A-SMYLE Prijave 2010

hahahaha. Kata,don't be impatient. You will go when the time comes,and everything will be ok :D
No worries...I exactly know how are you feeling right now,so yeah,but imagine how's it like to me...I have to wait for one whole month -.-
Patience,Isidora,patience ahhaah :D

hahahaha. Kata,don't be impatient. You will go when the time comes,and everything will be ok :D
No worries...I exactly know how are you feeling right now,so yeah,but imagine how's it like to me...I have to wait for one whole month -.-
Patience,Isidora,patience ahhaah :D

hahah, patience Isidora:), I wouldn't like to be in your skin,but I have to wait another 10 days! brrrr :D

bas ima da se nacekas ;) ,ja kada je meni bilo jos toliko dana,govorila sam ih,imam ja jos vremena...a sada mi je tako blizu,da nmg da se setim gdje mi je vrijeme proslo xD,i sve mi je osjecaj nekako cudniji,i cudniji,trema veca i veca...i uhhhh :D

Cek vi svi ovde cekate prvi krug ? :eek:

da svi cekamo prvi krug...je li ti mozda znas nesto sto mi ne znamo o testiranju,naravno sto se tice testova,i nacina testiranja,ako znas kazi nam svaka informacija nam je korisna,i svaka nam informacija donosi nesto novo,a samim tim i tema nam postaje jos zanimljivija...tako ako nesto znas,kazi nam,jer na primer ja sam sledeca koja ide na testiranje,pa mi sve informacije koriste.. :D ;) :p :lol: :)

Back