A-SMYLE Prijave 2010

Moonlight je odlicno opisala treci krug....tako i izgleda....dobre te mini igre se razlikuju i moram da napomenem da interview ne mora biti dan,dva od roditeljskog,nekog moze biti i za 10 dana kao sto je bio meni...:)
P.S.Nadam se da cu proci,stvarno to zelim...a ove nedelje bi valjda trebalo da jave.

Mom drugu i meni su danas javili za treci kruug. Prosli smo! :D U petak idemo u Bg,a polagali smo u Kg-u.A fora je cisto da znate,da smo otisli tamo samo da ne bismo otisli u skolu,jer nam je dan bio uzas! Niko od nas se nije ni spremao,niti znao gde dolazi. I eto,od nas 6oro,troje prosli u drugi,i sad nas dvoje u treci.. CESTITAM ONIMA KOJI SU PROSLI! :klap::klap: Ali, mislim da nema potrebe toliko da se traumirate oko svega. Jeste ovo super prilika,ali,bice ih jos dosta.. :) :)

PROSAO SAAAAM :DDDDD.... ali za nis jos nisu dobili rezultate sto mi je malo nelogicno ali dobice i oni za dan-dva.... garant :D uglavnom cestitam i svima drugima koji su prosli... oni mene nisu zvali nego sam ja njih... tako da ako nije dobio poziv neka ih neko pozove sam i neka pita da li je prosao :).... brt sad sledi ovaj test gde najveci broj njih pada :S.... THE THIRD ROUND :twisted::twisted::twisted:

meni je isy poslala poruku za to na tel dok sam bio u skoli pa srecom sam sa ortakom nesto tamo baracao za srpkinju i posto je imala wireless ja skoknem da vidim koji je broj telefona od ovih i pozvao ih... tako da ih je isy pozvala pre mene i ona je i saznala da su izasli rezultati za bg... a za nis kaze jos nisu

loool isy da kazem ono? xD

Hahahahhahahahahaahhahahahahhahahaha :DDDD

E ali,najozbiljnije nije u redu sto su vama stigli rezultati pre nas :SSSS
Mnogo sam se iznervirala i to je rezultiralo time da na na pismenom zadatku iz srpskog sam napisala najmorbidniji moguci sastav xD
Ima kod psihologa da me posalje kad procita ahhahahah :DD
Mada,mozda i ne prodjem, :S

Poslednja izmena:

Back