a sad parfem..

Sto bi ja rekla Guci je Guci..:) Imala sam Guci Rash 1.Svidja mi se ovaj ali nikako da ga kupim..
t.685.jpg

Macka Vracarka ako mislimo na isti crna bocica..meni i nije nesto..Nije los,ali ipak sam vise ocekivala..Brbljiva koji novi Kenzo?

Izlazi, ako vec i nije izasao totalno novi Kenzo... Ne znam koliko se razlikuje od onog ''starog'' Kenza Amour, ali ja ga nisam probala...

Preuzeto je jednog naseg poznatog parfemskog sajta, ne znam da li smem da ga reklamiram ovde, ali mislim da sam ga jednom pomenula u svojim postovima.

"Kenzo Amour Indian Holi" - to je novo izdanje iz kuce Kenzo, biće dostupan od februara meseca 2008. godine u limitiranom izdanju... . od nota esencije ruže, ružičastog bibera, božura i vanile, što ga čini drugačijim od prvenca Kenzo Amour, kako parfimeri kažu : "postaje prepun boja uz sastojke esencije ruže, ružičastog bibera i božura"...Dostupan je u količini od 50ml edp.
Ono što ovu ediciju čini izuzetnom je to što je parfem nazvan po Indijskom Festivalu Boja (Indian Holi).... (nepotrebno izostavljeno)."

Ja ga jos uvek nemam, niti sam ga videla u prodaji, osim preko parfemskih sajtova koji prodaju samo testere ovog parfema, volim Kenzove mirise - izuzev onog Slona.
Sada prikupljam pare da kupim Burrbery The BEAT. To je najnoviji parfem kuce Burrbery. Izasao je ove godine i ovde ga ima u prodaji. To ce biti moje prolecno izdanje.
Zaista mi se svidja. Ispunjava sve moje kriterijume.

Probala sam i najnoviji Gucci by Gucci - onaj sto im je reklamu radio Dejvid Linc. U braon boji.
U pocetku mi se puno svideo, ali nije bas postojan, sta ga znam, ocekivala sam vise od te guave ;-)
I prilicno je skup, ovde parfem kosta ravno 100 dolara u Macy-ju.
Ipak to sebi ne mogu da priustim. Sto je mnogo-mnogo je.
Kad su parfemi u pitanju, ne zalim para, jer sam zaljubljenica u parfeme, imam ih ihaaa... a sada zudim za ovim gore sto sam napisala - da se ne ponavljam. Inace, volim Burrbery mirise, nekako su drugaciji od drugih, imaju tu neku svoju notu, pa kao sto Armani, Dior, Shanel, Bvlgari imaju svoje...
Joj, ja o parfemima mogu do sutra, pa sad prekidam.

Sad sam videla Kenzo Indian Holi..Ja volim Kenza ali interesantno do sada nisam ni jedan kupila.Htela sam Amor Amor ali letos kazu da je zimski,pa sam umesto njime sebe za rodjendan obradovala Bvlgarijem - Cristalinom (mama platila,ja izabrala :) ) Od Berberija imam Berberi - Brit,prvom prilikom probacu Berberi - Brit Sher i Beat..
Trenutno imam i Versace Cristal Bright dobila za rodjendan i odusevila se..

Sad sam videla Kenzo Indian Holi..Ja volim Kenza ali interesantno do sada nisam ni jedan kupila.Htela sam Amor Amor ali letos kazu da je zimski,pa sam umesto njime sebe za rodjendan obradovala Bvlgarijem - Cristalinom (mama platila,ja izabrala :) ) Od Berberija imam Berberi - Brit,prvom prilikom probacu Berberi - Brit Sher i Beat..
Trenutno imam i Versace Cristal Bright dobila za rodjendan i odusevila se..

Znaci, izasao je... moze se kupiti. Hvala Giovanna na info-u.
Joj, nacisto cu finansijski propasti.
Morace Kenzo Indian Holi da saceka moj rodjendan u avgustu.
A mozda ga kupim u mom Beogradu (ko zna?).

Gucci by Gucci je odličan(dobila skoro na poklon)...
Svideo mi se Bvgari Omnia Crystalline-onako, na prvi "miris"...
Inače- nisam neki "izbirač" u parfemima.Stalno kupujem nove, ne vezujem se ni za jedan (jedina dva puta u životu sam prekršila pravilo i dvaput zaredom koristila Romu od Laure B. i La costu-u providnoj bočici...Parfemi su mi "onako usput".Tu stvarno nisam zakeralo.Jedini uslov da nisu sladunjavo ženski, već "jako muški":-)

Back