ma prvi sledeci na listi koji ucim jeste sanskrit, moram prvo da naucim one koji su mrtvi, pa onda tek ove sto se govore... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

haha polagao sam 6. novembra test ali nisam prosao...nazalost...i dalje ne provaljujem kako jer sebi ne pronalazim gresku ali tako je.... u svoj english ne sumnjam je imam sertifikate...ne znam sta se dogodilo...nema sad veze proslo je...bice valjhda drugih prilika
samo napred!!
nakon 5 sedmica xD nadam se da ce cekanje da se isplati i da nisam dzabe gubio zivce. :S 

Beograđani koliko vam je ostalo još ?
Meni je ostalo pa jos ,6 mjeseci
Javljajte ako bude bilo što !
Srecno Svima![]()

Bas tako....ubi me cekanje....1 nedelja prosla jos 2 ostale:s can't wait... any... longer... must... find out... the... RESULTS!!! :S
e ljudi,skroz sam novi ovde....citao sam ovo sto ste pricali...uglavnom,svaka cast svima koji su prosli I NARAVNO PUNO SRECE U NASTAVKU testiranja!!!!!![]()
![]()
ja sam drugi razred trece beogradske gimnazijehaha polagao sam 6. novembra test ali nisam prosao...nazalost...i dalje ne provaljujem kako jer sebi ne pronalazim gresku ali tako je.... u svoj english ne sumnjam je imam sertifikate...ne znam sta se dogodilo...nema sad veze proslo je...bice valjhda drugih prilika
D
ali svima koji su prosli jos jednom CESTITAM I ZELIM SRECU
![]()
![]()
samo napred!!
e ljudi,skroz sam novi ovde....citao sam ovo sto ste pricali...uglavnom,svaka cast svima koji su prosli I NARAVNO PUNO SRECE U NASTAVKU testiranja!!!!!![]()
![]()
ja sam drugi razred trece beogradske gimnazijehaha polagao sam 6. novembra test ali nisam prosao...nazalost...i dalje ne provaljujem kako jer sebi ne pronalazim gresku ali tako je.... u svoj english ne sumnjam je imam sertifikate...ne znam sta se dogodilo...nema sad veze proslo je...bice valjhda drugih prilika
D
ali svima koji su prosli jos jednom CESTITAM I ZELIM SRECU
![]()
![]()
samo napred!!

Moze li bilo kakva informacija o trecem krugu :/
)

what does it mean?! 8DALL THE WAY....![]()
,not partially....:

he sounds like he has an orgasm.... doesn't he? XDIt means that if you are very lucky,you can see the double rainbow all the way,not partially....:
![]()