Music is my life :)
Početnik
- Poruka
- 18
cool
i prihvatila sam vas 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ir. :];15523383:a tema za esej?![]()
Meni je bilo nesto tipaI mene to zanima,ali vidim da niko ne odgovaa
a uglavnom su to teme iz svakodnevnog zivota,kao da li te je nko nekada razocarao i tako to,ali nzm sta su davali ove godine :|
Meni je bilo nesto tipaa li biste oprostili prijatelju ako vas "ispali"?,onda :U kojoj situaciji ste se pokazali kao lider?
I jos jedna tema nmg da se setim koja....
)
Neka neko kopira vec mi je muka da pisem jer sam objasnjavala i sta sam ja pisala 
ejj pa ja sam mnogima na chatu rekla teme... Nemojte takoNeka neko kopira vec mi je muka da pisem jer sam objasnjavala i sta sam ja pisala
![]()

6.novembaroooo extra
Samo 1. da prodjem
Kada je tebi polaganje testa?)
daaaaaaaaaaa :@@@
btw srecno![]()
)))Imas dosije?hahahah hvala tiAli onako tripujem se zbog odlaska ako prodjem da me ne bi pustili ... Zbog prekrsaja sa motorom
![]()
rekli su mi to ... jer vec imam ukor ...
pa sada 14og opet idem na sud 
E to moze da bude problem.....a otkud znamrekli su mi to ... jer vec imam ukor ...
pa sada 14og opet idem na sud
![]()

Zdravo smajlici
Zovem se Sava ( ' 94 god) i prosle godine sam bio na A-smyle-u u Podgorici i stigao sam do kraja [treceg kruga] ali nisam dobio stipendiju
Ove godine cu pokusati ponovo i opet u Pg (inace sam iz Tivta) i eto
Ukoliko vas nesto interesuje pitajte![]()
) ja sam iz cg takodje
Wow...mogu mislit kakav je osjecaj kada stignes do 3.kruga i prakticno si ubijedjen da prolazis...ali medjutim 

))Moj covek....cao,Sava) ja sam iz cg takodje
,ali ja idem u Bar...zanima me o cemu se radi na 1.testu,sta najvise pitaju?
Wow...mogu mislit kakav je osjecaj kada stignes do 3.kruga i prakticno si ubijedjen da prolazis...ali medjutim
![]()

Zdravo smajlici
Zovem se Sava ( ' 94 god) i prosle godine sam bio na A-smyle-u u Podgorici i stigao sam do kraja [treceg kruga] ali nisam dobio stipendiju
Ove godine cu pokusati ponovo i opet u Pg (inace sam iz Tivta) i eto
Ukoliko vas nesto interesuje pitajte![]()