A-SMYLE Prijave 2010

ja sam 5.0 od prvog razreda osnovne skole :hvala: xD i nisam streber :rumenko: :D samo sam imala jako veliku srecu da mi se uvek padnu profesori koji najmanje traze i jako lako daju ocene. :D
ali u sustini, mislim da to nije mnogo bitno..najbitnije je da se ispolje osobine lidera, kao i snalazljivost,prilagodljivost i sve ostalo sto dokazuje da cete se lepo snaci i pokazati tamo. :)

ja sam u osnovnoj bio odlican a sad nazalost u srednjoj sam popustio i vrlo dobar sam.. medjutim kada sam pitao savetnika iz ambasade ovde kod nas, kaze da ocene uopste nisu bitne i nisu merilo znanja, jer je dovoljan dobar uspeh a da oni ocene samo gledaju da bi videli da ucenici ne padaju iz nekih predmeta.. i jos mi je rekla da je neka devojcica koja je jedva prosla sa dobrih uspehom, osvojila stipendiju i otisla.. tako da niko ne treba da brine oko ovoga :)

ja sam u osnovnoj bio odlican a sad nazalost u srednjoj sam popustio i vrlo dobar sam.. medjutim kada sam pitao savetnika iz ambasade ovde kod nas, kaze da ocene uopste nisu bitne i nisu merilo znanja, jer je dovoljan dobar uspeh a da oni ocene samo gledaju da bi videli da ucenici ne padaju iz nekih predmeta.. i jos mi je rekla da je neka devojcica koja je jedva prosla sa dobrih uspehom, osvojila stipendiju i otisla.. tako da niko ne treba da brine oko ovoga :)
To je tacno,al msm da ipak imaju prednost oni sa boljim ocenama.....

Inace tek 6.novembra....ko ce docekati....jedva cekam da me opet uhvati ta euforija....al ako ispadnem onda cu biti fucked up skroz....

uopste nije bitno kakav si ucenik xD,kako li je bilo danas u NS?niko se ne javlja...pravo prijavljivanja imaju ucenici sa minimum dobrim uspjehom...meni jos 15 dana xD

@smyle :)
I mene zanima dosta taj prvi lrug.
Ono sto znam,tj sto su mi rekli je da je prvi krug tipa
1) ____ blew up the house
a)tree
b)water
c)tornado
d)children

nesto na taj fazon i onda zaokruzujes tacne odgovore :D
Ako jos neko ima nesto da doda za prvi krug,neka napise,jos bolje neko ko je sad ovih dana isao na testiranje :)

im here :D
i ja idem pa sta bude bude :D necu uopste da se opterecujem ni sa cim, gledaju znanje engleskog i da li si zreo kao osoba :D
meni jos 26 dana xD i mene bas zanima sta je bilo sad na ovim testovima, niko se ne javlja iz novog sada ili vranja. xD

ja sam odlicna 5.00,ali to nije uopste bitno,najbntiije je da oni vide da si ti zrela osoba,i da si spremna da odes xD,a koji si razred?good luck...xD
Svakako.

Ja sam sad drugi razred i ovo mi je poslednja prilika da prodjem, tako da mislim da cu imati vecu tremu nego prosle godine. A tremu mrziiim, ne mogu fino da se skoncentrisem.
Takodje....mnogo vecu.....prosle godine sam bio miran skroz....sad nisam....mada nisam panicar tako da se nadam da cu dobro uraditi....:D

im here :D
i ja idem pa sta bude bude :D necu uopste da se opterecujem ni sa cim, gledaju znanje engleskog i da li si zreo kao osoba :D
meni jos 26 dana xD i mene bas zanima sta je bilo sad na ovim testovima, niko se ne javlja iz novog sada ili vranja. xD

naravno...meni jos 14 dana...wow...
a tek mene kako zanima...a nema nikoga da nam se javi iz vranja...a ni iz novog sada,a vidjela sam u novom sadu ih je proslo nesto oko 110,bas veliki broj,po toj cinjenici bas ih se je puno prijavilo xD
Mene trema ubija...a vrijeme kao da stoji xD,hocu testiranje sto prije :D
I naravno prolaznost :D

naravno...meni jos 14 dana...wow...
a tek mene kako zanima...a nema nikoga da nam se javi iz vranja...a ni iz novog sada,a vidjela sam u novom sadu ih je proslo nesto oko 110,bas veliki broj,po toj cinjenici bas ih se je puno prijavilo xD
Mene trema ubija...a vrijeme kao da stoji xD,hocu testiranje sto prije :D
I naravno prolaznost :D

i know :D niko da se javi -.-
i meni vreme kao da stoji sporo bas prolazi ali izdrzacemo :D tebi barem jos 14 :D

Back