistry) i ja cu MOZDA morati da polozam ispite iz tih predmeta da bih se prikljucio 3. godini (ako prodjem) kad se vratim. kapis?

)

Ajoj, ti si ga ugasio ako prođeš. Mislim, sa školom ovde. Ti imaš ono Organska1, Organska2?Maggie - Pa verovatno moras da nadoknadis predmete koji si propustio. Kada sam ja zvao ambasadu rekla mi je zena da cu morati mnogo testova da radim, mada, u objasnjenju na sajtu pise da sve ide u dogovoru sa skolom.
Nikola - Procitaj iznad, deo je za tebe xD Primer: Ja (u medicinskoj) ucim Anatomiju, biologiju, patologiju (od sledece godine) a ne verujem da ima tih predmeta (mozda Biology, mozda i anatomy, ali patology, then 100 types of chemistry) i ja cu MOZDA morati da polozam ispite iz tih predmeta da bih se prikljucio 3. godini (ako prodjem) kad se vratim. kapis?

Uh, ako si sad prva polagaćeš drugi strani jezik, latinski, psihologiju i srpski, ako si jezički. Ako si matematički, onda verovatno samo psihologiju, drugi strani i srpski.aaa razumemmmja sam gimnazija ne znam da li bih sta polagao, mozda samo ruski..
![]()

Ajoj, ti si ga ugasio ako prođeš. Mislim, sa školom ovde. Ti imaš ono Organska1, Organska2?
Uh, ako si sad prva polagaćeš drugi strani jezik, latinski, psihologiju i srpski, ako si jezički. Ako si matematički, onda verovatno samo psihologiju, drugi strani i srpski.
Ako si pak druga, logiku, ruski i srpski.
Kako mi je drago što neću morati tamo da uzimam hemiju! Zbogom kemijo!![]()
raspitacu se kod direktorice kada budem sakupljao prepise ocena 
Cao svima. I ja sam prosao u treci krug. Iz Zajecara sam, ali polazem u Nisu. E, sad Vesna mi je rekla da se treci krug polaze sledece nedelje, negde 15. decembra. Jel jos neko polaze tad? I da, jos nesto...koliko kandidata ispada posle treceg?