Nedavno sam dobila Just Cavalli pink, špricnula sam ga par puta ali mi ne odgovara, pa bih htela da ga prodam ili zamenim. Cena - dogovor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo sam danas dobila Armanijev Diamonds i fantastičan je!!!! Prosto sam se zaljubila u njega!![]()
Givenchy Hot fenomenalan,postojan i Versace Blonde-moji omiljeni.
I ja Sicily koristim za vece,odlican je,previse je jak za neku dnevnu varijantu.Trenutno imam Sicily D&G za vece
I ja Sicily koristim za vece,odlican je,previse je jak za neku dnevnu varijantu.
Slicne kafe, slicne parfeme.. Da se nismo srele u nekoj parfimeriji ili kafeteriji u rl?![]()
Macka Vracarka ako mislimo na isti crna bocica..meni i nije nesto..Nije los,ali ipak sam vise ocekivala..Brbljiva koji novi Kenzo?
Sad sam videla Kenzo Indian Holi..Ja volim Kenza ali interesantno do sada nisam ni jedan kupila.Htela sam Amor Amor ali letos kazu da je zimski,pa sam umesto njime sebe za rodjendan obradovala Bvlgarijem - Cristalinom (mama platila,ja izabrala) Od Berberija imam Berberi - Brit,prvom prilikom probacu Berberi - Brit Sher i Beat..
Trenutno imam i Versace Cristal Bright dobila za rodjendan i odusevila se..