kata94
Obećava
- Poruka
- 69
ee super...ne cini se mnogo komplikovano,ee i meni je testirajne 7.oktobra,znaci mozda se upoznamo xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam se prosle godine prijavio samo sa ciljem da vidim prvi,eventualno drugi krug....al kad sam dogurao do 3. bas sam se primio da cu ici....al onoi ja se nisam prijavila prosle godine....trebalo je da se prijavim pa makar i ne prosla....sad bih znala sta me ceka....budala sam....![]()

Ja sam se prosle godine prijavio samo sa ciljem da vidim prvi,eventualno drugi krug....al kad sam dogurao do 3. bas sam se primio da cu ici....al ono![]()
i ja cu se bas razocarati ako ne prodjem.. ali necu prestati da se borim da odem.. nije ovo jedini nacin da se ode.
mi ovde tugujemo kao da nismo prosliccc ima da prodjemo
![]()

Da..btw pratite li emisu moja amerika sto objavljuju na a-smyle stranici na fb?![]()

ee super...ne cini se mnogo komplikovano,ee i meni je testirajne 7.oktobra,znaci mozda se upoznamo xD

kakvi u 3.. dzabe da se nadam i sve pff bolje u prvom xD
hahah sledeci put kad se budes javljao to ce biti iz crne gore jer msm da si iz cg a sledece godine kada se budes javljao to ce biti amerika![]()

Hahahah
Ja cu sas tolikim nestrpljenjem ima da odekujem te rezultate...aaaaaaa