A-SMYLE Prijave 2010

i know :D niko da se javi -.-
i meni vreme kao da stoji sporo bas prolazi ali izdrzacemo :D tebi barem jos 14 :D

da jos 14 a kao da je jos...nzm,NikolaBre,ja ti javljam sve,kako ja budem prosla,ti barem ces imati posle toga vremena da se spremis xD,znaces sta je bilo iz prve ruke...a jaa? :) ,ja idem prakticno u nepoznato xD,i nmg viiiissseee da cekam...i can not :D ,eee ma prolazimo bre mi 99.9% ,Ir. jel takooo??ma i 100 posto,ja mislim da smoo posebniiii :D i prolazimoooo !!! :D

eee ma prolazimo bre mi 99.9% ,Ir. jel takooo??ma i 100 posto,ja mislim da smoo posebniiii :D i prolazimoooo !!! :D
pa doobro, nije bas 100% ali ono..svako ima sanse. :) i ne znam da l' smo bas posebni, ali verujem da ce ovo sto se ovako cujemo da nam pomogne nekako, ne znam kako, ali mislim da hoce xD
i blago vama, vi imate jos malo u odnosu na mene..ja jos mesec i po. :eek:

I ja isto mesec i po.
Umirem od nestrpljivostii o.O
Znaci srecno svima vama!!!
A,da,kao sto ir. :] kaze,osecacemo se lakse ako znamo otprilike iz cega se ti testovi sastoje,jer cemo imati barem nekakvu predstavu o tome sta nas ocekuje tog dana :D

E jeste.....toliko je....nisam bio bas 100% siguran....

ir. :];15441012:
ja sam 5.0 od prvog razreda osnovne skole :hvala: xD i nisam streber :rumenko: :D samo sam imala jako veliku srecu da mi se uvek padnu profesori koji najmanje traze i jako lako daju ocene. :D
ali u sustini, mislim da to nije mnogo bitno..najbitnije je da se ispolje osobine lidera, kao i snalazljivost,prilagodljivost i sve ostalo sto dokazuje da cete se lepo snaci i pokazati tamo. :)
Zasto to svi sa 5.0 kazu?
:hahaha::hahaha:

au jeste se raspisali jedva da sam uspeo da vas stignem hahah :)
kato i ja msm da smo posebni haha nisam uobrazen ili arogantan ali jednostavno verujem u sebe :)
jos 25 dana meni :D kato ofc da ces da nam pricas hahah i za prvi i za drugi krug kad prodjes :D a i ja cu kad prodjem :D

ir. :];15466953:
eeh..pa ne znam..ja ne kazem da ne ucim, ja sam kampanjac, ucim samo kad baas mora,ali ga naucim..:) ali isto tako izlazim,druzim se sa dosta ljudi..i vise vremena izdvajam za to nego za skolu.
e sad,ako smatrate da su takvi ljudi streberi, onda priznajem,jesam :D ali po meni nije tako. :)

I ja isto ali ja nisam 5.0 :cool: :hahaha: Ali ipak 2 luca.. :whistling:

au jeste se raspisali jedva da sam uspeo da vas stignem hahah :)
kato i ja msm da smo posebni haha nisam uobrazen ili arogantan ali jednostavno verujem u sebe :)
jos 25 dana meni :D kato ofc da ces da nam pricas hahah i za prvi i za drugi krug kad prodjes :D a i ja cu kad prodjem :D

hahah...ocekujem to od tebe :))
meni danas u skoli bilo obavestenje za a-smyle,i jako punoo ljudi se je javilo da ce da radi 1. test...bas je velika konkurencija na ovom programuuu :)

ir. :];15466953:
eeh..pa ne znam..ja ne kazem da ne ucim, ja sam kampanjac, ucim samo kad baas mora,ali ga naucim..:) ali isto tako izlazim,druzim se sa dosta ljudi..i vise vremena izdvajam za to nego za skolu.
e sad,ako smatrate da su takvi ljudi streberi, onda priznajem,jesam :D ali po meni nije tako. :)
Ma nisam ja od onih koji pljuju strebere i dobre djake....respect za to(ne za te koje pljuju)....al samo kazem....:hahaha: ;)

Back