bolesna od ljubavi
Zainteresovan član
- Poruka
- 302
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bojim_se:Jucika, ako je tvoj post upucen meni, imam Sensi... dobar je, medju mojih 5 najomiljenijih je, ali ja bih nesto novo, da ne bude puno jako, da bude puderasto, skoro beblje, sapunjavo, cisto... ali da ne bude bas onakav od Bulgarija, onaj "Za cerku i mamu"...
Mnogo trazim, jel' da?
puderasto i nezno kenzo amour-vanila+para od kuvanog pirinca+neko drvce ne znam kako se kaze na srpskombojim_se:Jucika, ako je tvoj post upucen meni, imam Sensi... dobar je, medju mojih 5 najomiljenijih je, ali ja bih nesto novo, da ne bude puno jako, da bude puderasto, skoro beblje, sapunjavo, cisto... ali da ne bude bas onakav od Bulgarija, onaj "Za cerku i mamu"...
Mnogo trazim, jel' da?
Znas kako prvo zavisi da li si uzela toaletnu ili parfemsku vodu.Kao drugo svaki parfem najduze se istom jacinom oseca svega tri sata,a ti se za to vreme i naviknes na taj miris tako da i neosecas razliku.A i naravno retko se desi da jedan te isti parfem mirise isto na razlicitim osobama.Mozda da probas neke jace mirisne note.elmed:Nisam zadovoljna Hypnos mi tako kratko traje,cini mi se svaki dezodorans bi duze trajao!
Ne znam da li si probala CHANCE FRESH slicna osnovna nota kao chance ali sveziji .Mozes da probas MIRACLE FOREVER -lancome,pravi zimski,novi 1881 CERRUTI,Coco madmoasel-chanel,CINEMA,....saggi:A šta bi meni preporucili da probam, omiljeni mi je bio CHANEL CHANCE, ali mi je sad već malo dosadio. Znači nešto bih sveže, ali ženstveno. Letos mi je baš super pasovala letnja varijanta Verry Irresistible (Givanchy), ali je to bila limitirana verzija i već ga nigde više ne viđam. Prošle zime mi se na trenutak učinilo da mi za hladnije dane odgovara Armani Code, ali za mene je bio totalan promašaj, sad mi je i bukvalno muka od njega.
v73:bojim_se Za tebe je LACOSTA pravi pogodak.ne pink, ne sun vec samo lacost,parfem u krem kutiji.mislim da je TO-to.
jucika:Bojim se, probaj armani white prvenstveno, posle versace lady, i od ceruttia beli.