a sad parfem..

Jao Peta, moj lapsus lingve...
Izvinite svi ako sam vas dovela u nedoumicu. Black XS for Her.
Postoji, izasao je valjda maja 2007.
A posto volimo iste mirise, da ne kazem da smo sestre po mirisima, mislim da ce ti se Funny svideti... (ako ti se svidja Moskinov I love love...)

Naravno,I love love mi je odavno zamenio plavu D i G ;)
Nadam se samo da Funny nije cvetni miris.... :?

Naravno,I love love mi je odavno zamenio plavu D i G ;)
Nadam se samo da Funny nije cvetni miris.... :?

Joj, pa u opisu mu pise da je cvetni, vocni.
Ovo sam preuzela sa jednog sajta o parfemima, pa pise ovako:

"Moschino Funny! je najnoviji zenski miris od Moschino koji se pojavio u prodaji na kraju proljeca 2007. Cvjetno-vocni saljivi miris je adresiran mladim djevojkama.
Parfem otvara crveno voce, ljuta narandza i ruzicasti biber. U srcu je zeleni caj, jasmin, bozur i ljubicica. U osnovi je kedar, amber i hrastova mahovina. "

Nadam se da ce ti ovaj opis pomoci.
Ne znam, meni se svidja Funny, ali jos ga nisam otudjila iz parfimerije! :)

Za muski Thrusardi - ne znam, moji muski su nosili Bossove i Ferre parfeme...
A ako mislis na onu prvu Euphoriu Kelvina Klajna, za mene je jaaaka puno. Obara me koliko je teska, ali ima puno zena koje vole te teze mirise.
Vise mi se svidja Euphoria Blossom, ona je nekako meksa, leprsavija.
Hanic je stavila naziv sajta gde je svaki parfem opisan, sastojci i tako to...
Ako ne znas engleski, tu je i sajt punmiris.com samo pre naziva ukucaj ono www...

Mozhe mi li neko reci koje note sadrzhi Nina Ricci - Premier Jour?
Dobila sam ga za rodj , u prvi mah mi je bio BLJAK na kozhi, a sutradan sam ceo dan mirisala "neshto lepo" oko mene,ne shvatajuci da mi je ostao na majici i da sam to neshto ja...:lol:
Za koji dan cu verovatno biti presrecna shto ga imam.. :?
Crazy me :D

u antickoj grckoj i u egiptu parfemi nisu postojali u danasnjem obliku
prinosili su se kao zrtva bogovima u pocetku kao cvece,smole i aromaticne biljke a kasnije su se usavrsili pa su prinosili kultu bogova mirisna ulja,balzame i fermentirane likere.koristili su ih bogati i siromasni da bi se priblizili bozanstvima.parfem/miris je oznacavao lepotu i moc bogova

Mozhe mi li neko reci koje note sadrzhi Nina Ricci - Premier Jour?
Dobila sam ga za rodj , u prvi mah mi je bio BLJAK na kozhi, a sutradan sam ceo dan mirisala "neshto lepo" oko mene,ne shvatajuci da mi je ostao na majici i da sam to neshto ja...:lol:
Za koji dan cu verovatno biti presrecna shto ga imam.. :?
Crazy me :D

E pazi kad znam da je za tebe.
Sa srecom da ga nosis.

Back