MonaSax
Obećava
- Poruka
- 69
A kakve su vama ocjene u skoli? Sta mislite koliko to utice na prolazak? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

xD i nisam streber

To je tacno,al msm da ipak imaju prednost oni sa boljim ocenama.....ja sam u osnovnoj bio odlican a sad nazalost u srednjoj sam popustio i vrlo dobar sam.. medjutim kada sam pitao savetnika iz ambasade ovde kod nas, kaze da ocene uopste nisu bitne i nisu merilo znanja, jer je dovoljan dobar uspeh a da oni ocene samo gledaju da bi videli da ucenici ne padaju iz nekih predmeta.. i jos mi je rekla da je neka devojcica koja je jedva prosla sa dobrih uspehom, osvojila stipendiju i otisla.. tako da niko ne treba da brine oko ovoga![]()
To je tacno,al msm da ipak imaju prednost oni sa boljim ocenama.....
Inace tek 6.novembra....ko ce docekati....jedva cekam da me opet uhvati ta euforija....al ako ispadnem onda cu biti fucked up skroz....

Idem tamo pa ako prodjem, prodjem![]()
A kakve su vama ocjene u skoli? Sta mislite koliko to utice na prolazak?![]()
ja sam u osnovnoj bio odlican a sad nazalost u srednjoj sam popustio i vrlo dobar sam.. medjutim kada sam pitao savetnika iz ambasade ovde kod nas, kaze da ocene uopste nisu bitne i nisu merilo znanja, jer je dovoljan dobar uspeh a da oni ocene samo gledaju da bi videli da ucenici ne padaju iz nekih predmeta.. i jos mi je rekla da je neka devojcica koja je jedva prosla sa dobrih uspehom, osvojila stipendiju i otisla.. tako da niko ne treba da brine oko ovoga![]()
ja sam odlicna 5.00,ali to nije uopste bitno,najbntiije je da oni vide da si ti zrela osoba,i da si spremna da odes xD,a koji si razred?good luck...xD
Ja sam sad drugi razred i ovo mi je poslednja prilika da prodjem, tako da mislim da cu imati vecu tremu nego prosle godine. A tremu mrziiim, ne mogu fino da se skoncentrisem.

Svakako.ja sam odlicna 5.00,ali to nije uopste bitno,najbntiije je da oni vide da si ti zrela osoba,i da si spremna da odes xD,a koji si razred?good luck...xD
Takodje....mnogo vecu.....prosle godine sam bio miran skroz....sad nisam....mada nisam panicar tako da se nadam da cu dobro uraditi....Ja sam sad drugi razred i ovo mi je poslednja prilika da prodjem, tako da mislim da cu imati vecu tremu nego prosle godine. A tremu mrziiim, ne mogu fino da se skoncentrisem.
im here
i ja idem pa sta bude budenecu uopste da se opterecujem ni sa cim, gledaju znanje engleskog i da li si zreo kao osoba
meni jos 26 dana xD i mene bas zanima sta je bilo sad na ovim testovima, niko se ne javlja iz novog sada ili vranja. xD
naravno...meni jos 14 dana...wow...
a tek mene kako zanima...a nema nikoga da nam se javi iz vranja...a ni iz novog sada,a vidjela sam u novom sadu ih je proslo nesto oko 110,bas veliki broj,po toj cinjenici bas ih se je puno prijavilo xD
Mene trema ubija...a vrijeme kao da stoji xD,hocu testiranje sto prije
I naravno prolaznost![]()