A-SMYLE Prijave 2010

e ljudi,skroz sam novi ovde....citao sam ovo sto ste pricali...uglavnom,svaka cast svima koji su prosli I NARAVNO PUNO SRECE U NASTAVKU testiranja!!!!! :P :P :P
ja sam drugi razred trece beogradske gimnazije :Phaha polagao sam 6. novembra test ali nisam prosao...nazalost...i dalje ne provaljujem kako jer sebi ne pronalazim gresku ali tako je.... u svoj english ne sumnjam je imam sertifikate...ne znam sta se dogodilo...nema sad veze proslo je...bice valjhda drugih prilika :D:DD:D:D ali svima koji su prosli jos jednom CESTITAM I ZELIM SRECU :P :P :P samo napred!!

ja da se javim da me ne zaboravite xD ove dane pred rezultate sam nekako nervozan pa nemam volje da pisem a i imam dosta obaveza tako da... :)
produzili su mi ove sedmice za 7 dana tako da u ponedeljak ili utorak sad saznajem :) nakon 5 sedmica xD nadam se da ce cekanje da se isplati i da nisam dzabe gubio zivce. :S :)

e ljudi,skroz sam novi ovde....citao sam ovo sto ste pricali...uglavnom,svaka cast svima koji su prosli I NARAVNO PUNO SRECE U NASTAVKU testiranja!!!!! :P :P :P
ja sam drugi razred trece beogradske gimnazije :Phaha polagao sam 6. novembra test ali nisam prosao...nazalost...i dalje ne provaljujem kako jer sebi ne pronalazim gresku ali tako je.... u svoj english ne sumnjam je imam sertifikate...ne znam sta se dogodilo...nema sad veze proslo je...bice valjhda drugih prilika :D:DD:D:D ali svima koji su prosli jos jednom CESTITAM I ZELIM SRECU :P :P :P samo napred!!

hvala na cestitkama :D
znam ja dosta koji isto u svemo radu ne mogu da pronadju gresku,ali izgleda da su se greske svele na minimum i da su mozda primani smao oni sa svim tacnim odgovorima :D

P.S. I mene ubija cekanjeeeeeeeeee -.-

hvala na cestitkama :D
znam ja dosta koji isto u svemo radu ne mogu da pronadju gresku,ali izgleda da su se greske svele na minimum i da su mozda primani smao oni sa svim tacnim odgovorima :D

I ja sam citala sveee sto ste pisali.:DD Bar mi nije bilo dosadno.:D Cestitam svima koji su prosli u treci krug..;) ja sam billa u Kg-u na testiranju,sa drustvom,i prosli smo u drugi,sad cekamo rezultate.A fora je cisto da znate,da smo otisli tamo samo da ne bismo otisli u skolu,jer nam je dan bio uzas! :D Niko od nas se nije ni spremao,niti znao gde dolazi.:D I eto,od nas 6oro,troje prosli i videcemo kako dalje.:D Mislim da nema potrebe toliko da se traumirate oko svega.:D Jeste ovo super prilika,ali,bice ih jos dosta..;)

Back